A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!
+1
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Hääl antud, aga paksus kirjas jalakäia parandage palun jalakäijaks.
+1
üks autogramm juures.
Ei võtnudki tükki küljest...
-
Teema algataja - Postitusi: 111
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 8 korda
no ausalt öeldes pole ka minuga midagi tehtud varem aga parem oleks, kui asi oleks paberi peal.
Endal selline lugu juhunud paar aastat tagasi Tallinnas, sealse Tommi Grilli juures:
sõitsin uhkelt letti, auto kõrvale, kus härrad kontrolörid kõrvalolevat autot pildistasid ja talle kviitungit kirjutasid. Kuna ma pealinna kodanik ei ole, astusin krapsti juurde, soovisin viisakalt jõudu tööle ja uurisin, et kus siin parkimisautomaat on? Sunnati mulle näpuga siht kätte ja mina padavai teise parkla otsa leekima. Naastes vaatan, et härrad pildistavad mu autot. Osavõtlikult asusin uurima, et mis toimub? kas meeldib? "Kas see on Teie auto? Miks piletit ei ole?" Mina ->
Seletasin, et ma ju just tulin ja küsisin teilt, kus ma piletit saan osta, et ma ei ole siin varem käinud, ma ise üldse maapiirkonnast, lihtne maapoiss, näed, pilet on siin, et kõik peaks ju korras olema?
"ei, mis te ajate? ma ei mäleta küll midagi sellist! Kui olete lahkunud auto juurest siis tuleb panna parkimis kell välja!"
Oot, sõbrad, ma ju just küsisin teilt, kus automaat on, ja näed siin on pilet. Mis kuradi kell???
Vaidlesime üks veerand tundi.. Siis naisterahva näos hakkas mingi äratundmine paistma: "Oot, ma vist mäletan teid küll.."
No shit?! "ja-jaa, vist oli küll nii..." Näidake piletit. Uurisid siis seda ja võrdlesid fotoka kellaga. Pilet oli väljastatud mul 12.24, pilt oli tehtud 12.25.
"No näete, kehtib küll. Aga ega meie seda tühistada ei saa. Kui juba pildid tehtud ja pilet kirjutatud. Minge kuhugi sinna aadressile ja seal tollel korrusel saate tühistada. Teinekord pange kell välja. Meie ei pea ka kõike kohe mäletama!"
????
Sõudsin siis kuhugi coca-cola plaza juurde, maksin sealse parkimise eest veel mingi 80 rutsi, sain vajalikel korrustel käidud ja asja annulleeritud. Kokku lisa rahakulu + ajakulu üle 1h. Täiesti tühi aja raiskamine. Selle pärast on parem, kui on olemas paber, sest vaikimisi kokkulepped ei maksa mitte midagi.
Pärast seda olen parkimise suhtes tundlik.
*enamvähem normaalne internet explorer6 tugi
*lisaleht londonis toimuva videode kajastamiseks
ettepanekud ja soovitused lehe kohta võib siia samasse kirjutada...
link uuesti: http://rusikas.ee/moto
-
- Tsikkel: Kawa
Niisama naiselik uudishimu<---palju allkirju kogunenud on? Paljuga olukorda kaaluma üldse hakatakse? Ses mõttes, et näiteks, kui tuleb 500 allkirja ütlevad bürokraadid et no no-unustage ära, aga kui 1000, siis hakatakse kaaluma. Sõnastus sai nagu sai aga küsimus on loodetavasti arusaadav...
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Leheküljel on üleval suurelt kirjas ju, mitu on antud. Praegu oli 374, kui vaatasin.
Junzu kirjutas:Leheküljel on üleval suurelt kirjas ju, mitu on antud. Praegu oli 374, kui vaatasin.
Hmm, praegu näitas 373.
-
- Tsikkel: Kawa
Imelik, mina ei näe seda. Järelikult miski kala mu arvutil vms.
Firefox näitab, aga Exploder näiteks mitte... hetkel on number 402
-
Teema algataja - Postitusi: 111
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 8 korda
vana explorer ei näita, uuega on kõik korras sammuti teiste kaasaegsete lehitsejatega.
tsiteerides magnus0c: "no see vana explorer on lihtsalt valesti tehtud!"
Väga bro algatus. Käsi all!
Kui sellega õnneks läheb on täiesti reaalne võimalus järgmise sammuna hakata taotlema a kategooria sõidukitele üleeestilist tasuta parkimist.
No olgem ausad, kui Pärnu kodanik sõidab näiteks Narva siis ei ole tal uduõrna aimugi kus saab tasuta parkida ja kus mitte:)
milline on "vana" explorer? mul on 7.0.5730.13 versiooniks ja see ei näita. pigem on asi selles, mis kellad-viled seal kinni/lahti on. kuna omal on paljud asjad corporate policy'ga kinni keeratud, siis vaatangi kasvavat numbrit firefoxiga
Artemide kirjutas:Suht mõtetu jändamine see. Pikem võiks võidelda selle eest et era turvaparklad ja kohad laseks ratastel tasuta parkida. Näiteks riik võiks selle kinni maksta- oleks ju tore.
...minu teada ongi see nii?! olen igal juhul parkinud vabaduseplatsil, moskva ees selles poomidega turvaparklas! härra parklaputkast lasi ilusti sisse ja välja ...tasuta! seadus on seadus! ise asi on muidugi eraparklad. aga jah, tallinnas on selline seadus, et kaherattalistel parkimine tasuta. kuidas teistes linnades on, seda ma ei tea. kui ei ole, siis võtku tallinnast eeskuju
http://backyard.pri.ee
Ka minu toetus tõi hääle. Hääli kokku 430.
Edu!
elbid_ kirjutas:Ka minu toetus tõi hääle. Hääli kokku 430.
Edu!
Täpselt sama siinpool, 433

-
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
anticrist kirjutas:Artemide kirjutas:Suht mõtetu jändamine see. Pikem võiks võidelda selle eest et era turvaparklad ja kohad laseks ratastel tasuta parkida. Näiteks riik võiks selle kinni maksta- oleks ju tore.
...minu teada ongi see nii?! olen igal juhul parkinud vabaduseplatsil, moskva ees selles poomidega turvaparklas! härra parklaputkast lasi ilusti sisse ja välja
...tasuta! seadus on seadus! ise asi on muidugi eraparklad. aga jah, tallinnas on selline seadus, et kaherattalistel parkimine tasuta. kuidas teistes linnades on, seda ma ei tea. kui ei ole, siis võtku tallinnast eeskuju
See ei ole päris seadusest tulenev asi vaid kohalikud parkimise eeskirjad. Aga vahet ei ole. Pärnus samuti senini tasuta.

Toetus antud Väga õige ettevõtmine

no jah, ma päris täpselt ei tea neid asju, aga ma mäletan kui paar aastat tagasi võeti vastu see eeskiri või seadus vmi. et kaherattalised tasuta...et propageerida rohkem kaherattaliste liikumist linnas. aga tore ikka
http://backyard.pri.ee
Tehtud. Pärnus olen parkinud kõnniteel, siiani ei ole miskit juhtunud.
Sorry! Kuid nii kaua kui mina tean ei ole tsikkli parkimise eest Tartus kunagi pidanud maksma. (Ise rattaga miski 4 aastat parkinud nii raekojaplatsi taga kui ka muudes autodele tasulistes kohtades.) Ükskord isegi küsisin kontrollijalt (siis vist veel falck) ja vastus oli konkreetne " Tsikleid me ei puutu" No minul muidugi hea meel ja pargingi siis edasi ega põe
(Kõik mis pole keelatud, ei ole siiski tihti ka lubatud)
Sama lugu siin. Parkinud olen, maksnud pole. Probleeme ka ei ole olnud.
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Ärge uskuge :
Aga A-kat eest parkimise eest trahvi teha ei tohi. Kes tahab vingub edasi, kes tahab loeb seadust või pargib vabalt.
Mis seadus see on? Loen siis kindlasti!
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 1 kord
käsi all!
622
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.