Esmaabikursus mootoratturitele
-
Teema algataja
Re: Esmaabikursus mootoratturitele
miu kirjutas:soolo kirjutas:Autokooli esmaabi kursuste kohta niipalju et kästi kõigil läbida kursuse jooksul, muidu eksamile ei lasta. Ma ei viitsinud minna ja pärast ei tundnud keegi huvi on mul paber ette näidata või mitte.Usun ,et ma pole ainuke kelle meditsiinialased teadmised piirduvad näpu plaasterdamise ja külmetuse profülaktikaga.
Kusjuures ma vaatasin ARK lehelt, et nemad ka ei nõua seda, nii et jah - kahtlane.
Liiklusseadusest tulenevas Mootorsõidukijuhi eksamist teoorianõuetes https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13060604 A-kategooria puhul ka ristike- nõue puudub vt tabelis B. Erisätted A ja A1; C, CE, C1 ja C1E ning D, DE, D1 ja D1E kategooria sõidukitele; Võib-olla tuleneb see sellest, et liiklusseaduse § 28 lõige 5 ütleb, et "Mootorsõidukijuhi esmaabikoolituse, selle õppevahendite ja -kava nõuded ning tunnistuse vormi kehtestab sotsiaalminister määrusega.", kuid vastavat määrust Riigi Teatajas pole, seega pole SoM veel jõudnud määrust ette valmistada? ....ehh, mulle tänaseks aitab veebis tustimisest Olgu säädus kuidas on, aga logish oleks esmaabi asjus teadlik olla või teadmisi värskendada. Mina käin esmaabi koolituse ikka läbi (Tallinnas), kui jama on või kõik ammu teada asjad, eks ma siis soiun.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.