Motovõlgnikud

Kasutaja avatar

Taku

Re: Motovõlgnikud

Lugemata postitus Postitas Taku »

Karlis Ainjärv, vahetasin oma fzr 600, mis ei laadinud akut tema läppari vastu + pidin saama 3kilo kui laadimise korda saab. Algul küsis, et mis viga, siis uurisin siit ja oli vist Hans, kes käis mõõtmas ja värki, et tulemuseks pingeregulaator. Talle ütlesin, et siit öeldi pingeregulaator, 100% pead ei anna. Laenasin veel heast tahtest oma kiivrit, et ta saaks platsilt, kus ta pmst siklit ülegi ei vaadanud (tegi vaid 20m pikkuse ringi platsi peal) ära ja leppisime kokku siis. Meest sõnast, teda mitte kuskilt. Lõpuks ta ei saanudki seda korda, viis depoosse. Sealt öeldi, et ühe silindri kompressioon liiga nõrk ja et õli poldavat vahetatud. Ise sõitsin vaid mõne kuu, seega ei vahetanud õli ja kompressiooni heast peast ei hakka rida 4 mootoril ju kontrollima. Makstud sai ta lõpuks 1200.- ja ütles, et rohkem ei maksa, kuna tal läks remondi peale nii palju. Nii need asjad ei käi! Paraku ei saa ma midagi teha. Kohtusse pole mõtet nii pisikese summa pärast anda ja kätega kallale minekuga on samuti risk krim karistusele. Aadressi ja kõike tean, olen ka vanematega rääkinud, kuid vanematel täiesti pohhui. Minu kui õpilase jaoks on ka 1800.- + minu isiklik kiiver väärtuslik. Värdjas pesitseb Paides Väike-Aia tänaval. :evil:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”