Huumorit

Kasutaja avatar

-PitBull-

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

ishijupp kirjutas:
justcraizy kirjutas:

Aga ükspäev sain ikka südamest päris pikalt naerda. Nimelt ütlesin tüdrukule, et bike tuleb inglismaalt, sellepeale öeldi, et siis pead ju lenksu teisele poole tõstma :lol: :lol: :lol:

:lol:
Tüdruksõprade/naiste vallatustest rääkides- pukseerin mina oma abikaasa autot, millel mootor lõpetas töötamise, kodupoole. Võtsin hoo maha ja just alustasin pööret Paldiski maanteelt Harkusse, kui vaatan- keegi hull paneb must pöördel mööda. Silmanurgast jõudsin veel näha, et see oli mu oma naine pukseeritava autoga, kes rõõmsalt mulle lehvitas :mrgreen: Köis oli tugev ja edasist võite ise arvata. Asi oli selles, et seisva mootoriga pidurivõimendi ei tööta ja pedaali tuleb ikka himuga sõtkuda, aga naine arvas peale esimest proovimist, et asja nagunii ei saa ja nii asuski oma meeldejäävat manöövrit sooritama.

Mul umbes sama pull olnud. Teeääres seisis masin, kari inimesi vehkis jäin siis seisma, 3 kutti ja üks nooruke tüdruk, nende mazda oli otsad andnud, kuna kutid olid veits purjakil pandi vahtralehega tüdruk rooli. Mõtlesin kohe, et ega sellest midagi head ei tule. Tõime tanklast köie ja pukseerimine võis alata. Enne leppisime kokku, et kuhu maani ma neid vean. Olimegi siis enamvähem sihtpunktis, panin juba varakult suuna sisse ja vajutasin õrnalt pidurit, et tüdrukuke tagant sisse ei lendaks ja saaks aru ikka, et kuhu poole keerata ja mis teha. Aga ei, käis igavene pauk, algul mõtlesin küll, et oiv**tu, siis aga vaatan vasakule ja mazda veereb minust mööda, tüdrukul suu nii kõrvuni peas, et suunurgad tahavad juba pealael kokku saada. Õnneks oli see kõigest äsja ostetud köis, mis hirmsa pauguga pooleks läks.

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”