Valutavad põlved
Re: Valutavad põlved
Lcf666 kirjutas:Lp.mx77.Olin selles osak. sellel hetkel ainus patsient.Kui erilise asjaolu tõttu(mida sünnipäev kindlasti on)sinu kohalolek isegi ei koti kedagi,siis selleks,et mitte ärrituda peab ego ikka täiesti puuduma!Sünnipäeva pidamine sellises asutuses patsientide aja,raha(pidin selleks puhuks töölt vabaks võtma)ja närvide arvelt ei ole sugugi normaalne!See näitab ebaprofesionaalset suhtumist töösse ja ka patsientidesse!
P.S. Oleks mu ego nii kuradi suur,siis oleksin marssinud sinna ruumi(muideks oli uks mitu korda praokil ja see melu kostis toredasti minuni),trampind saabastega tordis ja kusnud lilledele!
Hakake nüüd kiiresti mind materdama,sõimake lameajuks ja öelge,et olen häbiks mootorratturitele ja kogu inimkonnaleV.A. Pronksiöölastele.(LOE:Keskerakonna valijatele)
A oli ju võimalus asjasse positiivselt ka suhtuda- miks ise rumalate inimeste tasemele laskuda, kui saab teisiti - näiteks oleks sa võinud ka sünnipäevalapsel kätt suruma minna ja torti võtta (vabandust, ma üldse ei ilgu, ise olen ka vahel äkiline, lihtsalt mõtlen, et töölt vabaks võtnud, siis sellise suhtumise peale jalga küll ei laseks, vaid pröökaks oma õigust taga nõuda. Õigust uuringule saada, muidugi mitte torditükile, seda mõtlesin
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.