Valutavad põlved
Moderaator: Moded
Valutavad põlved
Millega oma valutavad põlved ravite (valu vähendate)? Salvid, joogid jne…..? Loomulikult aitab korralik varustus vähendada tulevikus seda muret aga 80-tel oli hea kui kiivrit omasid. Nüüd annavad vaiksel tuulest tõmmatud põlved tunda. Nooo mõni
on ka tehtud
Kaitske oma põlved, et välistada sellised teemad!!!!!

Nonii, haiged- kuna te küsite kõike interneeduse teel, siis ka vastav vastus: http://www.arst.ee/
Igavesti vahva lehekülg meiesugustele füüsiliselt katkistele, kuid elektrooniliselt tervetele tegelastele...
Ühinen teiega. Ise noor ja roheline aga üks põlv juba läbi.. kui nii võib öelda. Ragiseb nii mis kole, "vett" on välja võeldud pool tosinat korda, mugin rohtusid aga asi paremaks ei lähe.
Mida soovitate lisaks kaitsmetele sõitmisel põlvele nö toeks alla panna? Kas on ka soojendusega põlvekaitsmeid olemas? Niivõrd/kuivõrd olen uurinud aga miskit tarka leidnud pole.

Mõni roller -> 125cc 4 taktiline Hiina roller -> Honda NSR 125cc -> Aprilia RS125 -> GSXR 600 -> GSF600S
-
- Tsikkel: külka M; Kawasaki
- Tänanud: 2 korda
Suzumen kirjutas:Sellest juba juttu olnud. Mind aitab ainult kuum saun ja hobustele mõeldud salv
apteekrina kommenteerin, et see hobustele mõeldud salv sisaldab toimeainena MSM-i ehk metüülsulfonüülmetaani, mida leidub ka inimestele mõeldud salvides. parem oleks, kui see oleks seal kombinatsioonis glükoosamiinsulfaadiga. hobustele mõeldud salv on ilmselt odavam, kui mistahes inimestele mõeldud salv.
See nn. hobuse salv on eriti vanemate inimeste hulgas päris laialt kasutusel. Huvitava aroomiga mögin, soojendav efekt on väga hea. Ise õnneks liigesevalude all ei kannata, jahedamate ilmadega sõitma minnes kasutan alati põlvede ümber sidemeid ka. Vanakooli tsiklimehed kandsid põlvedel jänesenahkseid katteid, otstest kummid läbi ja tavaliste pükste peale. Pidi päris hästi sooja hoidma.
Üks väike artikkel hobuste salvist - http://www.maaleht.ee/?page=15373&grupp ... ikkel=1391
Käisin alles eelmise aasta lõpus põlvega opil ja peale seda soovitati hakata tablette sööma- Bio-Glucosamine nimelt. Ega ma ei uskunud küll et neil mingit effekti oleks aga otsustasin ära proovida. Tulemus? Ennem mul põlved ikka raksusid kuuldavalt ja ka vasak küünarnukk tegi valu ,kuna juba 30 aastat tagasi sai pooleks kukutud. Tahate uskuge,tahate mitte aga vähemalt minu põlved on oluliselt paremaks läinud. Ragin on praktiliselt olematuks muutunud ja nad ei valuta enam nii nagu varem .Ja siis veel nende salvide kohta. Eks sai ka proovitud neid Fastum-Geele aga neil polnud no mitte mingit mõju.Määrid peale ja sinna ka ta jääb . Naine tõi aastaid tagasi järgmise toote- VIHER LINIMENTTI .Selline heleroheline 1000 ml pudelis olev üsna vedel löga. Soovitatakse kasutada udarapõletike,lihaste-ja liigeste põletiku korral naha sisse hõõrumiseks.Aastaid tagasi maksis see pudel 152 krooni,nagu ma pudelilt välja loen,praegu pidi ca 300 kr. olema. Naine ostis hiljuti ka seda hobuse salvi,proovisin ka seda aga meeldis ikkagi udaramääre rohkem.Meeldib just see et tollel on olemas kohene mõju,teeb määritava koha mõnusalt külmaks.
Mul tavaliselt lähevad põlved kehvaks detsembri-jaanuari paiku. Arsti sõnul tuleneb see sellest, et suvised vitamiinid ained saavad kehast otsa selleks ajaks ja see tõttu ka võie liigestes ning siis kirjutab mulle välja sellise rohu nagu Glucadol. Põhimõtteliselt sama toimega mis bio glügosamiin. Ainult toimeaine sisaldus kordi suurem. Pärast kahekuise kuuri lõppu on põlved jälle nagu noorel varsal .
Ehk siis teistpidi lisaks põlvede hoidmisele füüsiliste mõjurite eest on vajalik ka siin tasakaalustatud toitumine!
Endal oli 3.5a. tagas avarii, auto sõitis tagaotsa alt ära ja loomulikult üritas mina siis päästa mis päästa annab, et püsti jääda aga tulemuseks oli see, et ikkagi läks maha kandmisele kevadel poest ostetud ratas ja minu siiamaani valutavad põlved. Loomulikult sõitsin siis teksadega aga nüüd ainult nahk, millel veel sees korralikud kaitsmed!
Aga jah peale õnetuse kui trennis käisin siis kasutasin põlvede soojendamiseks sellist kreemi nagu CAPSICAM kuigi jah haiseb koledalt ja kui pärast põlvi sooja veega pesta siis selline tunne nagu põlved põleksid ja sauna pole mõtet minnagi sama päev. Minuteada kasutataksegi seda kreemi lihaste ja liigeste soojendamiseks ennem trenni ,võistlusi jne.
rahvameditsiinist ka väheke...meresool ära purustada, segada sellise vedelama meega...sauna minnes haige koht enne igat lavalkäiku sisse hõõruda..3x nädalas...2 nädalaga peaks olema valud taandunud...või kolme..igatahes soovitan proovida..
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
kui põlved väga ragisevad ja maru valusad on mingis asendis siis suht loogiline käik oleks näiteks "artrosportkliinik" seal igale liigesele oma arst ja nood on kokku lappinud suure osa eesti motomehi igast valdkonnast nii et peale seda käiku teate päris täpselt mis läbi või katki ja millega määrida.
endal tegi ranne aegajalt valu ja ennustas ilma ,peale kolmandat aastat ei pidand närvid vastu ja käisin ära ja tuli välja et randmes üks väike luu kõik need aastad katki olnud ja omast intelligentsist kokku ei kasva.kusjuures tava polikliinikutes targad kirurgid ei leidnud midagi.
Kui jutt korra juba rahvameditsiinile läks, siis paljud soovitavad viimases hädas proovida ka sellist retsepti: kapsaleht määrida meega kokku ja panna mõneks tunniks valutavale põlvele, hoida mõni tund (miks mitte ka panna ööseks peale). Selleks et leht põlvel ka püsiks siis võiks selle elastikuga kinni tõmata nii et veri ikka ka veel ringi käib! Puutun ise iga päev oma töös kokku inimestega, kellel põlved haige ja mitmed neid on abi saanud just kapsalehest!!! Selline ravi kahjustab loodedetavasti ka vähem meie tervist üldisemas mõttes kui kõik need sünteetilised tabletid ja geelid. Kahjuks on aga elu näidanud, et ravimiäri on nafta järel teisele kohale tõusnud ja looduslikud ravimeetodid on kasuliku unustada!
Edukat katsetamist!
jup kirjutas:Kui jutt korra juba rahvameditsiinile läks, siis paljud soovitavad viimases hädas proovida ka sellist retsepti: kapsaleht määrida meega kokku ja panna mõneks tunniks valutavale põlvele, hoida mõni tund (miks mitte ka panna ööseks peale). Selleks et leht põlvel ka püsiks siis võiks selle elastikuga kinni tõmata nii et veri ikka ka veel ringi käib! Puutun ise iga päev oma töös kokku inimestega, kellel põlved haige ja mitmed neid on abi saanud just kapsalehest!!! Selline ravi kahjustab loodedetavasti ka vähem meie tervist üldisemas mõttes kui kõik need sünteetilised tabletid ja geelid. Kahjuks on aga elu näidanud, et ravimiäri on nafta järel teisele kohale tõusnud ja looduslikud ravimeetodid on kasuliku unustada!
Edukat katsetamist!
Ära kaota lootust. proovin kapsalehe ära ja näis mis saab.

Ka minul oli põlvega suurem jama, käisid välja sunnikud, kõik sai muidugi alguse valutamisest ja nn. ragisemisest, tehti elektriravi ning katsetasin igasugu salve, ei aidand miski, läks ainult hullemaks, ma suht pikk inimene ka, see pidavat pikkade inimeste haigus olema. Sain sellest jamast lahti ainult OP-i teel. Mind ravis Dr. Meelis Sula, Magdaleena haiglas... soovitan soojalt, väga hea arst. Nüüd igasugune valu ja ragin kadunud, jalg nagu noorel sportlasel.
-
- Tsikkel: 1190
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
Pole punnvõrridega vms asjadega küll põlvi ära sõitnud, kuid noorena kõva spordi tegemine, muud kukkumised jms on põlved hellaks muutnud.
Proovitud sai Ultr-Gel nimelist asja, mida juua tuleb iga päev. Aitas, tookord. Seekord pole kuuriga lõpule jõudnud.
Sellel siis sama mõju mis juba nimetatud Gluca..... jms asjadel. Parandab põlve liikuvust ja määrimist. Need valud on enamasti meniskiga seotud.
FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S
et selliseid asju nagu põlvevalu vältimine tuleks teha järgmist. Käi aeroobikas, kuna aeroobika väljamõelnud inimene vaevles ise tihti põlvehädade küüsis, see kordineeritud liikumine ja erinevad pöörded nagu näiteks body-step aeroobika tugevdab põlvi ja vähendab põlvede erinevat liiki traumasi. Soovitan soojalt, mis siis et üksi olen aroobikas naiste seas, ongi cool, ja igati kasulik trennitegemise viis, mis arendab keha vastupidavust ja hoiab hästi vormis Tean mida tähendab põlvevalu sõjaväes olles sai oldud ilma põlvekaitsmeteta kogu teenistuse aeg. Pidevalt olin lumes poole tunni kaupa ja siis jälle külma sain jne, õnneks läks ennem väljas soojaks. Tundsin kuidas põlved õrnalt valutasid
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.