Matkaplaanid 2009
Re: Matkaplaanid 2009
Pyramiid, niipalju on plaane tehtud, et vaadatud on võimalikud kuupäevad millal Rostockist ja Helsingi vahel liikuda. See on kõik. Ülejäänud on Autoroute's vaadatud hinnanguline sõiduplaan, pandud sisse mõned linnad, mis nime poolest huvi pakuvad ja et Püreneed teele jäävad. See siis kuni Malagani. Sealt Portosse ja siis vaatab mismoodi tagasi tuleb.
Nii pikad otsad kui tuju on. Peatun seal mis ette jääb. Eelarve on laias laastus rahasumma, mida olen mõelnud kulutada - nähtavasti selle aasta ainuke korralikum puhkus, seega kuupalga suurus. Läbisõit? Umbes 8k km. Ajakulu? Veidi alla kolme nädala. Eelmisel aastal Norras käies õigustas üksinda käimine igal juhul. Vähemalt minu jaoks. Ja kui midagi juhtub? No siis juhtub. Vahet pole, kas keegi vahib pealt ja tunneb kaasa või mitte. On eesmärk lihtsalt sõita ja kõik muu mis tuleb vahepeal ette on ainult boonus. s**t on ainult Tuono kütusekulu - see on ikka üle mõistuse suur võrreldes näiteks mu eelmise rattaga (1300 Midnight).
Pärnakas > tule kaasa aga sa raisk hakkad eest ära kihutama. Ja siis hiljem ahistama ja kätt püksi ajama, sa va libekeelne!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.