Matkaplaanid 2009
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Re: Matkaplaanid 2009
creativ kirjutas:bigdog kirjutas:creativ kirjutas:sai eelmine suvi tehtud esimene pikem ots, millest tulevikuks mitmeid kasulikke kogemusi saadud.
et kõige igavam on sõita läbi baltiriikide ja poola, siis otsustasime sõbraga et tsiklid kaubikusse ja sellega slovakkiasse. ehk siis 1500+1500 km sai autoga lastud (ja õieti tegime!!)
blah... blah... blah...peale 4500km on eriti mõnus autosse istuda ja rahulikult kodu poole kulgeda. ja mitme tsikli puhul on kütusekokkuhoid täiesti olemas. disla kaubik ei võta ju kuigi palju.
Püsigem teemas, poisid!
Teemaks Matkaplaanid 2009. See et keegi pole suuteline sõitma läbi naaberriikide on tema probleem, ei maksa teisi hirmutada!Ja üleüldse on tegemist moto-, mitte auto- ega kaubikuteemaga. Kui tahad kokku hoida siis püsi kodus!
Minu plaaniks on sõita juunikuu alguses Norrasse. Kes tahab ühineda, andku teada!jutt on konkreetselt mototeemas! pole mõtet uriseda! kui ei viitsi juttu süveneda siis pole mõtet sõna võtta. inimesed räägivad erinevatest matkamisversioonidest ja kogemustest. pole suuteline sõitma....Asi pole üldse selles!
parem räägi omadest kogemustest mitte ära lahmi teiste jutu põhjal.
terve seltskond käis baikali tuuril mille teekonnast suur osa läbiti raudteel. kas nad on millegipoolest vähem motomatkajad kui sina norras? kas norrasse lähed üle mere tsikliga sõites või kasutad siiski praami??t*** ma ei kannata seda iskiklikuks minemist! kellegi jutt ja elukogemus on justkui õigem kui mõne teise oma
Nagu ma juba ütlesin, jutt on matkast mootorratastel. On ammu jutuks olnud et tsikli ost pole kokkuhoid. Moded võivad kustutada mu posti kui soovivad. Ma ei kavatse minna isiklikuks kuid niisama lahmida pole mõtet! Vajadusel võin ka läbi Piiteri sõita kui see Sulle rahuldust valmistab. Ja ära ropenda foorumis, palun!
Endiselt on mul plaan minna Norrasse, kui kellelgi soov ühineda,andku teada!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.