Missugune 2T ratas teiseks pilliks
Re: Missugune 2T ratas teiseks pilliks
2stroketaliban kirjutas:Puht isiklik arvamus.
Siis tuleks äkki nendest pees kahetaktilistest mööda sõita ja ei teki mingit vingu sissehingamis probleemi,kuigi kui 2t korralikult sõidusoe on siis ei saa sealt mingit "vingumürgitust".
Minu kirjutis provokatsioon ja" herilasepesa sorkimine". Pole Te nii kurjad midagi.
Möödasõiduga on sedasi, et enamik nendel 2t pillidel kimajaid on nooremad kui minu poeg. Kuna esimene ja viimane 2t pill oli 83-84-ndal sport iz, siis kogemused praktiliselt puuduvad. Küll aga teeb lausa kadedaks nende kõrgekvaliteediliste 2t õlide valik tänapäeval. Sellepärast ei saagi aru, miks mõni 2t nii hirmsasti suitsema peab, ja veel üliheade õlidega??
Loodan, et kõik on minuga nõus kui ütlen, et 2t on noore inimese ratas. Või siis suurendatud töö, tappe ja ni..evõimega vanema inimese ratas.
Ja ikkagi jään ma enesele kindlaks selles osas, et 2t on bensu ja õliraiskaja, samuti looduse reostaja. Kindlasti ei ole madalama kasuteguriga mootorit kui seda on bens 2t. Riitsinusõli on puhas mürk jne.
Ainukesed, kes megalt võidavad on tootjad, hea hinda küsida.
Teemaalgatajale soovitan Beta rr 525 enduro kõrvale 250 cc 4t krossiratast.
Head sõbrapäeva!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.