Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re: Huumorit
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Tundub, nagu ta tõlgiks rootsi keelest inglise keelde ja siis alles eesti keelde, sest inglise keeles on knulla fuck ja fan (kurat) on samuti fuck.
-
http://translate.google.ee/translate_t? ... imeb%0D%0A see kõige parem
EDIT: proovi vilinal lõppu lisada
14 põhjust, miks alkohol peaks töökohal kättesaadav olema :
- On hea põhjus tulla hommikul õigel ajal tööle
- Tööstress väheneb
- Kommunikatsioon on ausam
- Palga üle hädaldamine väheneb
- Pohmelli pärast ei pea töölt puuduma
- Keskkütte kulusid säästetakse
- Ollakse töökohaga rahul
- Tööle tullakse meelsamini bussiga - parklas on ruumi
- Puhkused lühenevad, kuna ollakse meelsamini tööl
- Töökaaslased on päris mõnusad inimesed
- Koosolekud on päris huvitavad
- Tööl ollakse meelsasti kauem, kuna ei ole kiire baari
- Oma ideedest räägitakse kergemini ja need on päris asjalikud
- Töötulemus paistab seda parem, mida rohkem on kontrollija joonud.
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Punkar tuleb bussi, näeb nunna, ise n***näljas ja hakkab nunna seebitama, et kuule teeme õige ühe paugu. Nunn vastu, et ei ei tema on pühitsetud ja ei tohi ihulisi naudinguid endale lubada. Nunn läheb bussist maha, mispeale bussijuht ütleb punkarile, et tead lähed öösel kalmistule, kus nunn palumas käib. Ütled talle, et oled Jumal, mille peale nunn keelduda ei jõua. Jõuab kätte öö, punkar läheb kalmistule, näebki nunn palub. Ütleb kõmiseva häälega, mina olen jumal, anna ennast mulle. Nunn ei julge tagasi ajada, palub ainult, et selleks et süütus tallele jääks võiks tagaust kasutada. Punkar mõtleb et savi sellest. Paneb täiega, ise rahul hüüab nunnale: "Tegelt ma olen punkar mitte jumal". Nunn tõmbab keebi pealt ära: "Pole hullu, mina olen tegelikult bussijuht!"
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Tavaline päev.. tavaline bussipeatus... tavaline reisibuss hakkab aeglaselt selle juurest liikuma. Põõsa tagant kargab välja mehike ja jookseb järgi. Buss ei peatu. Mehikesel libisevad püksid alla ja ta kukkub. Bussireisijad kes jälgisid seda vaatepilti plahvatavd naerma. Mees kargab püsti ja hoides pükse jookseb edasi kuid buss ikkagi aeglaselt eemaldub. Rahvas naerab täiega. Mehike koperdab oma pükstega, peaaegu kukkub kuid suudab püsti jääda ja endiselt jookseb bussile järgi. Üks reisijatest lükkab akna lahti ja naerust kõkutades karjub : Kuule mees, kui sa veel kord kukkud laseme me naerust püksid märjaks! Mehike jooksu pealt karjub vastu: Lollid! Te sit.ute ennast hirmust täis! Ma olen bussijuht!
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
1942a. Berliin, Stirlitz astub kell 04:00 öösel baarist välja SS vormis ja väga purjus. Astub kaks sammu ja kukub plartsatusega porilompi. Lamab vähe aega liikumatult, tõuseb ja kõnnib sirge seljaga edasi - käivitus aastate jooksul väljakujunenud Nõukogude ohvitseri refleks.
Luukere tuleb baari ja telllib:"Mulle, nagu tavaliselt - klaas viskit ja põrandakalts".
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Soovituskiri.
( lugege tähelepanelikult )
Progammeerija Jaan Kivi on töötaja, kelle võib enamasti leida
oma laua tagant. Jaan Kivi töötab iseseisvalt, ega pea käima
tööaega raiskamas kolleegidega kõnelemise peale. Alati on
ta lahkesti nõus töökaaslasi aitama, kuid kunagi ei jää seetõttu
tal ülesanded tähtajaks täitmata. Tihti peab aega nõudvaid lisa-
kohustusi ja oma oskuste täiendamist tähtsamaks kui kovi-
pause. Kivi iseloomustab tõsiasi, et tal pole vähimalgi määral
edevust, olgugi et ta on demonstreerinud äärmiselt põhjalikke
erialaseid teadmisi. Olen kindlalt veendunud, et Jaan Kivi ei ole
oskonnas mitte ainult vajalik, vaid noorusele vaatamata lausa
asendamatu töötaja. Soovitan direktsioonil Jaan Kivi tingimata
edutada, ehkki vanemate kolleegide seas võiks see vastuseisu
vallandada.
Hilisem teade.
Kui ma seda ettekannet koostasin, mis teile varem saadeti,
vahtis too idioot mul selja taga. Palun lugege seda üle rea.
I need help sorting this out....very upset.. i'm actually crying now and i don't really cry ever. I have never asked for this type of help before, but I really need your advice.
I have suspected for some time now that my girlfriend has been cheating on me. the usual signs: phone rings but if i answer, the caller hangs up very fast. my gf has been going out with 'the girls' a lot recently although when i ask their names she always says, just some friends from work, you don't know them.'
I try to stay awake and look out for her when she comes home, but I
usually fall asleep. Anyway, I have never broached the subject with my
gf. I think deep down i just did not want to know the truth, but last
night she went out again and i decided to finally check on her.around midnight, i hid in the garage behind my rs125 so i could get
a good view of the whole area when she arrived home from a night out
with 'the girls.'When she got out of the car she was buttoning up her blouse, which was open, and she took her panties out of her purse and slipped them on. It was at this moment, crouching behind my rs125, that i noticed a
hairline crack on the left side fairing.Is this something i can fix it myself or should i take it back to the aprilia centre?
Mõned nopped http://www.honda.ee kodulehelt. Kas nii müüaksegi tänapäeval mootorrattaid?
CB1300S saab oma võimsuseportsu muljetavaldavast mootorist, mis paiskab oma sügaval sisemuses asuvast jõuallikast välja aukartustäratavaid kiirendustõukeid, et muuta sõit kirglikult erutavaks.
Jämedad, võidusõidurehvide muljet jätvad rehvid, nooljas kaheosaline sõidutuli ja esitiib ning peenike istmeroobas, mis näib rippuvat tagarehvi kohal, täiendavad Horneti taotluslikult agressiivset välimust ja kindlustavad Sulle "elusõidu" iga kord, kui sadulasse hüppad.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Ja Sina, kui Honda omanik, ei mõtlegi sama muinasjutuliselt?
blää, nüüd hakkan Hondatajatelt saama vist...
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
meeletult tolmune orantzi ja sinisega ratas mille peal istus sõites imelikus asendis üks blond itimees kes oleks iga naise jalust rabanud just tänu sellele tolmusele ktm-ile.
tunned ära primo?
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
See honda müügitutvustus on vist Samuel Vesipruuli enda kirjutatud!
Minus kutsus see esile sügavast sisemusest tuleva aukartust äratava kiirendustõuke mingile vedelikule, mis pritsus nooljast füsionoomiast otse klaviatuurile, mis näib rippuvat minu tagajalgade kohal... j.n.e.
Sellise lause peaks pähe õppima ja esindusest selliste omadustega tsiklit küsima. Kas müügimees on tasemel ja saab aru millest jutt?
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Rubikul oli nõukogude nooremohvitseride tarbeks leiutatud ühevärviline kuubik ja vanemohvitseridele monoliitne kuubik.
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Ühel õhtul möödunud nädalal hakkasime mina ja mu tüdruksõber end voodisse sättima. Hakkas juba tunduma, et läheb seksiks, kui ta korraga ütles: „Ma ei tunne, et tahaks. Ma tahaksin, et sa mind lihtsalt hoiaksid natuke.”
Ma ütlesin: „MISASJA??!! Mis see siis nüüd on?!'
Nii ta siis ütles sõnad, mida iga poisssõber siin planeedil lausa vihkab kuulda: ” Sa lihtsalt ei taju minu naiselikke emotsionaalseid vajadusi piisavalt, et ma saaks rahuldada sinu mehelikke füüsilisi vajadusi.”
Minu hämmeldunud vaatele reageeris ta üteldes: „Kas sa ei võiks mind armastada selle eest, kes ma olen, mitte selle eest, mida ma sinu heaks magamistoas teen?”
Mõistes, et midagi sel ööl ei toimu, läksin magama.
Järgmisel päeval võtsin töölt vaba päeva, et veeta temaga aega. Me läksime välja lõunatama ja siis shoppama ühte suvalisse suurde poodi. Ma kõndisin temaga ringi, kuni ta proovis mitut erinevat kallist kostüümi. Ta ei suutnud otsustada, millist võtta, nii ma ütlesin, et võtame siis kõik. Ta tahtis uusi kingi oma uute riiete juurde, ma ütlesin: „Võtame igaühe juurde ühe paari.”
Läksime juveeliosakonda, kus ta valis välja ühed teemant kõrvarõngad. Ma ütlen teile, ta oli nii erutatud. Ta vist mõtles, et vaid veidi veel ja ma olen omadega läbi. Ma arvan ta üritas mind proovile panna, sest ta küsis veel üht tennise käevõru, kuigi ta ise tennist ei mängi.
Ma arvan, ma hämmastasin teda kui ütlesin vaid. „See sobib, kallis.” Ta oli peaaegu seksuaalset rahuldust saamas kõigest sellest erutusest. Ootusärevalt naeratades ütles ta lõpuks: „Ma arvan, see on kõik, kallis. Lähme kassasse.”
Ma suutsin end vaevu talitseda, kui poetasin: „Ei kallis. Ma ei tunne, et tahaks.”
Ta nägu läks täiesti plassiks, kui ta küsis: „Mida?”
Siis ma ütlesin: „Kallis! Ma tahan, et sa lihtsalt hoiaksid seda kraami natuke. Sa lihtsalt ei taju minu mehelikke rahalisi vajadusi piisavalt, et ma saaks rahuldada sinu naiselikke shoppamise vajadusi.”
Ja just siis, kui tal oli ilme nagu ta hakkaks mind kohe tapma, ma lisasin: „Miks ei võiks sa mind armastada selle eest, kes ma olen, mitte selle eest, mida ma sulle osta võin?”
Nagu te isegi mõistate, tol õhtul ma seksi ei saanud … aga vähemalt see tibu teab, et ma olen tast targem.
allar 56291000
umbe ull miis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.