Kiiruseületamise karistused karmistuvad.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Kiiruseületamise karistused karmistuvad.

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Miks, miks... sest turvavööd ei panda alatihti kinni. Kiivrita tsiklimeest pole ma aga õieti näinudki. Ega näinud eriti (v.a. mingid lubadeta poisikesed) ka vene ajal. Ja ma olen veendunud, et üleüldine kiivrite kandmine Eestis pole mitte politsei ega miilitsa tegevuse tulemus vaid ühiskondlikust arvamusest tingitud käitumine. Ma panen jalgrattaga sõites ka kiivri pähe ju! Turvavööga on sama lugu - see peab olema ühiskondlik käitumisnorm, mida tuleb kujundada. Normaalsed trahvid aitavad selle kujunemisele kaasa, aga 6000 on, vabandage väga, liialdus. Eriti arvestades selle teo ühiskonnaohtlikkust.
Kust tuul puhub, näitab ikkagi ilmekalt see, et trahvid kahekordistusid kuni +20 ületuste eest. Vähem tõusid kuni +40 ületuse eest. Ja sisuliselt ei tõusnud 40+ eest. Ühiskonnaohtlikkus on aga just vastupidi - ergo, kuna eesmärk pühitseb abinõu ja eesmärgiks on riigitulude kasvatamine igal kujul, ongi asi selge. Ja sellest ka minu suhtumine.
Stalini ajal sai viljapea varastamise eest põllult Ukraina näljahäda ajal 25+5. Kui vahele jäid. Aga kõik virutasid.
Mõnel pool aga õiget karistust varguse eest polegi, aga keegi ei viruta.
Ma ei usu eriti, kui valimatu jõhkruse õigustuseks tuuakse helget tulevikku. Eks seda lubas ju Leningi, ainult et enne helget tulevikku tuli mõnikümmend miljonit takistajat ära likvideerida. Ja helge tulevik jäigi tulemata.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”