Huumorit → Re: Re:
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Re: Re:
nelesk kirjutas:analoog kirjutas:Kõlarid sisse! 16115
Teate ma mõtlesin, et tõstaks selle uuesti üles
mõtlesin et saan essa olla aga siis ikka otsisin. Aasta tagasi pandud siia, mõned ehk pole veel kuulnud/näinud
Feimi kah, see on minu personaalne seksikas hääl, mis seal frustreerunult neid numbreid kordab jep. Nad raisad lasid mu lahti selle eest, et see nii pika ringiga levis. Ma tahaks sinna 200k vaatamist täis saada, siis oleks jube uhke tunne. Ja seda ka veel, et paljud on kommenteerinud, miks ma lihtsalt ei suunanud. See oli hea mitu aastat tagasi, aga kui ma ei eksi, siis vist oli nii, et suunates tuli mingi raha minuti eest maksta, otse helistades ei pidanud (või siis väga vähe) ja siis oleks mina kui teenindaja pidanud kliendi kombel tont teab kaua järjekorras ootama. Ja see ei tundunud nii rakse ülesanne
number ette öelda. Peale paari minutit oli hilja juba - siis oli põhimõte see rsk ikka kirja saada.
Cheerio!
Minu arvutis see klipp mp3'na olemas ja vaatasin, et kannab kuupäeva 29.07.2005 See ikka hirmus palju vanem lugu, kui aasta tagasi.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.