Huumorit

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Re: Re:

Lugemata postitus Postitas creativ »

marti252 kirjutas:
nelesk kirjutas:

See on minu personaalne seksikas hääl, mis seal frustreerunult neid numbreid kordab jep.

(w) (w) Seda on saanud ikka mitu korda kõht kõveras kuulatud :D

hea materjal psühholoogia õppetundi kuidas inimesed võivad teineteist mõista/mitte mõista. vägagi eluline ja siin foorumis samuti ettetulev nähtus. üks räägib aiast, teine aiaaugust- ühed mustad mõlemad :wink:

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

analoog
Tänanud: 1 kord

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas analoog »

Kasutaja nelesk, ma olen Teie austaja (w)

Laulja Jennifer Lopezi lavanimi on J-Lo, kuid sarnase loogika järgi oleks siis Dima Bilan - D-Bil :)

Kasutaja avatar

nelesk
Tsikkel: tseebeeerr 600f

Lugemata postitus Postitas nelesk »

Sadness kirjutas:

Tegelikult paneks ennast ka mõtlema, kui öeldaks "ja veel üks üks". Automaatselt paneks kirja 11.

Kuule selleks hetkeks ei olnud mahti enam väga täpselt mõelda, proovisin kõik variandid läbi :wack:

peale seda juhtumit olevat operaatoritel keelatud ligipääs oma kõnedele.

Ma olen nii palju saanud suvalistelt inimestelt mignit otsa pidi selle teema juurde tulles reaktsiooni "oled ka SEE Nele vää, päriselt vää", et olen mõelnud ennast tutvustada kui See16115Tibi

Olen väike, aga jõud on suur!

henri115

Lugemata postitus Postitas henri115 »

kas keegi saaks anda selle lingi kust saab vaatata näiteks milline oli biker.ee 2006a, sinna sisestad aadressi ja siis näitab mis aastatael milline see leht oli, oli kunagi siin huumori teemas aga ei leia enam

Kasutaja avatar

Tar
Tsikkel: YZF-R1

Lugemata postitus Postitas Tar »

henri115 kirjutas:

kas keegi saaks anda selle lingi kust saab vaatata näiteks milline oli biker.ee 2006a

http://web.archive.org/web/*/http://biker.ee/

Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 192 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

[01:58:34] <+devilman7> Vabariigi valitsuse otsusega keelatakse alates selle aasta 1. veebruarist kõigil ajakirjanikel kingade ja muude välis- ning sisejalanõude kandmine valitsuse pressikonverentsidel ja riigikogu infotundidel. Keelu põhjuseks on julgeolekukaalutlused.
[01:59:42] <+Jorsik> no vaatame kaua nad seda juustukat kannatavad

http://www.ekspress.ee/2009/01/11/meele ... erentsidel

sellepärast ta siia postitatud saigi:)

Viimati muutis simp, 12 Jaan 2009, 11:47, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

simp kirjutas:

[01:58:34] <+devilman7> Vabariigi valitsuse otsusega keelatakse alates selle aasta 1. veebruarist kõigil ajakirjanikel kingade ja muude välis- ning sisejalanõude kandmine valitsuse pressikonverentsidel ja riigikogu infotundidel. Keelu põhjuseks on julgeolekukaalutlused.
[01:59:42] <+Jorsik> no vaatame kaua nad seda juustukat kannatavad

http://www.ekspress.ee/2009/01/11/meele ... erentsidel

IMHO on kõige naljakam asja juures, et võimalus kinga sees pomm kohale tuua, ei ole neid aastate vältel heidutanud. Küll aga teeb seda kinga loopimine islami kultuuriruumis, kus juhtunul oli sügavalt sümboolne tähendus. Mitte ükski siinse kultuuriruumi ajakirjanik ei näeks asjal sügavat mõtet... Palju suuremaks ohuks on hoopis mikrofonid ja kaamerad, millega tähtsaid inimesi otse näkku sihitakse ja mille sisse üht-teist edukalt ära peita võiks. Keelaku parem need ära :-)

Aga tegelikult tasuks seda "uudist" võtta huumoriga.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

simp

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

simp

see karvapall on seal see "mõni" mis peab lõikurisse minema?

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Pilt

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

simp

Miks pannakse orkaanidele naiste nimed?
tulles on nad märjad ja metsikud, kuid lahkuvad koos sinu maja ja autoga

ärge nüüd südamesse võtke:P

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

http://www.osta.ee/6029237 vaadake oksjoni kirjelduses hinda (lol)

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

-PitBull- kirjutas:

Veel naljakam või kurvem on allpool müüjale esitatud küsimused ja tema vastused :shock: .

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

janis kirjutas:
-PitBull- kirjutas:

Veel naljakam või kurvem on allpool müüjale esitatud küsimused ja tema vastused :shock: .

Ma võin kellegile sellise "nelja poole tonnise" kiivri paarisaja krooni eest anda :mrgreen:

Kasutaja avatar

Burn7

Lugemata postitus Postitas Burn7 »

Sellel kiivirl pole isegi visiiri ees :wack:

Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

Kiiver on L suurus peale, kuid sobib kindlasti ka M või XL kandjale. Kiiver on L suurus peale, kuid sobib kindlasti ka M või XL kandjale.

tahaks ka sellist universaalset suurust :D hea siis erinevatele seljakottidele pakkuda ei ole vaja planeerida :P

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Kasutaja avatar

uljasvaluvelg
Tsikkel: Honda Transalp

Lugemata postitus Postitas uljasvaluvelg »

sta

Insener

Mees sõidab oma mootorrattal mööda käänulisi metsateid ja märkab, et on eksinud. Kurvi taga näeb ta tee ääres seismas teist ratast ja üht baikerit seda remontimas. Mees peatub ja küsib: "Vabanda, kas saaksid mind aidata? Lubasin ühele sõbrale, et saan temaga juba tund aega tagasi kokku, aga ma ei tea, kus ma olen." Mootorratast parandav mees vastab: "Muidugi saan, istud oma tuttuuel mootorrattal ja sinu asukoht on 40-41 põhjalaiust ja 59-60 idapikkust." "Sa pead olema insener," ütleb eksinud mootorrattur. "Olen jah," vastab mees, "aga kust sa teadsid?" "No kõik, mida sa rääkisid, on küll tehniliselt õige, aga mul ei ole aimugi, mida sinu infoga peale hakata ja tegelikult olen endiselt eksinud." Tööriistad maha pannud baiker vastab: "Sa pead olema juht." "Olen jah," vastab mees, "aga kuidas sa teadsid?" "No sa ei tea, kus sa oled ja kuhu lähed. Oled andnud lubaduse ja sul pole aimugi, kuidas seda täita, ja sa ootad, et mina lahendaksin su probleemi. Tegelikult oled täpselt samas olukorras, kui enne meie kohtumist, aga nüüd on see millegipärast minu viga."

Honda Transalp

Anniq

Lugemata postitus Postitas Anniq »

Et kuhu me siis liigume? Teada oli see juba aastal 1867 :ner:

"Owners of capital will stimulate working class to buy more and more of
expensive goods, houses and technology, pushing them to take more and more
expensive credits, until their debt becomes unbearable.

The unpaid debt will lead to bankruptcy of banks which will have to be
nationalized and State will have to take the road which will eventually
lead to communism."
Karl Marx, 1867

Anniq

Lugemata postitus Postitas Anniq »

Lahkuva presidendi meenutuseks ehk miks me temast hakkame puudust tundma :mrgreen: (vabandan, kui teema millalgi läbi käinud - otsing tulemusi ei andnud :) )

The word "Bushism" has been coined to label his occasional verbal lapses during eight years in office, which come to an end on 20 January. Here are some of his most memorable pronouncements.

ON HIMSELF
"They misunderestimated me."
Bentonville, Arkansas, 6 November, 2000

''I know what I believe. I will continue to articulate what I believe and what I believe - I believe what I believe is right." Rome, 22 July, 2001
"There's an old saying in Tennessee - I know it's in Texas, probably in Tennessee - that says, fool me once, shame on... shame on you. Fool me - you can't get fooled again."
Nashville, Tennessee, 17 September, 2002

"There's no question that the minute I got elected, the storm clouds on the horizon were getting nearly directly overhead."
Washington DC, 11 May, 2001

"I want to thank my friend, Senator Bill Frist, for joining us today. He married a Texas girl, I want you to know. Karyn is with us. A West Texas girl, just like me."
Nashville, Tennessee, 27 May, 2004

FOREIGN AFFAIRS
"For a century and a half now, America and Japan have formed one of the great and enduring alliances of modern times."
Tokyo, 18 February, 2002

"The war on terror involves Saddam Hussein because of the nature of Saddam Hussein, the history of Saddam Hussein, and his willingness to terrorise himself."
Grand Rapids, Michigan, 29 January, 2003

"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." Washington DC, 5 August, 2004
"I think war is a dangerous place."
Washington DC, 7 May, 2003

"The ambassador and the general were briefing me on the - the vast majority of Iraqis want to live in a peaceful, free world. And we will find these people and we will bring them to justice."
Washington DC, 27 October, 2003

"Free societies are hopeful societies. And free societies will be allies against these hateful few who have no conscience, who kill at the whim of a hat."
Washington DC, 17 September, 2004

"You know, one of the hardest parts of my job is to connect Iraq to the war on terror."
CBS News, Washington DC, 6 September, 2006

EDUCATION
"Rarely is the question asked: Is our children learning?"
Florence, South Carolina, 11 January, 2000

"Reading is the basics for all learning."
Reston, Virginia, 28 March, 2000

"As governor of Texas, I have set high standards for our public schools, and I have met those standards."
CNN, 30 August, 2000

"You teach a child to read, and he or her will be able to pass a literacy test.''
Townsend, Tennessee, 21 February, 2001

ECONOMICS
"I understand small business growth. I was one."
New York Daily News, 19 February, 2000

"It's clearly a budget. It's got a lot of numbers in it."
Reuters, 5 May, 2000

"I do remain confident in Linda. She'll make a fine Labour Secretary. From what I've read in the press accounts, she's perfectly qualified."
Austin, Texas, 8 January, 2001

"First, let me make it very clear, poor people aren't necessarily killers. Just because you happen to be not rich doesn't mean you're willing to kill."
Washington DC, 19 May, 2003

HEALTHCARE
"I don't think we need to be subliminable about the differences between our views on prescription drugs."
Orlando, Florida, 12 September, 2000

"Too many good docs are getting out of the business. Too many OB/GYN's aren't able to practice their love with women all across the country."
Poplar Bluff, Missouri, 6 September, 2004

TECHNOLOGY
"Will the highways on the internet become more few?"
Concord, New Hampshire, 29 January, 2000

"It would be a mistake for the United States Senate to allow any kind of human cloning to come out of that chamber."
Washington DC, 10 April, 2002

"Information is moving. You know, nightly news is one way, of course, but it's also moving through the blogosphere and through the Internets."
Washington DC, 2 May, 2007

OUT OF LEFT FIELD
"I know the human being and fish can coexist peacefully."
Saginaw, Michigan, 29 September, 2000

"Families is where our nation finds hope, where wings take dream."
LaCrosse, Wisconsin, 18 October, 2000

"Those who enter the country illegally violate the law."
Tucson, Arizona, 28 November, 2005

"That's George Washington, the first president, of course. The interesting thing about him is that I read three - three or four books about him last year. Isn't that interesting?"
Speaking to reporter Kai Diekmann, Washington DC, 5 May, 2006

ON GOVERNING
"I have a different vision of leadership. A leadership is someone who brings people together."
Bartlett, Tennessee, 18 August, 2000

"I'm the decider, and I decide what is best."
Washington DC, 18 April, 2006

"And truth of the matter is, a lot of reports in Washington are never read by anybody. To show you how important this one is, I read it, and [Tony Blair] read it."
On the publication of the Baker-Hamilton Report, Washington DC, 7 December, 2006

"All I can tell you is when the governor calls, I answer his phone."
San Diego, California, 25 October, 2007

"I'll be long gone before some smart person ever figures out what happened inside this Oval Office."
Washington DC, 12 May, 2008

BBC

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

vot naised :wack:

"Tõin sulle lilli," ütleb mees.
"Jah? Aga... mispärast?" küsib naine.
"Noh... Ma arvasin, et sulle meeldiks lilli saada."
"Kas on midagi lahti?"
"Ei. Mis mõttes?"
"No et mis mõttes sa lilli tõid."
"Sellepärast tõin, et tuli äkki tahtmine lilli osta."
"Nii et mitte minu pärast. Tuli hoopis tahtmine osta... Hehh!
Mõtled nüüd selle eest saada ve?"
"Ei. Ma ostsin lilli sellepärast, et sa oled kogu aeg rääkinud, kuidas ma sulle lilli ei too, ja juhtusin lilleleti juurde ja need olid nii odavad ja..."
"Just nimelt! Ikka odavaid... Ega meie vahekord ju tõesti midagi hinnalisemat väärt ei ole."
"No pagan võtaks! Nüüd said pahaseks, jah?"
"Ei saanud!"
"Ei saanud sa jee. Raske on lilli koju tuua, kui need sind pahandavad."
"Ega ma lillede peale ei pahanda. Need on nii ilusad, aga miks sa neid just nüüd ostsid?"
"Oh issand. Palun vabandust, et ma lilli ostsin. Ma võin need minema ka visata."
"Ei, ära viska. Lilled on ilusad, ainult et ma ei saa aru, miks sa neid just nüüd tõid."
"Okei. Selge. Ma ei osta enam lilli, kui nende pärast sihuke kisa tõuseb."
"Nii et sa ei taha mulle lilli tuua?"
"Mida! Muidugi tahan!"
"Ära karju! Ja miks sa siis mulle kunagi lilli ei too? Ainult siis, kui sul tahtmine tuleb või kui midagi lahti on."
"Täpselt nii! Ainult siis, kui mul tahtmine tuleb. Ei ole mul alati tahtmist. Ja just nüüd pole üldse tahtmist. Ei taha ma nüüd mingit seksi."
"Nii et sa ei tahagi mind?"
"Mida ma selle peale julgeks öelda?"
"Nüüd tundub küll, et sa mind ei taha."
"No tahan, tahan. Püha müristus! Muidugi ma tahan sind!"
"Kohe näha, et mees. Muudkui karjub ja mõtleb ainult seksi peale."
"Kuule. Mul oli raske päev ja ma olen väsinud. Ma pole teinud muud, kui ostsin ainult lilli ja tulin koju."
"Lilled ei ole ainult lilled. Nende taga on romantiline mõte ja iga normaalne mees soovib naisele lilli tuues rahuldada tema vajadusi."
"Täpselt nii! Just seda ma üritan sulle seletada."
"Mis sa karjud jälle? Ja pealegi ei too sa kunagi lilli, ilma et sul midagi plaanis ei oleks."
"Ah soo. Lõpeta juba. Jätame need lilled ükskord rahule. Kas süüa on midagi?"
"AH SA SIGA! Kõigepealt marsid uksest sisse, lillekimp kaenlas, ja siis küsid, kas midagi süüa on. Kas sa mõtled, et ma olen siin selle jaoks, et sind teenida ja tagumikku keerutada, niipea kui sa lilli tood?"
"Ei toonud ma lilli selle jaoks. Ja süüa teed sa ju alati. Ja ära karju kogu aeg mu peale."
"AH NII! Mina ei tohi oma tundeid iialgi välja näidata!! Ja kaua sul aega läks, enne kui märkasid, et ma alati süüa teen?"
"Enam ei ütle ma mitte üht sõna."
"Nagu ikka. Sa ei räägi minuga mitte kunagi mitte millestki."
"No kes siin rääkida julgekski, kui asi alati pahupidi läheb."
"Niisama ei lähe miski pahupidi. Ise sa hakkasid peale."
"Kui lilli tõin, eks ole?"
"Jah!"
"Nonii. Nüüd on vähemalt üks asi selge: lilli ma enam ei too."

Viis minutit vaikust. Seejärel kostab köögist tuttav heli.
Naine: "Issand jumal! Vaevalt jõuab koju, kui kohe peab õllepudeli võtma. No mis siis ometi juhtunud on, et tood lilli ja kukud jooma!?"

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis

rolller
Tsikkel: TT600R

Lugemata postitus Postitas rolller »

koolis, töpa tunnis vaatasin mingi hull saeb rauasaega auto sisselaske klappi pooleks, või vähemasti üritas saagida :lol: , rauasael hambaid lendas, klapil polnud kriimugi peal. :wack: küsisin siis et mis teed nagu? segi oled w ? tüüp vastab: ma saen klapiseest magneesiumit välja (lol) ... okei, edu talle siis.....

see on täitsa tõestisündind lugu :wink:

Kasutaja avatar

ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

RaPtile kirjutas:

Aga vott on küll...

Kaszpar kirjutas:

:P

Keretööd
Kasutaja avatar

Sekeldaja

Lugemata postitus Postitas Sekeldaja »

rolller kirjutas:

koolis, töpa tunnis vaatasin mingi hull saeb rauasaega auto sisselaske klappi pooleks, või vähemasti üritas saagida :lol: , rauasael hambaid lendas, klapil polnud kriimugi peal. :wack: küsisin siis et mis teed nagu? segi oled w ? tüüp vastab: ma saen klapiseest magneesiumit välja (lol) ... okei, edu talle siis.....

Ja huumor on sae lõhkumises või segamini aetud metallis?

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Sekeldaja kirjutas:
rolller kirjutas:

Kusjuures on olemas klappe millel magneesium sees.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

Tsikkel: BMW F650 ST

Lugemata postitus Postitas posta »

madjs kirjutas:
Sekeldaja kirjutas:
rolller kirjutas:

Kusjuures on olemas klappe millel magneesium sees.

Gaz-53 klappe sai kunagi usinasti saetud ja siis Mg veega reageerima aetud :P

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Ja kui kellelgi oleks olnud võimalus keemia klassist tükk magneesiumit pihta panna ja kooli peldikusse visata, oleks ju veelrohkem nalja saanud :mrgreen:
Ei ole tõesti sündinud ludu :mrgreen:

Siug

Lugemata postitus Postitas Siug »

posta kirjutas:

Lihtsalt märkusena: 53-e väljalaske klappides kasutati (võibolla ikka veel) naatriumi jahutamiseks. Magneesiumi vaevalt neis klappides leidus.

Kasutaja avatar

Sekeldaja

Lugemata postitus Postitas Sekeldaja »

Siug kirjutas:
posta kirjutas:

Lihtsalt märkusena: 53-e väljalaske klappides kasutati (võibolla ikka veel) naatriumi jahutamiseks. Magneesiumi vaevalt neis klappides leidus.

Seda ma silmas pidasingi. Pealegi on magneesiumi reaktsioon veega maru igav- pika ootamise peale ehk hakkab õrnalt mullitama :wink:
Aga teemasse ka: http://www.youtube.com/watch?v=92Mfric7 ... re=related
Sorri, ma tean, et pole videote teema tegelikult :oops:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”