Pegaso 650, XT 600 või KLE 500
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re: Pegaso 650, XT 600 või KLE 500
dubweiser kirjutas:madjs kirjutas:I spidonäit kisub 50kilo kanti ja ainult jumal teab kas see õige või vale, siis võib rahule jääda. Igatahes olen talle korralikult parki saanud anda, vana masina kohta liigagi palju põhjagaasi aravatavasti, eks vast sellest ka se moto häda.
50000 pole just teab mis palju, ausalt öeldes
![]()
enda DR800 vajas remonti ehk siis lendas kuskil 95000 juures kotti ja seda ka ainult keti pinguti purunemise pärast. ja kui arvestada seda, et ratas oli ennem braueri jürka oma, siis võib sealt edasi mõelda, mis piitsa tsikkel saanud oli.aga nohh, ju mul siis vedas
No ega jah 50000 km pole tegelt muidugi palju, aga mul pole õrna aimugi palju ratas tegelikult sõitnud on. Kui laiali katkun, eks siis saan vast mootori kulumisest kah aimu. Suurt kulumist vast ei leia sealt, kuna õlikulu polnud, käivitus iga ilmaga jne. Ainuke anomaalia oli see kle-le omane keti tigin madalatel pööretel, kui aus olla siis kahtlustan ise kah pinguti viga, selles et kinni lendas . Ega enne ei tea kui laiali kisun. Momendil mootor liigub mingi veerand pööret edasi tagasi ja siis kinni, karta on, et klapid peas. Laiali lendas vaikse hoo pealt, nimelt kiskus tagaratta loha kui koduõue keerasin.
http://www.krracing.ee/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.