Jõulud Väikemõisas

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

IvarSiim

Re: Jõulud Väikemõisas

Lugemata postitus Postitas IvarSiim »

Nonii!
Jöuluvana tuleb siis ära teha ja saan ka jöuluvana riietuse! Päkapikke on tulijatel vaja vaadata!
Aga mis te arvate sellest, et ma rentisin politsei värvilise auto vilkuritega ja teha lastele juba eelnevalt üllatus, et jöuluvana tuli algul põhjapötradega kuid viimase maa politsei autoga. Lastekodu juures sireenid tööle panna ja siis tormavad lapsed akendele.......... et mida arvate?
Siim

polecat
Tsikkel: Yamaha XJ 600s

Lugemata postitus Postitas polecat »

minu arvates oleks see igati tore mõte :D Ja väga meeldiv, et jõuluvana olemas on.

kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida ;)
Kasutaja avatar

capten

Lugemata postitus Postitas capten »

"ma rentisin politsei värvilise auto vilkuritega :shock: :shock: :shock: ja teha lastele juba eelnevalt üllatus, et jöuluvana tuli algul põhjapötradega kuid viimase maa politsei autoga. :? "

Kui sa nüüd nalja ei teinud siis - saad täie p....ga laksu politsei käest kätte kui peaks vahele jääma - operatiivsõiduki (tulede ja vilede) kasutamisel on kindel kord ja selle korra jälgimisel ollakse viimasel ajal üsna järjekindlad (on ju viimasel ajal libapolitseiga olnud jamasid). Krt, kunagi sai kah nagu nalja tehtud samasuguse atribuudiga - sinikuued tahtsivad lube kohe ära korjata ja olivad muidu koledasti kurjad :mrgreen:
Soe soovitus - ärge sellega jamama hakake (see on muidugi teie oma teha - kas ja kuidas).
"Lastekodu juures sireenid tööle panna ja siis tormavad lapsed akendele"... (lol) ja mõni 16-17 aastane kasvandik paneb tagaaknast metsa poole punnu...kes meist sel ajal pättusi ei teinud? Väikseid aga siiski (lol)

PS! Kust krdi kohast sa selle politseiauto rentisid??? :shock: (w)

Üksik on nõrk...
Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Lugemata postitus Postitas miilits »

Ivar!
Kas Sa ei saaks laenata Võru miilitsate miilitsaautot, siis ei oleks mingit jama, sinna saaks ka magnetiga vilkuri pista, olgu või kollane. :mrgreen:

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Politsei teeb lastele vilkuri demonstratsiooni kogu aeg. Mina ei näe mingit probleemi ja ma arvan, et politsei ei näe samuti. Nimetage mind russofoobiks kui tahate, kuid miilitsaautos sobib vedada vaid näärivana.

K1200S
Kasutaja avatar

IvarSiim

Sorry, ütleme selle auto kohta siis niimoodi, et tulen oma tööautoga:)
See probleem siis lukus.
AGA kuidas kingitustega jääb?
siim :)

polecat
Tsikkel: Yamaha XJ 600s

Lugemata postitus Postitas polecat »

see on hea küsimus. Peaks nii tegema, et kui kokku saame seal Statoili tanklas siis paneks kingitused kotti kokku. Kas Ivarsiimul oleks siis võimalik ka jõuluvana kott organiseerida? ja peaks nüüd välja mõtlema kuidas garanteerida, et kommikotte piisavalt tuleks, kui ikka tahetakse ka neid kinkida.
Ja mina toetan Ivarsiimu ideed tulla tööautoga, mõelge kui meeldejääv, jõuluvana tuli politseiautoga :wink: ja vaevalt keegi minema jookseb kui me ikka mitme autoga korraga ja üks on politseiauto.

kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida ;)
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

vabandan ka et ei saa üritust väisata, seega mitte jõuluvana olla. aga edu :)

Kasutaja avatar

miilits

Kas olen jälle millestki valesti aru saanud, mina loen välja, et kui kannan vastava summa eelpool nimetatud arvele, siis selle koondsumma eest ka kingid ostetakse või kuidas. :wack: (togi)

Kasutaja avatar

Bladyhell

miilits kirjutas:

Kas olen jälle millestki valesti aru saanud, mina loen välja, et kui kannan vastava summa eelpool nimetatud arvele, siis selle koondsumma eest ka kingid ostetakse või kuidas. :wack: (togi)

Võiks vist midagi ühist selle raha eest soetada küll...miks mitte kommikotid kõigile.

K1200S

4cl

Lugemata postitus Postitas 4cl »

Kandke aga sinna natuke raha laste jaoks ja promoge üritust. Ei ole vaja kanda mingeid üüratuid summasid, 50-100 krooni, maa ja ilm. Kui iga kasutaja kannaks nt. 50 kr, koguneks mehine summa. Eriti kehtib see kasutajate kohta, kes ise kohale ei lähe(nagu nt.mina). Korraldajad otsustavad ise, mida sellega teevad. Asja orgunnimine ise on juba suur töö ja ettevõtmine.

Kasutaja avatar

miilits

Edastan foorumlase "pets61" teadeande, kuna tema oli arvutikastiga riidu läinud ja see ei pidanud teda jutule võtma, seetõttu helistas mulle.
Lastekodu juhataja oli teatanud, et lastele oleks vaja fotoalbumeid (mitte mingeid suuri vaid väiksemaid, kuhu nad saaksid oma esimesed pildid sisse panna) ja kui see ei ole võimalik, siis võiksid olla joogitassid, kuid need peavad olema sellised, milliseid saab nõudepesumasinas pesta, lapsi pidi olema 33. Mina isiklikult pooldaksin albumeid.

Kasutaja avatar

Zombiegirl

Lugemata postitus Postitas Zombiegirl »

Krt, saaks nüüd mehe nõusse, oleks ka tulija (d). Nimelt ma sealtkandist pärit ja niikuinii vaja sugulased üle tsekata üle jupi aja. Ja iga kord oleme seda üritust siiski toetanud.

Fotoalbumid on väga hea kingiidee- jääb lastele midagi ka neile päris endale, poodides on väga ilusaid ja isikupäraseid väikeseid albumeid (kõige olulisemad pildid on peale pulmapiltide oma lapsepõlve mälestused).

Kommidest neil kindlasti vähe ei ole ja ega need tervislikud ja head (olgem ausad, kommitootjad panevad sinna pakkidesse ikka suht saasta) ka pole.

Jõuluvanaks ma ka ei sobiks :S Küll aga ehk kannataks mul välja mõelda mõned toredad mängud lastele.

Zg.

Vastik, aga armas...

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

no nii. nagu miilits edastas juba, siis lastekodu juhataja ettepanek kinkida fotoalbum, kuhu lapsed saaksid pilte oma lapsepõlvest panna, oleks ka minu arust hea kingitus. ja juhataja mõtles sellist kus pildi all või kõrval koht teksti jaoks. ja kingitust ootavaid lapsi 33. ja lisaks juurde veel maiustus..., mida arvate
ja kui raha niikuinii ivoonule kanname, siis vbolla saab tema abiga ka kingitused, ehk albumid muretseda.

heldurs
Tsikkel: Honda VT 1100 Shadow

Lugemata postitus Postitas heldurs »

Fotoalbum igavesti hea idee minu arust. Tundud, et asi hakkab võtma natukene konkreetsemaid vorme: IvoOnu -korjab papi, IvarSiim-politseijõuluvana, kingituseidee - fotoalbum. Arvan, et albumiidee on väga hea,maiustusi tuuakse jõulude ajal nagunii ja need tavaliselt tarbitakse kohe ära. Albumis võiksid olla ka mõned pildid motorahva külaskäikudest, neid kindlasti on ju kellelgi. Aeg lendab uskumatult kiiresti ja need pildid võivad olla nii mõnelegi lapsele väga varsti võibolla kõige helgemad mälestused Väikemõisast. Mis arvate?? Fokuseeruks edaspidi teemale - kuidas toetada IvoOnu ja IvarSiimu, kellele tundub laskuvat põhiline koormus. Ise panin väikese rahalise toetuse, kuid kavatsen ka kohale tulla.Võimalus pakkuda küüti 5-6 inimesele 28.detsembri hommikul marsruudil: Paldiski-Keila-Tallinn- Väikemõisa.Päkapikumütsid reisijatele oleksid siis minu poolt. Äkki kellelgi veel mingeid helgeid ideid ?Andke teda!

Kasutaja avatar

miilits

Miilitsa ettepanek! :wack:
Sellest samast külaskäigust teeks ehk keegi korraliku "puntrapildi" , seejärel laseks selle paberkandjale ja hiljem toimetaks lastekodusse, kohaletoimetamise olen nõus enda peale võtma, sest lastekodu asub mulle kannis lähedal. :oops:

Kasutaja avatar

Bladyhell

Albumid on hea mõte, püüaks siis ikka võimalikult kobedad saada. Kui juhtumisi raha peaks jätkuma, siis võiks ühe suurema motorahva albumi neile ka kinkida kuhu kõik meie käigud salvestada.

Ise sõidan marsruudil Ardu-Mäo-Imavere-Viljandi ja kui kellelgi kuskil tee peale jäävast kohast soovi küüti saada, siis 2 kohta peaks hetkel vabad olema.

K1200S
Kasutaja avatar

miilits

Jõuluvanal st. Ivar Simm-il on probleem, kast ei võta jutule!!! :(
Minul ka ülekanne teele pandud.

Viimati muutis miilits, 20 Dets 2008, 12:38, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

IvarSiim

mingi kamm jah on, nüüd teises arvutis.
Aga mul köik enam vähem kombes- probleeme ei näe. aga korrake seda arveldusarve nr oi kuramus KONTO numbrit kuhu saab raha saata.
Edu !
ivar 5153182

Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas hannes »

Ivoonu kirjutas:

...Võin raha koguda küll, mis kohustus see niiväga ikka on.
Nimi: Ivo Maasik
A/a: 10010673991018

Äkki keegi modedest paneb selle arve numbri ja nime esilehele suurte punaste tähtedega ja vilkuma ja piiksuma kaa. Jube tobe on miljon postitust läbi kammida, et vajalik inf leida :(

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

MItmepildilisi albumeid ma peaks vaatama? 100 pildi album oleks minu meelest suhteliselt paraja suurusega, hea kaasas tassida. Photopoindi lehe pealt vaadates jäi silma paar täitsa viisakat albumit, peab ainult minema poodi ja uurima, et millistel neil on piltide sildistamise võimalus.

Rahalise poole pealt on meil hetkel 1950 krooni ehk siis 59.09 krooni lapse kohta.

Kasutaja avatar

Jaanlane
Tsikkel: Yamaha XJR 1300
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Jaanlane »

Olen ka tulemas, kui midagi erakorralist vahele ei tule. Raha kannan aga kindlasti ära. Kui kõigile albumid kinkida siis teeb see 33 tükki. Summas kusagil 3000 kanti. Neid tuleb Ivoonul hakata kohe muretsema, sest ühest kohast ei pruugi saada, sest lihtsalt pole niipalju.

Vjatka150, Jawa 350, Honda Shadow 600. Yamaha Drag Star 1100
Loll ei ole see, kes ei tea, vaid ei tahagi teada.
Road Devil
Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

Kui minek on 28 paiku, siis kui on soovi ja aega - tulge Järve Keskusest läbi. Ma pakin kingid ilusti ära ja panen kaunistused ka peale. Heategevuskorras siis.

ES või helistage. Number on mul 56 22 96 97. Kui ma ei vasta, siis järelikult kas magan või pakin :)
NB! Asun selles koridoris mööda mida saab Key ehituskaupadesse.

Muf

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Kasutaja avatar

IvarSiim

Arvan, et raha peaks laekuma veel esmaspäeval- teisipäeval juurde , ehk pole köik sellest üritusest veel lugenud. Ise ka toetan esmaspäeval ülekandega.
siim

Teema algataja
suzepe

Lugemata postitus Postitas suzepe »

Sama siin,ülekanne tuleb kindlasti.Homme või ülehomme selgub,kas saan ka ise tulla.Kingituse mõte on hea,kuid kommi peaks ikka ka olema või siis värskeid puuvilju.Üritan ka tädiga rääkida,äkki saab neile midagi värsket küpsetada.Muidu igati tore üritus. (w)

Kasutaja avatar

capten

Lugemata postitus Postitas capten »

Mnjahhhh....külalised on alati vinge sündmus, pole kahtlustki! Toetan üritust, ka rahaliselt - kuhu ja kellele raha kanda?
Endal tegelikult plaan lapsed nende kodust kevadel välja saada - on väike mõte nad lennukitega ja Tallinna lennujaamaga tutvuma viia, mitte mängu masinatega vaid ikka tõesti lendavatega, esialgne kokkulepe peapilootidega olemas, ootame, et ikka mõni suurem lennuk ka tutvumiseks olemas oleks(planeeritud hoolduse aeg). Pole just ilmselt palju kordi, kus lastepere, kes asjadest juba mingit arusaamist omavad, oma kodust välja saavad - ma mõtlen kuhugi mujale kui kinno või teatrisse. Enivei, lenduri mundrites mehed on ideega kaasas, kui asjaks läheb on lahkelt lastele nõus kõike lennukites näitama...küsimus laiale ringile - kehva mõte, või käib kah? :?

Üksik on nõrk...
Kasutaja avatar

Bladyhell

capten kirjutas:

Mnjahhhh....külalised on alati vinge sündmus, pole kahtlustki! Toetan üritust, ka rahaliselt - kuhu ja kellele raha kanda?
Endal tegelikult plaan lapsed nende kodust kevadel välja saada - on väike mõte nad lennukitega ja Tallinna lennujaamaga tutvuma viia, mitte mängu masinatega vaid ikka tõesti lendavatega, esialgne kokkulepe peapilootidega olemas, ootame, et ikka mõni suurem lennuk ka tutvumiseks olemas oleks(planeeritud hoolduse aeg). Pole just ilmselt palju kordi, kus lastepere, kes asjadest juba mingit arusaamist omavad, oma kodust välja saavad - ma mõtlen kuhugi mujale kui kinno või teatrisse. Enivei, lenduri mundrites mehed on ideega kaasas, kui asjaks läheb on lahkelt lastele nõus kõike lennukites näitama...küsimus laiale ringile - kehva mõte, või käib kah? :?

Väga hea mõte!

K1200S

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Loodan töölt vabaks saada, siis saaks ka tulla... :evil:
Kuid kas Tartust keegi autopeale võtaks? Ja tagasi ka tooks ? :D

Kasutaja avatar

miilits

Kas kirjutava pressiesindajat soovite ka selles kambas näha, muidugi ma ei saa pead anda, et ta sel ajal siinkandis on, kuid andke kähku märku, siis uurin asja.

Kasutaja avatar

IvarSiim

See hea mõte !!!!
Kuigi olen Väikemõisas mitu korda käinud, ei teagi, kas need lapsed kusagil väljas ka käivad st oma kodust kaugemal? Aga kindlasti oleksid nad lennukitest huvitatud.
Suviti on Viljandis mitmeid tsikliüritusi, saaks ka tsiklitega külla minna ja sõidutada. Ei ole täpselt kursis aga kas sel suvel oli midagi sellist lastekodus vöi jäi jutu tasemele?
siim

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”