Jawa 360 üks pütt ei tööta

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
tont

Lugemata postitus Postitas tont »

süütepoolisid kontrollisin nii nagu sa kirjeldasid. aga kondekatest tean ma ainult niipalju, et nendes on vool sees (kontrolllambiga kontrollisin). äkki on viga relees?
Kasutaja avatar

Aatomik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aatomik »

Relees ei ole kindlasti viga kuna see on mõlemale silindrile ühine.
Kondensaatoris ei ole vool sees vaid vaid selle ülesanne on pigem endasse lühiajaliselt teatud hulk voolu koguda ja siis see kiiresti teatud hetkel ära anda. Kondensaatori töötsükkel on üks väntvõlli ring.
Kui võimalik, proovi ka kondensaatorid omavahel ära vahetada. Kui ei, siis ühenda kondensaator üldse lahti - ilma kondensaatorita töötab tõenäolisemalt paremini kui lühises kondensaatoriga.
Pilt
Kasutaja avatar

Teema algataja
tont

vahetasin kondekad omavahel ära ja nüüd töötab parem pool, ei tööta vasak pool st. vastupidine sellele mis enne oli. see peaks siis tähendama, et viga on leitud :P . ja nii jutujätkuks tahaks veel küsida, et kust kondekaid saab? motopoodidest?
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

tont kirjutas:
vahetasin kondekad
Nii kõva teadusetegemist ma ei ole veel kondekavahetuse puhul näinudki ! :)
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Teema algataja
tont

??? mis ma valesti ütlesin ???
Kasutaja avatar

BlingBling
Kontakt:

???

Lugemata postitus Postitas BlingBling »

Kondekaid saab vahetada?????????? siis säde ju vabsee vale? kui just juhtmeid ringi ei tõstnud?
Jawa 350cm3, Jawa 250cm3, cž 173cm3, Roller Turist 350cm3, Jupiter 2-3, Iž Jupiter 3k, zaz 968m
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

tont kirjutas:
??? mis ma valesti ütlesin ???
Ei-ei , mitte midagi ei öelnud valesti. Lihtsalt kentsakas lugu, et kondeka veaga oleks peaaegu mootoripoolitamiseks läinud. :)
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Teema algataja
tont

Re: ???

BlingBling kirjutas:
Kondekaid saab vahetada?????????? siis säde ju vabsee vale? kui just juhtmeid ringi ei tõstnud?
ma vahetasin kondekad koos juhtmetega omavahel ära
Kasutaja avatar

BlingBling
Kontakt:

...

Lugemata postitus Postitas BlingBling »

ma loodan et minu siklil sama viga :? Aga kas sul võttis sõiduajal ka vahetevahel 2 püti taha?
Jawa 350cm3, Jawa 250cm3, cž 173cm3, Roller Turist 350cm3, Jupiter 2-3, Iž Jupiter 3k, zaz 968m
Kasutaja avatar

Teema algataja
tont

mul oli sellega nii, et kaks pütti kogu aeg rõõmsalt töötasid... ja siis ühel päeval enam ei töötanud. paar korda lõi suitsupahvaku välja küll aga noh seda ma küll töötamiseks ei nimetaks.
Kasutaja avatar

stretch
Tsikkel: 1965 Jawa 250/559
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas stretch »

Kondekaid saab muidu nii kontrollida, et võtad mingi suvalise lambi (muidugi mitte 220V) ja ühendad ta jadamisi koos kondekaga aku külge. Kui lamp põlema hakkab, on kondekas pees (lühises).
Kasutaja avatar

Teema algataja
tont

eile sain ühe korraloiku kondeka ja panin selle külge. alguses kõik töötas, aga pärast hakkas jälle jamama ning lõpuks jäi parempoolne silinder vait. ei tea kas peaks mõlemad kondekad ühesugused panema vä?
Kasutaja avatar

Teema algataja
tont

täna ostsin uue kondeka ja sain mõlemad silindrid korralikult tööle. tänan kõiki kes vastasid.
Biker.ee ruulib 8)
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Asi klaar :D

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Suletud

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”