Kasutajanimede sünnilood
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Kasutajanimede sünnilood
Sõprade poolt tuletatud perekonnanimest "Vindi">> Vint, ühe kunagise nädalavahetuse tähistamisel keegi siis mainis et Va vint on vintis...
Muidugi on kummaline ka kuulata seda: Vint on p...s/maas...jne (Tavaliselt peale seda ütlust vaatavad küsivapilguga mulle otsa.... krt! )
Re: Kasutajanimede sünnilood
Sai kunagi igale poole kasutajanimeks lihtsalt lambist pandud sõna, mis sellises kontekstis irvitama ajab: "muna". Paraku polnud ma ainus, kes säärasele kasutajanimele erinevates portaalides pretendeeris. Nii saigi sinna juurde see "z" aretatud. Suhteliselt nõme kasutajanimi, aga poogen
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
sinilind123 tuleb sellest et kuna mu elu esimene auto oli/on Nissan Bluebird ja see on ka mu lemmik auto (loe:ei taha kunagi sellest loobuda). Kuna kasutajanimi bluebird ei olnud saadaval siis otsustasin eestikeelsels muuta: sinilind, aga oh õnnetust, see ka polnud saadaval ja nii tulidki mingid tobedad numbrid sinna taha lisaks.
[quote Selline huvitav lugu siis minu nimega.Töötasin kunagi soomes laeva peal.Turvamees küsis nime ütlesin Silver Pukk aga ta polnud vist kirjatehnikas tugev mees ,oli jõudnud Sil ära kirjutada ja ma ütlesin et pukk on kahe k-ga,ja see vend panigi sinna otsa kohe pukk,ja niisiis tuligi Silpukk.....
-
- Tsikkel: Kawasaki ZX12-R
V2ike-Markson on sellepärast et töötan samas firmas oma isa ja onuga ja ma siis olen kõige väiksem meist Marksonitest
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Nimi kasutusel juba aastaid mitmes erinevas foorumis (nt kalale.ee).
Tuleneb omaaegsest määratlusest, kus rannaelanik võis oma tarbeks piiratud arvu võrke meres leotada.

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Re:
baltroon kirjutas:lavak kirjutas:lavak on teistpidi kiurjutatud kaval
perekonna nimi rebane,sealt ka hüüdnimi kaval
Päris nutikas ehk siis teisisõnu kaval
BALTRON ja Baltroon pärinevad Mereväe taustast. Kes teavad, need teavad.
Seilasime- teame!
Edu
-
- Tsikkel: TMS, Shadow -> GS500E
Ryhkija on mul lemmikmuinasjutu Sõrmuste Isand tegelaskuju.
-
Teema algataja
Et siis Jog ehk Jogane, tulnud sellest kui ühikapäevil sai tihti jogane oldud
-
Teema algataja
Re:
Pihelgas kirjutas:Päikseke... kirjutas:Ma olin 8, kui naabripoisi isa hakkas mind Päiksekeseks kutsuma.....ja tema järel kõik ülejäänud
Mingil ajahetkel üritasin sellest nimest lahti saada, aga mis võimatu, see võimatu....ikka leiti, et parim nimi mulle on Päikseke
vabanda, aga oled sa mees- või naissoost?
Ise sa kallistad mind iga kord, kui kohtume ja nüüd ei tea, kumb ma olen
Kas pean ehk avatari pilti muutma?
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Re:
Päikseke... kirjutas:Pihelgas kirjutas:Päikseke... kirjutas:Ma olin 8, kui naabripoisi isa hakkas mind Päiksekeseks kutsuma.....ja tema järel kõik ülejäänud
Mingil ajahetkel üritasin sellest nimest lahti saada, aga mis võimatu, see võimatu....ikka leiti, et parim nimi mulle on Päikseke
vabanda, aga oled sa mees- või naissoost?
![]()
Ise sa kallistad mind iga kord, kui kohtume ja nüüd ei tea, kumb ma olen
Kas pean ehk avatari pilti muutma?
No siis on raudselt mees
-
Teema algataja
SV4H on teatud kohas hädavajalik abinõu. Kes ei tahaks asjalik olla. Sita Vigel nelja Haruga
Re: Re:
Päikseke... kirjutas:Ma olin 8, kui naabripoisi isa hakkas mind Päiksekeseks kutsuma.....ja tema järel kõik ülejäänud
muide, ka mind kutsutakse päiksekeseks. üks tüdruk kunagi hakkas kutsuma ja sealt tuli.
Kasutajanime lugu on suht lihtne.. passis kirjas Martin.
-
Kuna ratas oli valge ja perekonnanimeks Viin, siis saigi nimeks Valge Wiin. Täna sõidan puna-valge rattaga, aga talvise projekti käigus muutub seegi põhitoonilt valgeks. Muidu sõbrad võrust ilguvad, et näe valge viin väikese jõhvikaga
-
- Tsikkel: Planeta-3,Big800,XR600,XL700
Kunagi läksin sõbra juurde sauna, õlle asemel oli mul hoopiski väike viin "Asunik" kaasas. Pärast seda on mind vahest ka nõnda hüütud. Kuna mu põhiline hüüdnimi "Erts" oli siin foorumis juba kasutusel, siis oli teine kohe varnast võtta.

-
Teema algataja
yanksel > Jänks > Jänes. Esimene hüüdnimi. Põhjust ei tea. Peaasi, et aitab väheke eristada.
Jana
-
- Tsikkel: ZAZ custom
- Tänatud: 2 korda
Kasutajanime USSR V4 sain oma mootorratta järgi,mis kasutab vene päritolu V4 mootorit (Kuulus enne ZAZ 966 le .
minu kasutaja nimi tuleneb minu päris nimest... nimelt Argentum on keemiline element Hõbe...hõbe ing keeles Silver...Sealt siis tuletades minu nimi..See jäänd kõige rohkem külge kuna Argentumit kasutatakse suht vähe ja ei ole ohtu et keegi on selle ära võtnud ning peab hakkama leiutama stiilis Argentum123 jne

-
- Tsikkel: Suzuki SV650S
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 6 korda
Ülejäänud kohtades olen nime all lockeed aga kui youtubi tahtsin kasutajat teha ei saanud seda nime kasutada..
Niisiis keegi soovitas panna nimeks siniraag ja saigi kasutusele võetud nimi siniraag
-
Teema algataja
Kipsis istudes tuletas valutav jalg ikka ennast meelde ja tuligi tahtmatult nimeks kont
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
selline lugu siis et juhtus kunagi ammu 6 klassis tuli meile uus klassivend ja tollel oli särgi peal mingi lahe indiaanlase pilt, selline sulgedega ja ehtne nagu olema peaks, kuna tooaeg algasid ka esimesed sammud interneti maailmas siis oli kasutajanime vaja, aga inglise keele oskus oli suht null (koolis ju saksa ja vene keel seeaeg) täesti kogemata tiirlesid mõtted selle sulgedega venna ümber ja kirja saigi INDUMEN siiamaani 10 aasta jooksul pole leidnud ühtegi foorumit laias maailmas kus esimese katsega ei arvestataks seda username
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: Kawasaki Z1000SX
- Kontakt:
No kunagi pubekana olin suhteliselt veendunud et olen kõikvõimas no ja jube tark ka. Ja kuna ma poolvenelane siis kuskilt kuuldud nimi Vsevolod peaks hästi nagu sobima sellisele kõikvõimsale nagu mina enda arvates parajasti olin...
kes vene keelt mõistab näeb seost...
Aga elu on õpetanud et on minust võimsamaid ja on ka targemaid, a nimi on siin vähemalt minu

Star Riders Estonia
SREU #0298
Kawasaki Z1000SX paraku
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.