Soome politsei piiras tsiklijõugu pidutsemiskohta

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Soome politsei piiras tsiklijõugu pidutsemiskohta

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Ei, aga mulle meeldib Pihelga: " Aga kes seda teha ei viitsi, kas tal ongi siis MC klubi olemusest tarvis miskit teada?"
Nii ongi - pole tarvis teada. Sest ka ignorants on igamehe vabadus ja õigus. See ongi demokraatia, mille paadunud pooldajaks ma end loen.
Iseasi, et igasuguse suhtlemise juurde kuulub ka elementaarne viisakus ja avansiks antav respekt, mis eeldab muuseas ka niipalju teadmisi, et mitte kellegi tõekspidamisi asjatult haavata. St kultuurne inimene SIISKI TEAB teistest midagi. Seega õigus ei tähenda veel, et seda tuleb arutult kasutada.
Samas, kui keegi raiskab talle avansiks antud respekti asjatult ära, ei aita teda ka kuuluvus millessegi. Me kõik kuulume kuhugi, iseasi, mis tähtsuse järjekorras on need kuuluvused. Ehk siis - kui keegi haavab minu primaarset kuuluvust Eesti ühiskonda kasvõi oma outlaw käitumisega, mina kutsun politsei, kui vend muidu aru ei saa. Sõitku siis see vend minugi poolest või tsikliga.
Kes aga soovib siiski oma kuuluvust kuidagi klubiliselt määratleda, peab siiski asjad selgeks tegema - ta üritab ju astuda klubide ühiskonda, kus on klubide ühiskonna reeglid.
Segane veidi vist sai, aga kes tahtis, sai vast aru mu seisukohast: õigused on puutumatud, aga õiguste kasutamine/ õigustest loobumine pole kohustus vaid targa inimese valik.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”