Motovõlgnikud
Re: Motovõlgnikud
tollboy kirjutas:Ohooo....mida värki minu sõbrast räägitakse !
Noormees nimega Valdo Viiluste.
Olin kunagi loll ja ei teadnud seda poissi eriti hästi kuid teadsin tema isat.
Viisin heausklikult oma suzuki tema juurde remonti kus ta pidi vahetama kolvi ja tegema värvimistööd.
Kolvivahetus nägi välja selline ,et mina ostsin uue kolvi ja nädal peale ratta kättesaamist võtsin huvi pärast silindri maha ja ahhoi imet mingi vana kolb sees.
Värv oli lastud igalt poolt tilkuma ja osad kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] olid krunditud ja enamvähem kuid muist otse vanale värvile lastud.
Tööde teostamise ajal võttis noormees minult ka sularahas 2000 eeki võlgu mida ta ei ole tänapäevani ära maksnud.
Tema suust on tulnud kõiksugu vastuseid,vabandusi ja lubadusi kuid raha pole ma siiamaani näinud.
Kui see noormees peaks seda postitust lugema siis võtku teadmiseks ,et Eestimaa on krdi tilluke ja ma teen sulle väga haiget.
Peale seda postitust võttis minuga ühendust Vaido Viiluste elukaaslane kes andis mulle Vaido järjekordse uue numbri ja palus ,et ma kiiresti temaga ühendust võtaksin ,mida ma ka tegin.
Võlg sai makstud paari nädalaga.
Vaido Viiluste on oma võlad minuga nüüdseks klaarinud ja eks ma tean ka nüüd kellega tegemist on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.