Huumorit

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Vanem mees võttis endale noorema naise. Peale aastaid õnnelikku abielu sai mees infarkti.

Arst vaatas mehe üle ja soovitas tal seksist loobuda. Muidu on võimalus, et järgmisest infarktist ta enam ei toibu.

Mees arutas naisega olukorda ning koos otsustasid nad, et mees hakkab kiusatuse vältimiseks magama elutoas.

Ühel ööl pärast nädalaid kestnud tsölibaati otsustas mees, et elu ilma seksita on jube ning ei tasu elamist. Nii suundus ta magamistoa poole. Poolel teel sattus ta kokku oma naisega.

“Ma olin teel su magamistuppa surema,” ütles mees.

“Ja mina elutuppa sind tapma,” muigas naine.

(w)

Aeg-ajalt juhtub ikka, et mees ei tule ööseks koju. Kui aga mees on kauem kadunud, siis tuleb midagi ette võtta.

Naine läheb siis politseisse ja esitab avalduse kadunud mehe kohta. Politsei palub naisel mehe välimust kirjeldada - 185 cm pikk, sportliku olemisega, blondid kergelt lokkis juuksed, ilus südameid sulatav naeratus.

Kui politsei käib naabrit külastamas annab naaber aga hoopis teistsuguse kirjelduse - 161 cm pikk, 130 kg raske, kiilakas ja pidevalt turris ning pahane.

Politsei uurib naiselt miks too vale informatsiooni mehe kohta andis.

“See, et ma informeerisin Teid ta kadumisest ei tähenda veel, et ma teda ka tagasi tahan saada,” vastab naine.

:mrgreen:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”