Trahvid
Re: Trahvid
Antik kirjutas:Samas see väike promilli lubatus toob endaga kaasa kergekäelisema pitsitõstmise, lootuses, et sõitma mineku ajaks on see jõudnud lubatud piiridesse...seega neid tohmaspeaga potensiaalseid mõrvareid või enesetapjaid on liikluses kohe rohkem... minu meelest ei peaks seda 0.2 või mis iganes lubama. kui on null siis on null ja pitsitõstmisel tuleb arvestada, et enne sõitma ei lähe, kui promill väljas... seadused on siiski lollide kaitseks, mille tõttu vähe targemad peavad veits kannatama
No see on lihtsalt minu subjektiivne seisukoht, kuna kes tahab juua ja juhtida teeb seda nagunii ja kes nii väga ei taha, see suudab jääda nii 0 kui 0,5 piiresse, vastavalt lubatule. Pole küll siiani täheldanud mingit tohutut joomarlust ja liikluskaost maades kus see 0,5 lubatud on. Küsimus ilmselt tradistsioonides.
Aga ma mitte ei tahtnud vajelda selle üle mis võiks olla, vaid juhtida tähelepanu, et 2x aasta jooksul 0,1 teeb inimesest meie seaduste mõistes kriminaalkurjategija. Seega on 2 võimalust, kas joovet, mida suur osa maailmast ei loe joobeks, on üle tähtsustatud, või mõrvareid, vargaid ja perverte karistatakse liiga leebelt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.