Kingin asju teisele kinkijale
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 148
- Tsikkel: BMW R1100GS 2000
- Kontakt:
Kingin asju teisele kinkijale
Lugedes ajaviiteks UKGSer foorumit tekkis mõte korraldada samasugune asi ka meil. (Sestab valisin ka Ajaviite rubriigi.)
Viimati garaazhi koristades jäi näppu kimp täiesti korralikke mootorrattaga seotud asju mida mina erinevatel põhjustel enam ei vaja. Asjade nimekiri on alljärgnev:
- väike akulaadija mille peale on kirjutatud tootjanimeks SALTO, mark on AL300 ja selgituseks on lisatud "batteri-lader für 12V bleiakkus" - müüs selle mulle kunagi Tartu Motodepoo ja no laadis ikka küll kuigi poolsurrnud akusid ei suutnud päästa
- teine akulaadija mille peale on kirjutatud VANSON, model BC-2612T ja "automatic battery charger for 2V/6V/12V sealed-lead-acid battery) - see on juba edevam laadija aga taas ma seda enam ei vaja - praeguseks juba läinud
- vihmakaitsed kinnastele, ostetud Motomarketist - meenutavad küll kunstseemendaja töövahendeid aga oma asja ajasid nad ära - kuna vanus ei luba enam renomeega mängida siis ma neid ise ei kasuta aga kellegile võivad nad vihma ajal väga sobilikud olla
- Touratech roadbook hoidja http://www.touratech.com/shops/001/prod ... cts_id=347 koos paari rulli paberiga - asja kasutusest võib igaüks ise TT kodulehelt lugeda, mootorit selle asjal pole, toimib näpuga keerates
Nüüd ideest:
- annan need asjad tasuta ära ning oma kulu ja kirjadega saadan eesti piires ka kohale
- kes tahab midagi sellest kraamist endale saada peab omalt poolt kogu foorumi rahvale välja pakkuma oma mittevajalike motoasjade hulgast midagi tasuta saamiseks (koos kohalesaatmisega)
Seega võiksid järgneda sellised postitused:
- pakun omalt poolt kellegile tasuta saatmiseks ........................................
- võtan Tarmo käest ära kunstseemendaja stiilis vihmakatteid
- aadress:............................. ja nimi .....................................
Loomulikult käib kogu asi aususe peale. Aga seda meil ju jagub.
-
- Kontakt:
Re: Kingin asju teisele kinkijale
Läks meelest ära, et äraandmiseks on pakkuda ka rehvimanomeeter Hella (TÜV Thüringen, serial number 02106880). Asjaga peab ilmselt korrektselt ümber käima sest peal on ka hoiatus: "International Patents Pending".
Tingimused on samad mis ennegi. praeguseks juba läinud
http://www.motokool.ee
Pmst mul on üle honda CBR 89´ topcase raam ja daelim topcase. Võiks midagi rehvimanomeetri vastu vahetada küll.
Idee on iseenesest väärikas, kuigi tuhandeid aastaid vana, nimetatakse ka naturaalmajanduseks.
lisavarustuseks GSR600
-
- Kontakt:
Väga hea, et tekkis mingi mõttevahetus. Sest sa ju saidki minust valesti aru.
Kohe selgitan.
Väga hea, et sa selle raami välja pakkusid. Igati vääriline asi mida tasuta kellegile kinkida. Naturaalmajandus oleks see siis kui mina sooviksin sinu raami endale saada. Aga ma ei soovi. Ma ei soovi üldse midagi endale vastutasuks saada. Sinu raam on nüüd foorumirahvale välja pakutud ja kes tahab see seda sinult ka küsib.
Kui teatad oma aadressi ja nime (võid ka kasutada PM-i) siis saadan manomeetri homme sulle teele. Sinult ei taha ma selle eest midagi saada.
Sinul on nüüd aga kohustus anda oma raam ja topcase sellel kes omalt poolt midagi teistele on nõus tasuta ära andma.
Kas nüüd said aru? Kas oled diiliga nõus?
-
- Tsikkel: GSX750F Rull
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 11 korda
Idee meeldib ja tahaks ka midagi omaltpoolt ära kinkida/vahetada vms.
Mul oleks vahetuspakki panna Kawasaki GPZ 600 R lenksud ja tagagondlid(korralikud ja ilma mõradetta/pragudetta).Tagumise sadula, tagumised jalarauad, suured suunatuled,125 NSRi tagakiige koos ketipingutitega ja mingi suhteliselt katkine GSXR K3 rinkagondli (ülemine osa koos tuleauguga) saaks ka pakki panna.Kui kellegil juhuslikult on midagi tarvis siis saab rääkida.
Unustasin.Vene tsikklitele on ka jubinaid pakkuda.Izh planeta 2 summutid,velgesid(izh ja riga jms.),küljeplekid (need kappidega ) ,pidureid (trummel) ,mingeid vidinaid Deltale,paake paras ports (izh,kavross,riga jms.) , ja mingit muud säärast pudi veel.Loodan et selliseid esemeid võib ka pakkuda.

viewtopic.php?f=14&t=63168&p=794583#p794583
Kristo
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Hitchi pakutud topcase tundub majanduslikult raskel ajal ökoliikurist rolleriga poes söögi järel käimiseks täiesti vajalik ja attraktiivne asi.
Omaltpoolt oleks foorumirahvale välja pakkuda soomes valmistatud mootorratta järelhaagis (oli viimati honda CX500 taga), mis rolleri taha panekuks toidu järgi käimisel on natukene suurevõitu...
Kahjuk on pahalaste poolt veidikene rüüstatud - vajaks uusi tagatulesid ja ära on varastatud peal olnud alumiinimist kattekaan, veermikuosa, sild, amordid ja kast ise ok, kuigi vajaks kaubandusliku välimuse taastamiseks uut pinnaviimistlust... aga talveprojektiks kellelegi äkki vajalik.
P.S. mõõtmete ja kaalu tõttu ma seda posti ei pane ja selle omandamine eeldab kahjuks Haapsalu lähistele järgitulemist.
Oldmoped, see topcase raam on sinu. Ainult järeletulemise vaev. Kui vaja siis saad selle kohvri ka kaasa.
lisavarustuseks GSR600
-
- Kontakt:
Hitchiker,
Kuhu manomeetri saadan?
PS. Tundub, et asi hakkab käima minema.
saatsin just sõnumi. Aga oota selle saatmisega, pole mõtet lisakulu tekitada, kui transpordi saab korraldada ka tasuta.
lisavarustuseks GSR600
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Võtan tarmoltvansoni laadija.
Pakuntutikas KTMi (LC4) ja Husqvarna väntvõlli tõmmits (geneka)
PS minu pakutav kaup on nüüdseks juba broneeritud
Ära on anda praktiliselt uued seanahksed püksid, ilmselt Soome valmistaja. Õhemat sorti. Suurus umbes w32 l32
Oldmoped, olen haagisest huvitet ja kas saaks kasvõi pildi näol lisa infot?
Mul seisab kasutuna Honda Varadero originaaltuuleklaas ( SD01 ), kasutatud aga korralik.Äkki vajab keegi ?
56915288 Tiit.
-
- Kontakt:
Nagu igas heas Venetsueela seebikas teen vahekokkuvõtte neile kes esimesi osi ei jälginud. Protsessi enda reegleid üle ei hakka kordama. Neid saab igaüks esimestest postitustest ise lugeda.
• Tarmo pakkus: laadija Salto, laadija Vanson – läheb juba Raigole, kinnaste vihmakaitsed, TT roadbook hoidja ja manomeeter Hella – läheb juba Hitchikerile
• Hitchiker pakkus: CBR 89´ topcase raam ja Daelim topcase – läheb juba Oldmopedile ja võtab Tarmolt manomeetri
• Kristo pakkus: Kawasaki GPZ 600 R lenksud ja tagagondlid(korralikud ja ilma mõradetta/pragudetta), tagumise sadula, tagumised jalarauad, suured suunatuled; 125 NSRi tagakiige koos ketipingutitega; mingi suhteliselt katkine GSXR K3 rinkagondel (ülemine osa koos tuleauguga); Izh planeta 2 summutid; velgesid(izh ja riga jms.),küljeplekid (need kappidega) ,pidureid (trummel); mingeid vidinaid Deltale; paake paras ports (izh,kavross,riga jms.)
• Oldmoped pakkus: Mootorratta järelhaagise – läheb ilmselt Tartsile ja võtab Hitchikeri raami ja topcase
• Raigo pakkus: tutika KTMi (LC4) ja Husqvarna väntvõlli tõmmitsa ja võtab Tarmo Vanson laadija
• Tarts pakub: seanahksed püksid ja võtab (võib olla) Oldmopedi järelhaagise
• Vincent pakub: Honda Varadero tuuleklaasi
Ettepanek oleks loetavuse huvides vormistada oma sõnumid edaspidi lakooniliselt:
Pakun: ja siis lühike kirjeldus, et mida pakud?
Võtan: konkreetne jutt, et kellelt ja mida?
Kontktide vahetamise saab siis juba tema erasõnumite kaudu.
Vaatame kuidas asi edasi areneb. Siiani on päris lõbus olnud.
Päris asjalik ja huvitav teema jah. eks näis kuhu me välja jõuame. Kui ma garagesse pikemalt kolama lähen, ehk leian veel midagi huvitavat. Täpsustuseks, see CBR raam on pärist 600cc mootorise isendi pealt.
lisavarustuseks GSR600
Tarmo kirjutas:Ettepanek oleks loetavuse huvides vormistada oma sõnumid edaspidi lakooniliselt:
Pakun: ja siis lühike kirjeldus, et mida pakud?
Võtan: konkreetne jutt, et kellelt ja mida?Kontktide vahetamise saab siis juba tema erasõnumite kaudu.
Vaatame kuidas asi edasi areneb. Siiani on päris lõbus olnud.
Mnjaa, paraku ma eelpoolmainitud asjadest tõepoolest mitte midagi endale ei vaja. Ma valin siis andmisrõõmu , või kingib keegi kuuspaki ?:P
56915288 Tiit.
-
- Kontakt:
See oleks nüüd hea nali küll kui kellegil oleks kodus mõttetu six-pack tolmu kogumas.
Selle teema idee siin oli, et "mina lihtsalt kingin midagi, mida ma ei vaja, kellegile, kes lubas kinkida midagi talle mittevajalikku, kellegile teisele" jne jne.
Vahetuskaubad käivad endiselt rubriigis "Ostan-müün-vahetan".
-
- Kontakt:
Kui juba garaazhipuhastuseks läks siis leidsin veel midagi.
Pakun:
BMW R1100GS '99 sumbutaja [Motobot: õige on "summuti"] (kogu kupatus, mis pükstest tahapoole jääb) sest muutus kasutuks peale Remuse paigaldust
BMW R1100GS '99 paagikott (originaal, isegi bemmi logo on peal )
mõlemad asjad praeguseks juba läinud
Aga tarmo mul jäi selgusetuks veel üks pisiasi kui vincent pakkus midagi välja ja tal tekib soov aasta pärast kellegilt miskit saada kas tema tänane pakkumine jääb jõusse ilma, et ta peaks aasta pärast veelkord miskit letile laduma? Sai vist enamvähem õige eestikeelne lause
-
- Kontakt:
Oh ega nüüd mina ka kõiki vastuseid ei tea.
Reegleid elus niigi palju.
See siin nagu rohkem ajaviiteks selline karmavõla vähendamise projekt.
Ega heategu aegu.
Seega rohkem igaühe sisetunde küsimus kes palju annab ja palju võtab.
Näiteks mina tundsin seda teemat avades ja oma seisvaid asju välja pakkudes, et tänaseks on minu missioon universumi päästmiseks täidetud.
Lähen võtan külmkapist seepeale ühe õlle.
Ega minulgi miskit võtta pole aga anda oleks kyll väidetavalt sobivad honda shadow 600-le aga minu kunagisele rattale ei sobinud ja nyydseks yleliigsed piduri ja siduri hoovad või mis iganes nime nad kannavad http://www.hot.ee/customcruiser/ttt.jpg
Pakun: täiesti tutikas silinder, täpsustan paari päeva jooksul, kas see on Pannonia või vana Planeta oma
Võtan: BMW R1100GS '99 paagikott
-
- Tsikkel: GSX750F Rull
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 11 korda
VÕTAKS :BMW R1100 gs summutus süsteemi.
PAKUN:Kawasaki GPZ 600 R lenksud ja tagagondlid(korralikud ja ilma mõradetta/pragudetta), tagumise sadula, tagumised jalarauad, suured suunatuled; 125 NSRi tagakiige koos ketipingutitega http://album.ee/node/15398507/50110978 , mingi suhteliselt katkine GSXR K3 rinkagondel (ülemine osa koos tuleauguga http://album.ee/node/15398547/50110978 ); Izh planeta 2 summutid; velgesid(izh ja riga jms.),küljeplekid (need kappidega) ,pidureid (trummel); mingeid vidinaid Deltale; paake paras ports (izh,kavross,riga jms.)
LISANDUS Suzuki GSX-R K3 esituli koos pirnidega .http://album.ee/node/15398496/50110978 ja baigi peeglid (natuke kraabitud aga igati ausad ja korralikud,mingi mopeedi velg (kroom korralik ja velg ilus ja sirge,peal on tuliuus rehv 19 tolli) .Hetkel rohkem meelde ei tule.Kui midagi juurde saab siis muudan seda postitust.
EDIT:Gondel,tuli,peeglid,Izhi summutid ja küljeplekid ning esipidur nüüdseks uute omanikega.Lisandus juurde miskised kroomitud ümarad peeglid (2tk)
Tavaari veel leidub,kellel midagi tarvis läheb , andke teada!

viewtopic.php?f=14&t=63168&p=794583#p794583
Kristo
Tervistus.
Igati tore teema peaks mainima.Tekkis kysimus,et kas v6ib ainult motika asju pakkuda?Mul muidu yks monitor yle.
teeks parem sedasi, et selle teema all hoiame tsiklikola, või vähemalt kaherattaliste mooriga sõidukitega seonduvat. Paljudel IT tegelastel on hullupööra palju arvutikola üle, mille utiliseerimise eest küsitakse raha. mõte oleks ju tegelt ikka selles, et asi mis on tegelikult kasulik, aga mitte antud ajahetkel selle omanikule leiaks parema rakenduse.
Sel kevadel tegi Jaan aka Oldmoped samasuguse ideega otsa lahti. Nimelt toimus tema juures nö garaazimüük, kus kõik asjahuvilised said omale mopeedikola soetada ja seda makstes enda sisetunde järgi. Teine üritus oli kohe Motodepoo täika..kus mu arust taheti ka natike tagasi saada.
Selle teema point on just selles, et vahetada enda jaoks ülearune kola vajaliku kola vastu. Loomulikult me kõik teame palju asjad maksavad, aga kui me ei viitsi või ei raatsi asju müüa, siis miks mitte vahetada vajaliku kola vastu hoolimata tegelikust väärtusest?
lisavarustuseks GSR600
-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
Pakun:
110/90 - 18" Bridgestone rehvi. Väga korralik muster. Klassikaline tänava rehv.
Honda CB400T esimene veohammasratas. 16 hammast, heas korras.
Vastu tahan:
130/(70/80/90) - 18" Normaalse mustiga. Kärna ei taha, siiski miskit tänavale rohkem. Miskine väike enduurokas võib ka olla.
CB400T ´80 suunatule klaasi
Info: 58454535 (Tartu/Tartumaa) ; email: agent.x.007@gmail.com
-
- Kontakt:
agent007 kirjutas:Pakun:
110/90 - 18" Bridgestone rehvi. Väga korralik muster. Klassikaline tänava rehv.
Honda CB400T esimene veohammasratas. 16 hammast, heas korras.Vastu tahan:
130/(70/80/90) - 18" Normaalse mustiga. Kärna ei taha, siiski miskit tänavale rohkem. Miskine väike enduurokas võib ka olla.
CB400T ´80 suunatule klaasi
Jäägem kinkimise ja mitte vahetamise juurde.
PS. BMW R1100GS sumbutaja [Motobot: õige on "summuti"] ja paagikott on praeguseks juba uue omaniku leidnud.
Vormistame siis ümber:
Pakun: Seanahksed Soome päritolu pea uued nahkpüksid mõõtudega umbes w32 l32
Vanaaegse tśekistide nahkmantli, sobilik retroratastega stiilisõiduks
Võtan: Oldmopedi pakutud tsikli järelhaagise (ilmselt)
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
pakkuda suzuki sv 650s 2001 a originaal pytt ja suunad originaal (suured)
Annan ära 120 liitrit kasutatud tsikli õli mis on segatud vähesel määral bensiini ja jahutusvedelikuga. Vajadusel toon ise ära Tallinna piires. Pakkumine ei sisalda taarat.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Tihver kirjutas:Annan ära 120 liitrit kasutatud tsikli õli mis on segatud vähesel määral bensiini ja jahutusvedelikuga. Vajadusel toon ise ära Tallinna piires. Pakkumine ei sisalda taarat.
Kui sul siiski taara ka olemas, siis vii see kogumispunkti Eraisik saab ära anda 20 liitrit aga tegelikult võid sa mitmes kogumispunktis korraga käia.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.