caberg kiivrid
Moderaator: Moded
Re: caberg kiivrid
Siin miski revüü Justissimo kohta: http://www.motorcycle.co.uk/reviews/cab ... ssimo.html
Tsitaat sealtsamast: The verdict 6 months down the road - For a reasonably-priced 'convertible' helmet, its a good buy.
minul on caberg kaks hooaega olnud ja mitte üks halb sõna pole öelda, minu soovitusel juba kolm sõpra ka endale need muretsenud ja ka rahul. Hinna ja kvaliteedi suhe on minuarust paigas , julgen soovitada. Soetatud siis ka autoringist
Kuid mis te arvate M2R kiivritest ?
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Ma kannan Caberg Rhyno't sel hooajal. Üldiselt pole tegu mingi tippklassi kiivriga...aga just, hinna ja kvaliteedi suhtelt on küll üsna korralik.
56915288 Tiit.
stanley kirjutas:mida neist arvata, myygil tartus autoringis?
on kogemusi?
ma justissimo gt` väga rahul. tundus et see omas hinnaklassis parim valik(4300eek). mis kõige rohkem meeldib et visiir ei lähe uduseks ka +1 kraadise ilmaga sõites.(küll aga päikesevisiir) . müra kohta ei oska kommida, pole teisi avanevaid kiivreid omanud.
Imre
Mul siis Caberg Solo. Läheb juba teist hooaega ja mina olen väga rahul. Just nagu varem mainitud hinna ja kvaliteedi suhe on paigas.
Kawasaki ER-5 -97>Yamaha YZF750R -95>Yamaha SZR660 -97>Kawasaki ZX-7R -97> Honda VT700C - 84> Yamaha XVS650
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Aga müra kohta keegi midagi oskab rääkida?
Mul nimelt sama tüüpi , aga Nolan ja müra on minuarust palju
Muidu samad jutud peal ja hind ka sama.
Noolisingi tegelt Cabergi, aga Tallinnas keegi ei tegele sellega ja Tartu näe ei sattunud õigel ajal.
Kaalult Nolan isegi veits kergem.
Kui Cabergi kiidate, ehk tuleb ikkagi järgmiseks hooajaks muretseda.
koi kirjutas:Aga müra kohta keegi midagi oskab rääkida?
Mul nimelt sama tüüpi , aga Nolan ja müra on minuarust palju![]()
Noolisingi tegelt Cabergi, aga Tallinnas keegi ei tegele sellega ja Tartu näe ei sattunud õigel ajal.
No oleneb mis masinaga sa sõidad lärmava chopperi eest ei päästa sind ükski kiiver , peab kõrvad makrofleksi täis laskma
Aga tegelt mul caberg ja ei kurda müra üle, pole küll eriti palju teiste kiivritega sõitnud ja ütleks, et täitsa normaalne. Muidugi mis kellegi jaoks jällegi norm on. Väike tuulevihin ja müra käib asja juurde muarust
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Tallinnas AP Motos on ka mõningane valik Cabergi kiivreid kohapeal
Kes mett teeb, see mett sööb!
koi kirjutas:Aga müra kohta keegi midagi oskab rääkida?
Mul nimelt sama tüüpi , aga Nolan ja müra on minuarust palju![]()
Jagan arvamust! Nolan on oluliselt mürarikkam kui Caberg. Schuberth on veel vaiksem aga ... selle sees hakkab nina sügelema. Mingi jama peab ikka olema.
-
Ma kevadel uurisin ja küsisin Cabergi kohta Tallinnas, aga ei saanud infi.
Tuule müra on just see, mis liiga vali. Kui paarsada kilti jutti lasta, siis kõrvad kumisevad
mitu tundi.
Kõrvatropid jällegi ebamugavad ja ei istu mulle mitte.
Minu kogemus on yks hooaeg Rhynoga ja tõsi- myra suht suur. Muidu päris normaalne. Proovisin huvi pärast poole kallimat Nitrot- polnud eriti vaiksem midagi. Odav Lazer oli selle koha pealt mõlemast parem .Aga Cabergi julgeks soovitada kyll.
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
Oman Rhynot ja Justissimo GT-d.
Esimese andsin naisele (kandsin hooaja kukkumiseta) ja tahtsin ise endale veidi müra kindlama ja lõpuks muretsesin ikka Cabergi(gt siis).
'Tartu Autoringis oli isegi mannekeen millel oli Rhyno kiiver peas (laksu saanud kiiver). Kirjas oli , et 90 km/h kukutud kiiver'. Kõik liikuvad osad töötasivad, kiiver päästis inimese elu ja täitis oma ülesannet suurepäraselt. Tekkis kohe hea tunne, et oman ise samasugust.
Rhyno sain 2200.- kätte ja ausalt öeldest, parema hinnaga kvaliteetset kiivrit ei leiagi naljalt kuskilt.
Gt oli veidi soolasema hinnaga , kuid oskan vaid kiita. 15 000 kilti sellega sõitnud see hooaeg ja no ei ole millegi üle kurta(kui siis vaid see et külmaga läheb päikese visiir veidi uduseks,aga mitte põhi visiir).
Nagu juba eespool öeldud: hinna-kvaliteedi suhe rohkem kui paigas.
http://www.pohjatuultepojad.net
-
No ja ma unustasin mainida, et mul avatav Nolan.
Painteddeath kirjutas:Oman Rhynot ja Justissimo GT-d.
Esimese andsin naisele (kandsin hooaja kukkumiseta) ja tahtsin ise endale veidi müra kindlama ja lõpuks muretsesin ikka Cabergi(gt siis).'Tartu Autoringis oli isegi mannekeen millel oli Rhyno kiiver peas (laksu saanud kiiver). Kirjas oli , et 90 km/h kukutud kiiver'. Kõik liikuvad osad töötasivad, kiiver päästis inimese elu ja täitis oma ülesannet suurepäraselt. Tekkis kohe hea tunne, et oman ise samasugust.
Rhyno sain 2200.- kätte ja ausalt öeldest, parema hinnaga kvaliteetset kiivrit ei leiagi naljalt kuskilt.
Gt oli veidi soolasema hinnaga , kuid oskan vaid kiita. 15 000 kilti sellega sõitnud see hooaeg ja no ei ole millegi üle kurta(kui siis vaid see et külmaga läheb päikese visiir veidi uduseks,aga mitte põhi visiir).
Nagu juba eespool öeldud: hinna-kvaliteedi suhe rohkem kui paigas.
Tartu autoringis oleva mannekeenil oli peas Cabergi kiiver (kui just seal mitut sellist pole)
To SAUL: seda ju hr Painteddeath väitiski et Autoringis on mannekeenil Rhyno peas (Caberg Rhyno)
-
- Tsikkel: Kawasaki Vulcan VN750 ('94)
sõidan caberg Rhyno'ga ja olen rahu, v.a. see et klaas läheb jahedama ilmaga uduseks aga ka selle vastu on ju ''rohtu''.
Soultrain kirjutas:To SAUL: seda ju hr Painteddeath väitiski et Autoringis on mannekeenil Rhyno peas (Caberg Rhyno)
sry minu viga ,,,ma pole hr Cabergi perekonnanime uurind kunagi , teadsin , et mul lihtsalt samasugune cabergi kiiver nagu seal oli
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
kui kiivritest siinkohal juttu, siis küssa kas kellelgi sama asjaga kokkupuudet? mul on noka ja visiiriga ARAI tour X kiiver millel selline probla. visiiri taha ehk siis klaasi ja näo vahele tekib korralik õhuliikumine. ja see nn tuul käib närvidele sest kohati puhub silma. ja olen neid tuulutusseadistusi näppinud nii ja naa , visiiri jätnud paokile või täitsa kinni pannud, aga ikka. eriti tüütu on jahedama ilmaga kus külm õhk kipub silma puhuma (kusjuures ühte silma korraga mitte et mõlemasse)
siin võib rolli mängida muidugi tsikli tuuleklaas mis tekitab õhukeeriseid. kas kellelgi on veel sarnast probleemi täheldatud?
suvel probleemi ei ole kui päikseprillid on ka veel silmadel ja siis on õhk soojem mis ei sega niivõrd
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.