BMW F800GS

dubweiser
Tsikkel: bmw r1150 gs adventure

Re: BMW F800GS

Lugemata postitus Postitas dubweiser »

hannes kirjutas:

Kui nüüd tõele näkku vaadata, siis osaliselt ikkagi on loll jutt (ei midagi isiklikku). Eriti, mis puudutab raami suurust. Näituseks V-Strom 650 ja V-Strom 1000 on sama raami peal. Aga see selleks.
Siin foorumis on küll ja veel jahutud alla-ja ületonnistest, et kas peab olema min. tonn või ei pea. Ma ütlen, et olen oma 750-se, 44kW-se tsikliga saanud kõik sõidud sõidetud. Nii üksi kui kahekesi, kohvritega ja ilma. Ja mööda olen ka kõigist saanud, kui vaja. GS 800-l on nii NM kui kW rohkem, miks sellega siis kaksi sõidetud ei peaks saama?

esiteks f800 on juba oma olemuselt mõeldud palju rohkem sportlikumaks sõiduks kui on AT. kubatuur kubatuuriks. ma ei kahtle vähimatki, et 750 ratas kahekesi võimetu on, absoluutselt mitte. ma olen oma 800se DRiga ka kahekesi reisimas käinud aga tagaistujale see eriti tore kogemus polnud. asi ei ole siin minekus, tõmbes või milleski sellises. neid jagub küllaga (vähemalt minu 37kilovatisel trakatsil). lihtsalt iste on tagant liiga kitsas ja õhuke. asi ei ole siin meeletus mugavuses (nagu mainiti, osta siis suur auto, blabla)vaid lihtsalt selles, et tagaistujal ei ole lõbus jalad lõua all, kitsa istmetüüka otsas tuhandeid kilomeetreid loksuda. loomulikult on olemas igasugu AIRHAWKid jne aga see selleks.
ma ei tea stromist. kui võrrelda f800 ja tonnist bokserit, siis on raami suuruses, istme pikkuses ja laiuses väga suur vahe sees. jutuks olid pikemad otsad kahekesi. f800 ja kaks inimest pikemal otsal. no ma ei tea. jah kõik on võimalik aga see ratas on ikkagi mõeldud soolo sõiduks. :wink:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”