Huumorit

Kasutaja avatar

GoodCat
Tsikkel: SV650s, CRF450

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas GoodCat »

There is a factory in Northern Minnesota which makes the Tickle Me Elmo toys. The toy laughs when you tickle it under the arms.
Well, Lena is hired at The Tickle Me Elmo factory and she reports for her first day promptly at 8:00 AM. The next day at 8:45 AM there is a knock at the Personnel Manager's door. The Foreman throws open the door and begins to rant about the new employee. He complains that she is incredibly slow and the whole line is backing up, putting the entire production line behind schedule.
The Personnel Manager decides he should see this for himself, so the 2 men march down to the factory floor. When they get there the line is so backed up that there are Tickle Me Elmo's all over the factory floor and they're really beginning to pile up. At the end of the line stands Lena surrounded by mountains of Tickle Me Elmo's. She has a roll of plush red fabric and a huge bag of small marbles.
The 2 men watch in amazement as she cuts a little piece of fabric, wraps it around two marbles and begins to carefully sew the little package between Elmo's legs. The Personnel Manager bursts into laughter. After several minutes of hysterics he pulls himself together and approaches Lena.
"I'm sorry," he says to her, barely able to keep a straight face, "but I think you misunderstood the instructions I gave you yesterday... Your job is to give Elmo two test tickles."

Eesti keeles kaotab nali mõtte.

18-aastane tüdruk tuleb koju ja teatab vanematele shokeeriva uudise - ta tegi rasedustesti ja selgus, et ootab nüüd last! Emal hakkasid silmist pisarad lendama nagu purskkaevust, aina nutab. Isalgi kulm kortsus ja mõru nägu peas, küsib, et kes too siga siis oli ka, kes tüdrukule noores eas sellise häda kaela tõi.
Tüdruk võtab telefoni ja helistab. Natukese aja pärast peatub maja ees tuttuus Ferrari, millest astub välja soliidne keskealine härrasmees.
Koputab uksele, pühib jalad puhtaks, astub elutuppa ja teatab:"Teie tütar rääkis mulle oma probleemist. Asi on selles, et ma ei saa temaga abielluda, kuna mul endal on pere. Aga ma olen aumees ja asja niimoodi ma ka kohe kindlasti ei jäta. Ühesõnaga, plaan on selline, et kui sünnib tütar, pärandan ma talle kakskümmend miljonit, kaks poodi, villa rannal ja ühe maja linnaservas. Kui aga peaks tulema poiss, siis saab ta nelikümmend miljonit ja paar vabrikut. Kui kaksikud, siis saavad mõlemad ühe vabriku ja kakskümmend miljonit näkku. Aga kui on nurisünnitus - vaat, siis ma küll ei tea, mis teha."
Isa käsi langeb mehe õlale ja sõbralikult otsa vaadates ütleb ta: "Siis paned sa teda uuesti."

veidi klassikat ka.

Baaris, vetsus ajab mees oma häda ning märkab kuidas wc'sse siseneb keegi teine mees. Häda ajav mees vaatab ja imestab, teisel on põlvepikkune kunn kõrval ja jalutavad sõbralikult vetsu. Küsib siis, et "kust sa tolle vennikese said ?" Teine siis vastab, et seal naiste vetsu ukse juures üks purjus djinn, täidab kõik su soovid. Mees siis rõõmust pea, et mööda seinu ronima, lähevad nad koos djinni juurde ja õnnelik kutt siis küsib djinnilt: "Soovi ka täidad?". Djinni hoidis peast ja vaevu püsis püsti, "no ikka saab". Mees küsib siis, "palun üks miljard" ja nagu naksti tekib ta kõrvale üks piljardi laud. Kunniga mees kõrval muigab siis, "mis sa arvad tõesti, et ma põlepikkust kunni tahtsin?".

56654209

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”