Ühissõidukirajal sõitmisest

Kasutaja avatar

rzz
Tänatud: 11 korda

Re: Ühissõidukirajal sõitmisest

Lugemata postitus Postitas rzz »

Huck kirjutas:
rzz kirjutas:

Mis vahet seal on? nimetatagu kasvõi jalgrattateeks - autoga seal ei sõideta ega sealt ettejõudmist ei sooritata!

Ega ei olegi... lihtsalt sai kummutatud (minumeelest Sinu enese) väide, et laiade joonte tõttu on see automaatselt bussirada, aga näe ei ole. Ning sõita võib seal nii auto, mootorratta või muu liiklusvahendiga vastavalt liikluseeskirjas kehtestatud aeglustusrajal sõitmise korrale. Kogu lugu. Lihtsalt siin teemas kerkis konkreetne teelõik üles kui ühissõiduki rada ning lihtsalt on fakt, et see ei ole ühissõiduki rada. Punkt.

Kulla mees. Esiteks ei usu ma, et ma olen kuskil väitnud, et see automaatselt bussirada on. Loe postitusi korralikult.
Teiseks olen ma endiselt seisukohal - kui tegemist on laia katkendjoonega märgitud sõidurajaga, ei ole sinna autoga asja. Vahet ei ole mis rajaga seal tegemist siis lõpuks on. See praegune demagoogitsemine ei muuda asjaolu, et seal sõitmine ei ole aksepteeritav.

Umbes sama paralleel, et bussipaviljonides on suitsetamine keelatud ja sa leiad tänavalt märgi mis keelab suitsetamist ning ja hakkad vaidlema teemal "aga see siin ei ole ju bussipaviljon". Märgistus on märgistus.

I had a life once. Then I bought my first bike.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”