Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
Tere
nonii andke nüüd tuld, kuna tegemist oli minu EMAGA seal roolis. Ja kahuks ei mainita teatud fakte seal artiklis. Kuna ta poeg igapäevaselt sõidab rattaga ringi, siis jälgib ta teraselt rattureid. Ja ka seekord nägi ta mootorratturit. Nimelt kurvis teise ritta reastumas, mis on oma 100 m kaugusel ristmikust ja kuna ta oli ristmikule välja sõitnud ja ootas oma vasakpööret(autod olid just lõppenud ja ratturini pikk vahemaa). Vilkuvat rohelist foorituld märgates ja kaugelt (selleks hetkeks 48 meetri kaugusele jõudnud mootorratturit(politsei mõõdetud vahemaa)) veelkord nähes alustas vasakpööret. Samal ajal oli otsustanud aga ka siklimees kiirendada ja rismik ületada kollase tulega (see on minu oletus). Aga kuna ta märkas pööret sooritavat autot ( mõtles ümber ) ja pidurdas olles teises reas pidurdas aga liiga tugevalt ja/või suure kiiruse tõttu tõusis taga ratas õhku (pealtnägijate ütlus)(mina pole veel 50 pealt taga ratast õhku saanud, ette keeratud küll ja küll) ja hakkas ratas käes vibama ja kaotas tasakaalu ja sõitiski ESIMESES reas olevale autole tagumisse vasakusse nurka sisse (poleks olnud piisav maa oleks tsikkel olnud kas külje pealt sees või lausa esimeses nurgas sees). Niiet kaassõitjad 2 rattal jälgime rohkem liiklust ja hoiame kiirused ringrajale ,juhtub tänaval vähem õnnetusi. Siin kahjuks on mõlemad süüdi üks selles, et ei andnud teed ja teine kiirustas natuke lootes üle ristmiku jõuda tähele panematta seal suunatulega ootavat autot, mis on pöördeks juba ületanud stoppjoone. Isiklikult ei julge nagu kuidagi sellise auto eest läbi kiirendama hakata.
Nüüd on üks rattur haiglas oma parema jala lihashaava lappimas ja teine pole shokist siiani välja tulnud.
Ahjaa leidsin klaasi raami vahelt benz paagi korgi luku kaitsme ( küll tuli lause) seega oli ratas kokkupõrke hetkel 90 kraadise või enam nurga all juba.
Turvalist sõitu soovides RR