38 km/h lubadust kiiremini?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: 38 km/h lubadust kiiremini?

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

No vot. See ongi see, miks ma arvan, et ei peaks kogu info näha olema. Kui seaduse järgi on karistused kantud, siis võiks tavapolitseiniku jaoks olla ikkagi puhas leht. Mingi kohtuasi on iselugu, aga seal ei otsusta su saatust mitte hommikul naiselt koslepi saanud solvunud miilits, vaid ikkagi kohus. Iga karistus saab ükskord kantud ja ma lausa põhimõtteliselt ei aktsepteeri seda, kui sama asja terve elu nina alla hõõrutakse. Vanamoor kodus niimoodi teeb, lahutad ära. Aga politsei? Aga riik? Kui riik ei usalda oma kodanikku ikka kohe üldse, siis mis pärast peaks kodanik riigi suhtes heauskne olema? Ma leian, et just see karistuse kehtivuse aeg ongi katseaeg (no pangu siis kaks aastat, kui ühest vähe), mille lõppemise järel oled ühiskonna silmis puhas, aga pole vaja teha tühje sõnu, et aasta, aasta, kui see tegelikult nii ei ole.
Veel kord mainin ka, et võiks olla ka kirjalik hoiatus, mis kantaks kaardile (st mitte trahv). See oleks riigi ja politsei poolne reveranss heale kodanikule, samas, kui kodanik ei õigusta seda ja teeb katseajal veel midagi, oleks see hoiatus raskendav asjaolu. Korralikule liiklejale on hoiatus vägagi distsiplineeriv. Karistus peaks sedasorti rikkumiste eest olema siiski kasvatuslik, mitte kättemaks ega väljapressimine. Siis oleks meil MEIE politsei, mitte nende politsei. Ma pole aastat 5 enam vilgutanud vastutulijaile, kui politsei ees passis, sest nad ei teinud liiga, kui ise siga ei olnud. Nüüd aga, peale seda Pihli rahakogumise kampaaniat, vilgutan jälle. Kusjuures ma ei süüdista reapolitseinikke. Asi algab tipust.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Teema algataja
ennupoiss

Lugemata postitus Postitas ennupoiss »

Kas enam ei saa teha kirjalikku hoiatust? Omale mõni aasta tagasi tehti selline kui päeval olid ununenud tuled panna põlema.

Kasutaja avatar

IvarSiim

Lugemata postitus Postitas IvarSiim »

Kirjalikku hoatust saab teha ikka ja tehakse ka ja tavaliselt siis kui väiksem rikkumine ja "puhas leht". :lol:
Kuid kui möjus see on, see iseküsimus.

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

täna siis otsus käes +41 70 alas ja trahv 5400.- juhtimisõigust EI peatatud

Teema algataja
Ruja

Lugemata postitus Postitas Ruja »

Sain ka trahvi kätte...3000.- ja load jäid alles...

Kasutaja avatar

motoking
Tsikkel: Honda Hornet 919
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas motoking »

hea teema, hea teema......ma kah ,paha poiss, ootan otsust!!! saan sünnipäevakingi!!!

Ma arvasin jällegi et MUSTAST BUMERIST tohib mööda kupatada :mrgreen: - eksisin! filmis ja puha, jopppas et 50 alas, kust ma just väljusin, ei mõõtnud. 90 alas siis 138km/h +/-5 st. 43 üle. Küll esimene rikkumine, aga nuh 43 üle, tundub et see 6 kilo+2kuud on reaalne....eks näis

järeldus- hommiku uimase peaga ei tasu keerata, silm ei püüa "ohuallikaid" kinne :D :wack:

NB! politseil võttis muige näole, kui nägi suurt müügikuulutust mu bike tuuleklaasil!! Jäin müügiga hiljaks :x

JAWA 250-->kawasaki ZX9R ninja-->suzuki rmz 250-->yamaha super tenere---> kingquad 700 ---> Honda Hornet 919
Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Ruja kirjutas:

Sain ka trahvi kätte...3000.- ja load jäid alles...

No siis said maksimumi mis antud rikkumise eest võib väänata, vähemalt rahalises mõttes ametlikult oleks võidud sul veel loadki ära võtta mõneks kuuks.
Endal õnnestus nädal tagasi teist korda see hooaeg vahele jääda kiiruse ületamisega. Täielik ebaõnn. See kord läks muidugi natuke paremini kui viimane, st. load jäid alles kuna kiirust oli +17 (+/- 8km mõõtmise hälve juba maha arvestatud). Tulin Elvast tuttavalt külast ja otsustasin Tartu sõita mitte siis valga mnt. pidi vaid pangodi kaudu, kuna minu arust on valga mnt. täiesti kohutavas seius, et seda mööda rattaga sõita. See mulle saatuslikuks saigi. Valga mnt. on 100 lubatud pangodi teel 90. Võiks vastupidi olla kui arvestada tee seiukorda. Kuid juu käib mõni ametnik kes vastval kohal töötab Valga mnt. pidi Tartu tööle :lol:
Trahvi tehti 540 ja sooviti head teed. Hooaeg pole veel läbi, näis kas õnnestub veel trahvi saada. :?

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Mis tollel Tartu-Elva teel siis nii väga häda on? Ma sõidan pea iga päev seal ja pole küll tähele pannud, et sõita ei kannataks. Võiks ju olla parem, aga sõita saab küll probleemideta. A võib-olla ma lihtsalt harjunud juba...

Joel
Kasutaja avatar

pitbull
Tsikkel: v2
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pitbull »

lasin kunagi ilma lubadeta 80 yle lubatud otse eriyksuse radarisse ....väga hale pauk rahakotile :evil: mul ei olnud midagi vaielda ka....aga 150 m....ma arvan et olex ise vaielnud

PitBull ,,I Just Don't Give A Fuck...,,
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

Patt teile teiste tegudest rääkida, kuid mull lõi kõrva kikki fakt, et mu sõiduõpetaja oli kunagi tsikkliga radarisse 248km/h lasknud.

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

joel kirjutas:

Mis tollel Tartu-Elva teel siis nii väga häda on? Ma sõidan pea iga päev seal ja pole küll tähele pannud, et sõita ei kannataks. Võiks ju olla parem, aga sõita saab küll probleemideta. A võib-olla ma lihtsalt harjunud juba...

No ma ei tea kuidas sulle tundub või millega sa seda teed sõidad aga rattaga mul viskab ikka väga palju ja autoga sõites sama moodi. Minu arust nagu jõle "künklik" tee. Nad võivad ju seda iga aasta korra kaks pinnata asi paremaks sellest ei lähe. See pärast käingi Elvasse pangodi kaudu, seda kaudu sitta teed aind nii palju kui alguses Tartust välja sõita ja üle jäänd on okas.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

motoking
Tsikkel: Honda Hornet 919
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas motoking »

motoking kirjutas:

hea teema, hea teema......ma kah ,paha poiss, ootan otsust!!! saan sünnipäevakingi!!!

Ma arvasin jällegi et MUSTAST BUMERIST tohib mööda kupatada :mrgreen: - eksisin! filmis ja puha, jopppas et 50 alas, kust ma just väljusin, ei mõõtnud. 90 alas siis 138km/h +/-5 st. 43 üle. Küll esimene rikkumine, aga nuh 43 üle, tundub et see 6 kilo+2kuud on reaalne....eks näis

järeldus- hommiku uimase peaga ei tasu keerata, silm ei püüa "ohuallikaid" kinne :D :wack:

NB! politseil võttis muige näole, kui nägi suurt müügikuulutust mu bike tuuleklaasil!! Jäin müügiga hiljaks :x

noo niii....trahv 4500.- ja load alles!!!! :D

JAWA 250-->kawasaki ZX9R ninja-->suzuki rmz 250-->yamaha super tenere---> kingquad 700 ---> Honda Hornet 919
Kasutaja avatar

Piats

Lugemata postitus Postitas Piats »

Sai siis ka augusti alguses sõidetud radarisse 113+-4 50-ne alas ja nüüd tuli trahv kohale.
4800 krooni ja 5-eks kuuks lubadest ilma :(

Kui kellegil on Usa-st vaja saada eestisse mingit tsikli juppi või midagi muud siis PM

oja

Lugemata postitus Postitas oja »

ülimalt kergelt pääsesid.

Kasutaja avatar

Taku

Lugemata postitus Postitas Taku »

108km/h 50 alas, korraks kiirendasin valgusfoori tagant...

7800 + 2 kuud load :(

ei ole meeldiv, oma lollus mudugi.. :wack:

Kasutaja avatar

Cyberdyne
Tsikkel: Yamaha XT 660 X
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Cyberdyne »

50 alas 81 +- 3 ehk ametlikult 28 üle ja trahv 1800eeku rahandusministeeriumi arevele ja kaaned jäid alled, õnneks hakkab kohe talv ja saab oma relva garaazi panna :D

egonr
Tsikkel: Shiver '08

Lugemata postitus Postitas egonr »

Mul oli nii, et sain +24 eest traffi (2a puhas leht ees) ja siis nüüd uuesti.

Väärteo lühikirjeldus * juhtis mootorsõidukit asulasisesel teel kiirusega, mis ületas lubatud sõidukiiruse 31 km/h võrra, sõites kiirusega 84±3 km/h
Väärteo kvalifikatsioon Liiklusseadus LS § 74'22 lg 2; Liikluseeskiri § 124 p 1; Rahatrahv 2520.00 kr

Shiver '08

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Minu +47 läks varasema puhta lehega maksma 125 trahviühikut ehk 7500 krooni.
Peamiseks traumaks otsustaja ehk menetleja loll tekst otsuselehel. Patrull, kes rajalt maha võttis, oli mõistlik tegelane.

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897

Teema algataja
etu12

Lugemata postitus Postitas etu12 »

see ei kuulu küll siia aga kuidas ma saan teemat teha

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

etu12 kirjutas:

see ei kuulu küll siia aga kuidas ma saan teemat teha

Võtad kõigepealt selle foorumi, kuhu tahad teemat teha ja siis seal on vasakul kastike kuhu kirjutatud uus teema :D

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Paremat teemat ei leidnud, aga üsna huvipakkuv lugu tsiklipollari tööst:

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=20009893

Huvitav kas tukitärin käis sõidu pealt nagu varemalt Metsikus Läänes.

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”