38 km/h lubadust kiiremini?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Ruja

38 km/h lubadust kiiremini?

Lugemata postitus Postitas Ruja »

Nii täna juhtus väike äpradus...viljandist viiratsi poole sõites (tunne, et justkui oled linnapiirist väljas), andis politsei mulle peatumis märguande. Näitas oma aparaadil mulle ,et mu kiirus oli 91km/h ( +/- 3 km/h). Alguses ei jaganud matsu välja, siis näitas näpuga natuke eemale olevale märgile, millel seisis ,et tolle märgi juures lõppeb linnapiir. Kurat, nii kuradi lolli koha peal. Kiirendasin 150-200m ennem, kui lubatud. Tõeliselt masendav.

Küsimus siis selline ,et kas keegi teab kui palju on maksimaalne trahv, kui on sõidetud 38 km/h lubadust kiiremini. Tahaks nagu kindlat vastust, mitte huupi pakkumisi :| . Ise unustasin konstaablit küsida, kuna olin suhteliselt masenduses... Sooviks lihtsalt teada, kui palju peab nüüd rahaliselt kokku hoidma.

//vabandan, kui teema vales kohas.

stenu10

Re: 38 km/h lubadust kiiremini?

Lugemata postitus Postitas stenu10 »

Eks oleneb, kuidas keeravad. Isa sai autoga 600.- trahvi. Teetööde alal ei märganud märki ja 35 km/h oli üle.

matti

Lugemata postitus Postitas matti »

§ 7422. Mootorsõidukijuhi poolt lubatud sõidukiiruse ületamine

(1) Mootorsõidukijuhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest kuni 20 kilomeetrit tunnis - karistatakse rahatrahviga kuni 10 trahviühikut.

(2) Mootorsõiduki juhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest 21 kuni 40 kilomeetrit tunnis - karistatakse rahatrahviga kuni 50 trahviühikut.

(3) Mootorsõiduki juhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest üle 40 kilomeetri tunnis - karistatakse rahatrahviga kuni 200 trahviühikut või arestiga.

(4) Kohus või kohtuväline menetleja võib kohaldada käesoleva paragrahvi lõikes 2 sätestatud süüteo eest lisakaristusena sõiduki juhtimise õiguse äravõtmist ühest kuust kuni kolme kuuni.

(5) Kohus või kohtuväline menetleja võib kohaldada käesoleva paragrahvi lõikes 3 sätestatud süüteo eest lisakaristusena sõiduki juhtimise õiguse äravõtmist ühest kuust kuni kuue kuuni.

Üks trahviühik siis 60 krooni, ära muretse, üle 3000 krooni sulle ei tehta. :wink:

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Ot kuid kui on 58 üle siis on 6k raha ja load kuuks ajaks :mrgreen:
Teistele teadmiseks :wink:

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Teisisõnu Sul joppas, et +41kmh radarile ei tulnud.Viimane tolerantsipiir lõppeb seal :)

Challenge the Adventure.Ride The World

matti

Njah,nad võiks valida anda vähemalt, ma istuks ennem päev pokkris kui üle ühe kiloseid summasi välja käiks :lol:

Panthera

Mulle öeldi et kohe peale rikkumist oleks pidanud tegema maakonnajärgsesse jaoskonda avalduse et soovid trahvi tasuda arestiga. Peale otsuse kätte saamist saad ainukese avalduse teha selleks et trahv osadena maksta.

Kasutaja avatar

Primo

Kuidas kellele, aga minul maksaks päev pokris kordades rohkem, kui see rahas ära maksta :)

Panthera

Oled ärikas? :mrgreen:

matti

Vanglas saab ka äri ajada ju :)

Kasutaja avatar

Primo

Ei, lihtsalt vaatamata majanduslikule surutisele piisavalt heal töökohal :wink:

matti

Mitme krooniga üks päev pokkris võrdub muidu, trahvi tasumise näol?

Panthera

oli vist 1 päev ja 600 krooni

Teema algataja
Ruja

Suured tänud, Matti.
Sain ka palju targemaks. :wack:

Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

matti kirjutas:

Mitme krooniga üks päev pokkris võrdub muidu, trahvi tasumise näol?

Mõtekam oleks tööl käija :ner:

Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24

matti

Ega väga ikka ei oleks küll, proovi sa 16 aastasena üle 600 krooni päevas teenida, enamustes kohtades saad heal juhul 25 eek/ tunnis, ja 6 tundi päevas lubatud nagu töödata, sellisele kohale, kus rohkem saad, saab ainult heade tutvuste läbi (togi)

Teema algataja
ma1t

Lugemata postitus Postitas ma1t »

Üks põhilisemaid asju millest nad trahvi määramisel lähtuvad on eelmised rikkumised. Samuti saavad reeglina karmimalt esmase juhtimisõigusega (rohelise lehe omanikud) vahele võetud.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Pakun, et ca 1500 teevad.
Mul oli hiljuti analoogne asi (krt, 7 aastat ilma trahvita hakkama saanud). No mingi väike tee, metsavahe. 70-e märki nägin ja lasingi siis niimoodi umbes, väikese plussiga. A vat asula märki ei märganud. Politsei tuli vastu, ma isegi ei pidurdanud, kuigi oleks vabalt jõudnud, kuna olin enda arust õige mees. No ja +23. Trahv kohapeal, koos kergendavate asjaoludega, 840 krooksu. Mehed ütlesid, et üldjuhul nad sel puhul alla 1500 ei teegi. Hapu tunne on niimoodi trahvi saada, aga noh - tähelepanematus oli minu poolt.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Teema algataja
-laur1-

Lugemata postitus Postitas -laur1- »

juunis ületasin kahjuks kiirust 70 alas oli olnud sees 115. Politsei raportisse läks kirja +/- 3 ehk 112 seega 42 km/h üle... 20 päeva hiljem tuli otsus- 6000 kr. trahvi ja juhtimisõiguse peatamine 2. kuuks. oleks olnud 1 km/ h vähem oleks olnud ka trahv väiksem ja load oleks võib olla alles...aga see vaid oletus....Moto: ära ületa kiirust, siis ei ole ka vaja oletada..

Sv8
Tsikkel: k6

Lugemata postitus Postitas Sv8 »

Ise endal juhtus ka 38km/h üle ning tehti 2100 kohapeal. Kuid öeldi, et nad saavad ka load ära võtta.

Teema algataja
a501322914

Lugemata postitus Postitas a501322914 »

Panin ise ka hiljuti +32 radarisse, esimene kiiruse ületus üldse ja 8 aastat on load olnud. Sõitsin parasjagu ühest uimasest veokist mööda Tallinnas järve selveri juures.
Sinine värdjas väänas rahuliku südamega 1500 nii et silm ka ei pilkunud. See on üks selline koht kus sõidetakse ikka 70 ja nii pidevalt aga tegelikult peab 50 sõitma. Samas pollar võib sulle väänata vaid siis kui ta mõõdab parajasti su kiirust ja taadeldud radariga. Nii et põhimõtteliselt võid sa pollari maja eest 300ga mööda kimada nii et neil klaasid lendavad aga kui nad ei suuda tõestada et sina sõitsid ja et sina sõitsid ületades kiirust siis mök mök :D

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

a501322914 kirjutas:

Panin ise ka hiljuti +32 radarisse, esimene kiiruse ületus üldse ja 8 aastat on load olnud. Sõitsin parasjagu ühest uimasest veokist mööda Tallinnas järve selveri juures.
Sinine värdjas väänas rahuliku südamega 1500 nii et silm ka ei pilkunud. See on üks selline koht kus sõidetakse ikka 70 ja nii pidevalt aga tegelikult peab 50 sõitma. Samas pollar võib sulle väänata vaid siis kui ta mõõdab parajasti su kiirust ja taadeldud radariga. Nii et põhimõtteliselt võid sa pollari maja eest 300ga mööda kimada nii et neil klaasid lendavad aga kui nad ei suuda tõestada et sina sõitsid ja et sina sõitsid ületades kiirust siis mök mök :D

Miks siis kohe nii, et värdjas? Ta teeb ju oma tööd ja minu meelest oli küll su trahv kohe vägagi õigustatud! Kui sa ikka 50ne alas said +32 ja kui liita aparaadi eksimus +3 ning asjaolu,et spido näitab üldjuhul selle kiiruse juures ca 8-10km/h rohkem, oli su spidol kiiruseks ca 90-95km/h! On see linnas normaalne su meelest? Minu meelest pääsesid vägagi leebelt!
Ja see on ka ju loogiline, et kui pollar tahab trahvi teha kiiruse ületamise eest, pead sa talle radarisse lendama. Kui julged, siis võid sõita ka +300, aga oled sa kindel, et seal parasjagu kuskil radarit ei ole (mõnd statsionaarset või patrulli näol või eravärvides autoga)? Aga vot ega ikka ei ole küll.. :wack:

Keretööd
Kasutaja avatar

Andrez
Tsikkel: KTM 990 Supermoto

Lugemata postitus Postitas Andrez »

a501322914 kirjutas:

Arvestades, et seal on tee 4 rajaline, siis "uimasest veokist" +32 möödumine nüüd küll mingi tõsiseltvõetav põhjendus pole. Ütleks ka, et suht kergelt pääsesid ja põhjuseks tõenäoliselt eelnev puhas leht.

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

sai siis ka +41 üks radarisse sõidetud ja vaatades seda trahvi piiri siis ma arvan et mul tuleb ikka päris hea laks sest mul kehtivad veel vahtra lehed ja eelnev kiirus ületamine on ka all aga samas mida need vahtralehed tsikliga sõites loevad aga igatahes 26 august lähen ja vaatan mis paberi peale kirja on pandud

Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Statistika mõttes kirjutan omadest kogemustest ka siis. Kiiruseületamine vahemikus 20-40km/h lõppab tavaliselt 2000-2500kr rahatrahviga ja juhtimisõiguse peatamisega 2 kuuks. Juhtimisõigus jääb sellise rikkumisega peatamata vaid juhul kui ühtegi kehtivat kiiruseületamist ei ole.

Hoiatuseks: Peatatud juhtimisõigusega sõit lõppeb vahele jäämisel ca 12 000 kroonise rahatrahviga ja sitemal juhul ka arestiga.

Üldiselt on nii, et politseimundris mehed on tavaliselt väga heatahtliku käitumisega, aga naisterahva otsa ei soovita kellegi sattuda. Need kibestunud mõrrad keeravad ikka nii kuidas suudavad, süvenemata konkreetsesse rikkumisse. Kolm trahvi, mis mind närvi ajavad on kõik naiste tehtud.

Turvavöö, punase-kollase tule, sitase numbrimärgi, ülekäigu raja, kuni 20 kiiruse jt. selliste väiksemate rikkumiste eest üldjuhul üle 600kr trahvi ei tehta.

Teema algataja
Ruja

kolp kirjutas:

sai siis ka +41 üks radarisse sõidetud ja vaatades seda trahvi piiri siis ma arvan et mul tuleb ikka päris hea laks sest mul kehtivad veel vahtra lehed ja eelnev kiirus ületamine on ka all aga samas mida need vahtralehed tsikliga sõites loevad aga igatahes 26 august lähen ja vaatan mis paberi peale kirja on pandud

Kolp...Ma samuti 26 august trahvile järgi.

Teema algataja
masku

Lugemata postitus Postitas masku »

Mul õnnestus ka nii 43 km üle panna 90 alas, niisiis 6000k ja 2kuud hooleta!

Teema algataja
mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Kas ära võetakse siis A ja B kat ka? Või võid autoga edasi sõita?

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

mart211 kirjutas:

Kas ära võetakse siis A ja B kat ka? Või võid autoga edasi sõita?

MEGAIRW :wack:

Asi käib nii, et A võetakse ära, B jääb alles ja E antakse veel juurde.

Deem, juhtimisõigus on sul üks, olenemata kas on auto või hobuveok. Rongijuhina võid edasi sõita.

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

Ruja kas sa vastu lause kirjutasid e kahetsuskirja tahaks teada lõpuks palju meie trahvid erinevad aga äkki 26 mendis näeb

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”