Veebipood www.partsbaltic.ee - on keegi kasutanud?
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Veebipood www.partsbaltic.ee - on keegi kasutanud?
Teemasse pole suurt midagi öelda, ei ole seda poodi kasutanud. (Õigemini olen ühe küsimuse saatnud, millele ma vastust ei saanud. Mulle üldse ei meeldi poed, kus pead end kõigepealt kliendiks regama ja alles siis vaevutakse su tellimust vastu võtma. No wtf? Vajalikud andmed saab ju küsida ja esitada koos esimese tellimusega. Lausa tasuta e-poe tarkvarad on olemas, mis ei nõua regamist selleks, et tellimust teha. Kui praegused-tulevased veebipoodnikud juhtuvad lugema, siis võiks pisut mõelda selle üle.)
Aga "tollidega" on pisut kogemust. Mida tähendab "tollis kinni"? Toll ei hoia lambist midagi kinni. Tavainimene sellest teemast üldiselt suurt ei jaga, sellepärast on kaupmeestel suht tavaline asi tolli taha pugeda, et varjata oma vigu või ajutisi makseraskusi näiteks. Tolliametnik on vastava väljaõppega riigiametnik, kes teeb täpselt seda, mida seadused-määrused nõuavad. Veebipoed jm tolli "kliendid" üldiselt ei suhtle tolliga otse vaid kasutavad selleks deklaranti (olgu ta siis oma palgal või teenusepakkuja). Deklarant tunneb samuti vajalikke seadusi-määrusi ja valmistab vajalikud dokumendid ette. Kui algdokumendid ja deklarandi tegevus on korrektsed, kaup vastab dokumentidele ja Tolli "klient" suudab makse tasuda siis ei ole EV Tollil küll mingit põhjust, miks peaks kaupa kinni hoidma. Tollil endal pole üldjuhul kohtagi, kus midagi hoida . Kui deklarant ja tolliinspektor on mõlemad profid ja läbisaamine normaalne, siis mõistetakse teineteist poolelt sõnalt ja asjad liiguvad väga kiiresti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.