Veebipood www.partsbaltic.ee - on keegi kasutanud?

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Rebaseonu
Kontakt:

Veebipood www.partsbaltic.ee - on keegi kasutanud?

Lugemata postitus Postitas Rebaseonu »

Tundub olema uus ettevõtmine.

On keegi sealt midagi tellinud? Kogemusi, positiivseid, negatiivseid?

Suska
Tsikkel: Suzuki

Lugemata postitus Postitas Suska »

Pulli pärast uurisin, tundub et ainukene eesti pood kust saab minu rattale niimodi koodi järgi juppi otsida (Põhimõtteliselt toimib vist samamoodi nagu siin, http://www.cmsnl.com/suzuki-rg125-1988- ... partslist/). Mul näiteks Suzukile vaja õhuklapi trossi otsa vms, panin koodi sisse ja kõmm lõi ette:

http://www.partsbaltic.ee/?otsioemtootj ... 3418-43410

Kuid jah vaevalt ma tellin sealt, sellist asja peaks saama Eestist ka. Maksab arvatavasti koos saatmisega mitu sada krooni kokku, kuigi jupp ise 50krooni.

Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

Kallimate asjade puhul tasub ära. hinnaga alates 500-600kr

erkip

Lugemata postitus Postitas erkip »

hind tuleb sealt enamvähem sama, kui netikullerga tellides.
500.- originaalosa sealt odavam küll ei tule, pigem 2X kallim.

sancho

Lugemata postitus Postitas sancho »

Tõepoolest aukartusäratav kataloogide hulk...
Ootaks kommentaare reaalselt tehtud diilidest, et kuidas asi toimib.

Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

sancho kirjutas:

Tõepoolest aukartusäratav kataloogide hulk...
Ootaks kommentaare reaalselt tehtud diilidest, et kuidas asi toimib.

Tõstaks. On keegi sealt midagi tellinud?

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

ziim911

Lugemata postitus Postitas ziim911 »

Mul väga hea tuttav selle poe autor.

Olen ise träni tellinud ja on ka igast atv kamraadid tellinud vintse, riideid, kohvreid jne. Siiani pole probleeme olnud.

Suzuki Kingquad 700 - >Suzuki gsx-r 600 K5 - > BMW G650GS -11

caribba

Lugemata postitus Postitas caribba »

Vaatasin enda gsxf-ile spiomeetritrossi sealt, täitsa olemas. Hind oli midagi 14 dollarit ja kopikaid, vaatasin huvi pärast mis hind kokku tuleb ning üllatus-üllatus koos toomise ja muu juraga kasvas hind üle 1000kr.

Aprilia Atlantic--> Suzuki gsx 600f--> Kawasaki ZZR 600--> Kawasaki ZZR 1100

allankynnap

Re: Veebipood www.partsbaltic.ee - on keegi kasutanud?

Lugemata postitus Postitas allankynnap »

Ise olen teinud suuremaid tellimusi otse ja ainult USAst, kuna mis seal salata Eestis tehtud hinnapäringutele saadud suhteliselt kallid vastused ja Euroopa poodides number sama või suurem aga arveldatakse eurodes :( . Kui tahad väikest asja, siis muidugi mõistlik kohalikelt tellida, sest nad saavad selle mõne suurema saadetise hulka panna ja seega transa ei lähe väga kalliks. See, et PartsBaltic annab transa ja muud maksud suhteliselt kallid on igati mõistetav, kuna nemad tahavad ka ära elada.
Järgmise tellimusega kavatsen kindlasti ka nende lehele kiigata, võibolla nende poolt pakutav mõnevõrra kõrgem hind on väärt minu närvirakkude kulutamata jätmist :D
Igastahes on hea näha, et konkurents turul tugevneb.

sancho

Lugemata postitus Postitas sancho »

allankynnap kirjutas:

Ise olen teinud suuremaid tellimusi otse ja ainult USAst, kuna mis seal salata Eestis tehtud hinnapäringutele saadud suhteliselt kallid vastused ja Euroopa poodides number sama või suurem aga arveldatakse eurodes :( . Kui tahad väikest asja, siis muidugi mõistlik kohalikelt tellida, sest nad saavad selle mõne suurema saadetise hulka panna ja seega transa ei lähe väga kalliks. See, et PartsBaltic annab transa ja muud maksud suhteliselt kallid on igati mõistetav, kuna nemad tahavad ka ära elada.
Järgmise tellimusega kavatsen kindlasti ka nende lehele kiigata, võibolla nende poolt pakutav mõnevõrra kõrgem hind on väärt minu närvirakkude kulutamata jätmist :D
Igastahes on hea näha, et konkurents turul tugevneb.

Siin on muidugi paar "aga" -- esiteks paljud poed ei müü üldse USA-st väljapoole, teiseks kui summa suurem, siis kuidas sa tolli ja KM-ga käitud -- idee järgi peaksid sa need tasuma pakki kätte saades koos transa hindadega.
Tõsi on muidugi see, et partsbalticul on aukartustäratav hulk katalooge ja sealt leiab iga huviline endale midagi, aga samas need hinnad arvutatakse kuidagi kummaliselt,st. ei ole aru saada mis millegi eest on -- selge on see, et kokkuvõttes tuleb summa päris krõbe. Minu arust see väga mõistetav ei ole kuna laoseise nad ei oma, kallist rendipinda kusagil poes ka mitte ja kogu äri käib tellimise peale, seega ei tohiks ka kate mingi meeletu olla, aga noh - teiste taskus sorida pole muidugi meie asi...

allankynnap

Lugemata postitus Postitas allankynnap »

Jah, sobiva poe otsimisega tuleb tõesti vaeva näha (kindlasti tasub uurida ka tausta enne kui ostad). Transa läheb sageli maksmisele koos kaubaga ja kohalike maksude tasumine on paki kätte saamisel, või kui läbi kullerfirma, siis esitatakse sealt poolt lihtsalt arve. Suuremate summade puhul tuleb lihtsalt arvestada ka võimaliku maksukoormuse suurusega ning säilitada piisav pangakonto bilanss :D.
Tooks ühe näite:
USAs jupid kokku 400 taala, transa 250 (UPS oli neil rahvusvahelisteks valitud), maksud ja muu ca 1000 eek, kokku ca 7500. Hinnapäring samadele detailidele kohalikest kanalitest andis tulemuseks suurusjärgus 12 k.
Aga see jutt läheb algsest teemast juba väga kaugele.

Kasutaja avatar

Christina
Tsikkel: Kawasaki ER6N

Lugemata postitus Postitas Christina »

Mina tellisin... nüüd sai kuu aega täis ja pole veel kaupa kätte saanud.
Kui algul tegin päringu, kui ruttu saaks, sain vastuse , et kahe-kolme nädalaga peaks see kaup minuni jõudma.
Ausaltöeldes ei viitsi enam kirjutada (sest vastust ei tule) ja helistada ka (öeldakse, et kaup on tollis, aga pole aega järgi minna).

Eks näis kaua veel läheb....

Mina olen juba pettunud igaljuhul.

:roll:

Kawasaki
Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Pole küll seda poodi kasutanud, aga nende tollidega on üldse imelik värk, minu kiiver oli kaks nädalat tollis, enne kui kätte sain.

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

IMHO on siin ikka suur vahe, kas on tollis kinni, või müüja ei viitsi sellele lihtsalt järgi minna.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Teemasse pole suurt midagi öelda, ei ole seda poodi kasutanud. (Õigemini olen ühe küsimuse saatnud, millele ma vastust ei saanud. Mulle üldse ei meeldi poed, kus pead end kõigepealt kliendiks regama ja alles siis vaevutakse su tellimust vastu võtma. No wtf? Vajalikud andmed saab ju küsida ja esitada koos esimese tellimusega. Lausa tasuta e-poe tarkvarad on olemas, mis ei nõua regamist selleks, et tellimust teha. Kui praegused-tulevased veebipoodnikud juhtuvad lugema, siis võiks pisut mõelda selle üle.)

Aga "tollidega" on pisut kogemust. Mida tähendab "tollis kinni"? Toll ei hoia lambist midagi kinni. Tavainimene sellest teemast üldiselt suurt ei jaga, sellepärast on kaupmeestel suht tavaline asi tolli taha pugeda, et varjata oma vigu või ajutisi makseraskusi näiteks. Tolliametnik on vastava väljaõppega riigiametnik, kes teeb täpselt seda, mida seadused-määrused nõuavad. Veebipoed jm tolli "kliendid" üldiselt ei suhtle tolliga otse vaid kasutavad selleks deklaranti (olgu ta siis oma palgal või teenusepakkuja). Deklarant tunneb samuti vajalikke seadusi-määrusi ja valmistab vajalikud dokumendid ette. Kui algdokumendid ja deklarandi tegevus on korrektsed, kaup vastab dokumentidele ja Tolli "klient" suudab makse tasuda siis ei ole EV Tollil küll mingit põhjust, miks peaks kaupa kinni hoidma. Tollil endal pole üldjuhul kohtagi, kus midagi hoida :). Kui deklarant ja tolliinspektor on mõlemad profid ja läbisaamine normaalne, siis mõistetakse teineteist poolelt sõnalt ja asjad liiguvad väga kiiresti.

Kasutaja avatar

Christina
Tsikkel: Kawasaki ER6N

Lugemata postitus Postitas Christina »

Minu kaubaga on nüüd nii kaugel, et tuli välja, et see polegi Eestisse jõudnud ehk siis lõpuks mu päringutele ikka vastati. Lubati raha tagasi maksta, aga ootan juba kuu aega... ei midagi. Niiet lubaduseks see jäigi.
Ma ei tea enam täpselt mitu meili ma neile saatnud olen, aga ühtegi vastust sealt ei tule. Ei raha, ei vastust. :(

Oskab keegi nõu anda, kas peaks ehk mingisse ametiasutusse pöörduma, kust abi võiks saada (tarbijakaitse, maksuamet vms)?
Mina nende petistega enam suhelda ei taha ja ei soovita kellegil teisel ka.

Kawasaki
Kasutaja avatar

teitur

Lugemata postitus Postitas teitur »

Oli plaan tellida Smith prillid sealt, 60USD maksid, hakkasin siis tellima ja hinnaks oleks tulnud 2k eeki :nono: Loobusin

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

Christina kirjutas:

Ei raha, ei vastust. :(
... kust abi võiks saada - tarbijakaitse
Mina nende petistega enam suhelda ei taha ja ei soovita kellegil teisel ka.

Otsejoones tarbijakaitsesse! Ei mingit venitamist ja mõtlemist enam!

Peale 6 kuud sain ma lõpuks läbi Tarbijakaitse oma tuhat krooni tagasi. Soovitan kõigil, kes on petta saanud, sinna pöörduda.

jackson

Lugemata postitus Postitas jackson »

Christina kirjutas:

Oskab keegi nõu anda, kas peaks ehk mingisse ametiasutusse pöörduma, kust abi võiks saada (tarbijakaitse, maksuamet vms)?

Maksekäsu kiirmenetlus:
http://tarkmeestaskus.just.ee/mison_mak ... irmenetlus
Maksad riigilõivu (selle peab võlgnik ka sulle tagasi maksma) ja esitad kohtule avalduse.
Peaks saama teha ka elektrooniliselt. http://www.e-toimik.ee

Algatuseks võid lihtsalt ähvardada sellega, äkki maksavad siiski kohe raha tagasi.

Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Oli plaan tellida Smith prillid sealt, 60USD maksid, hakkasin siis tellima ja hinnaks oleks tulnud 2k eeki Loobusin

Mis imeprillid need siis on, et ei võiks osta Ramost mõistliku hinnaga (400-800kr) väga häid PROGRIP isetumeneva ja uduvastase kattega klaasiga prille nende asemel :?: :roll:
http://www.progrip.com/default.asp?tip=0&ite=gog

SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Kasutaja avatar

teitur

Lugemata postitus Postitas teitur »

saqu kirjutas:

Oli plaan tellida Smith prillid sealt, 60USD maksid, hakkasin siis tellima ja hinnaks oleks tulnud 2k eeki Loobusin

Mis imeprillid need siis on, et ei võiks osta Ramost mõistliku hinnaga (400-800kr) väga häid PROGRIP isetumeneva ja uduvastase kattega klaasiga prille nende asemel :?: :roll:
http://www.progrip.com/default.asp?tip=0&ite=gog

No see on rohkem maitse asi mis prillid aga muidu olid need esimesed http://www.partsbaltic.ee/?kataloog=410 ... uct=511838

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”