rattaga juhtunud huumor:)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 1 kord
Re: rattaga juhtunud huumor:)
Tere
Musthuumor Ära viska kaigast kodaratese viska magamiskott
Kuskil 90-95km/h 75 sammu musta jutti,rehv sai kannatada.
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
davidsoniharald kirjutas:Kas sul lendas magamiskott tagaratta vahele?
Tere davidsoniharald
seda ta tegi jah,oligi vana sain 14 päeva kasutada temo versjoon
www.facebook.com/realbikerid
warbiad kirjutas:einoh, minu arvates on ikka aevastamine üks hea asi...eriti selline mahlane ja igasuguste lisanditega mis kehasügavustest esile kerkivad nimetatud toimingu ajal....ja muidugi kõike seda eeldusel, et 100km/h ja visiir on ilusti ees...
eks siis selle koha pealt mõtleb igaüks ise edasi...
noh... lisaks aevastamisele on ka tore, kui unustad suhu nätsu ja juhtud suures hajameelsusest mõne mulli puhuma.... mis siis kauni plartsatusega kõigi nägu ümbritsevate materjalide külge liimub.
võrreldes aevastamisega nõuab tagajärgede likvideerimine hulga rohkem vaeva ja energiat
-
- Kontakt:
ühekorra vanasti oli selline juhus, et küla simmanilt tulles, sai naabripoisi minimoppi 5 km käima joostud. Kodu ees läks käima ja viimased paarsada meetrit sai ikka sõita ka. Küll oli naljakas.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Kunagi Jawa aegadel hakkasime kambaga kusagile pittu minema, seltskonnas oli üks mölapidamatust põdev tüüp, kellel suu ei seisnud isegi siis kinni, kui kiiver peas oli. Pidi ta ühele tüübile taha istuma aga seisis jalad maas ratta kohal püsti ja seletas, teine vaatas, et no kaua sa ikka seletad ja tõmbas vähe edasi, tüüp aga samal ajal otsustas istuda, tulemus oli see, et tagatuli käis sealt kõige hellema koha pealt läbi, number aga tõmbas numbri laiuselt püksid taskute vahelt kuni põlveõndlani lõhki Terve jõuk pidi naeru kätte ära lämbuma...
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
piloot kirjutas:Kunagi Jawa aegadel hakkasime kambaga kusagile pittu minema, seltskonnas oli üks mölapidamatust põdev tüüp, kellel suu ei seisnud isegi siis kinni, kui kiiver peas oli. Pidi ta ühele tüübile taha istuma aga seisis jalad maas ratta kohal püsti ja seletas, teine vaatas, et no kaua sa ikka seletad ja tõmbas vähe edasi, tüüp aga samal ajal otsustas istuda, tulemus oli see, et tagatuli käis sealt kõige hellema koha pealt läbi, number aga tõmbas numbri laiuselt püksid taskute vahelt kuni põlveõndlani lõhki
Terve jõuk pidi naeru kätte ära lämbuma...
Seepärast otsustaski ARK viia numbrimärgi mõõtmed miinimumini
Esimeseks tsikliks oli iz jupiter. Sai siis ehitatud süüte lüliti aku kaane peale, kuna ei viitsinud pikalt juhmeid vedada. Ühel ilusal päeval just sõidust tulles otsustasin maja ette parkida. Käik sees ning sidurit all hoides hakkasin süüte nuppu lülitama, jõudsin veel mõelda "kurat küll.." ning juba ma vurasin oma tsiklile järele haarates porilauast ning tsiklit külili tirides. Lõpetasin asja mööda asfaldit lohisedes.
Paar kuud tagasi sai käidud sõbra pilli järel Sakus, mis oli seal ühes töökojas hoolduses, hakkasime siis tagasi Tallinna poole liikuma ja äkki jäi sõbra masin seisma, pani tööle ja sõitis edasi, siis suri jälle välja ja enam tööle ei läinud, vaatasime kõik asjad üle ja tundus olevat korras, aga ikka käima ei läinud, Sakust oli oma 10 km ikka sõidetud ja tagasi ei jõudnud lükata, kutsusime sõbra venna autoga järele, tema loomulikult kohe tulla ei saanud ja paari tundi sai ikka lükatud ja puhatud ja siis jälle lükatud, viisime siis Sakku töökotta pilli tagasi ja tuli välja, et nad olid unustanud bensuvooliku ühendada karpaga, paari minutiga tehti asi korda ja sõit kodupoole algas, koju me jõudsime ja kõik töötab siiani.
Kunagi sain Minsk 125 ratta millel võti oli kusagil linnas ja kuna tahtsin kohe sõitma hakata siis mõtlesin, et olen kaval ja võtan ühendan süüteluku alt juhtmed kokku ja korras . 2 päeva jooksin ja tagusin vänta, aga ei midagi. Ise veel teadsin, et ennem käivitus masin poole vända löögiga juba. Mingil hetkel vihastasin ja tõmbasin süüteluku juhtmed lahti
. Istusin siis ja puhkasin närvi ja andsin vihaga ühe vändahoobi... käivitus
... minul muidugi hea meel ja kohe gaas põhja, esimene ja sidur lahti... järgmine hetk olin tagumise pakika peal ise istmel kõhuli ja kimasin väravate vahelt läbi
. Stardi ehmatus oli nii suur, et unustasin gaasi maha lasta ja käiku vahetama ka sel hetkel ei ulatunud... õnneks läks kõik hästi
.
No täna sain minagi natuke enda üle naerda.
Teadagi neid jutte, kus stop lüliti jääb peale ja nühitakse ratast käima mitmeid kilomeetreid. Mul aga juhtus veidi teistmoodi lugu. Nimelt puhastasin sisselaset ja kui siis korra vaja käima panna, töötab ilusti. Näpin seal asju ja järsku sureb masin välja. Spidokal "CHECK" ees ja käigunäiduk ka ei tööta. Küll ma seal siis mässasin ja kontrollisin kõiki pistikuid, lõpuks olin juba lootust kaotamas ja end sõimamas, et oli nüüd vaja näppida, keerasin veel midagi p*****e ka. Sel hetkel avastasin et kuidagi oli stop lüliti alla vajunud, arvatavasti küünraga oli vastu läinud, ja hetke pärast ratas jälle töös.
Aprilli lõpp, paras aeg uue ratta soetamiseks. Noh ja siis vaja see ka kohe koju tuua, Tartust Pärnusse. Kui me Tartusse autoga kohale jõudsime oli päike kenasti taevas ja soojakraadegi 13. See 13 ei olnud hea märk. Paberite ajamine ARK-s, number külge, baak täis, kindlustus ... aeg jookseb, tagasi Pärnusse sõitnud autost teade (Viljandist) vihma sajab. Kui ma siis lõpuks minema sain oli taevas pilve keeranud, 25 km pärast vihmakombe selga, 100 km pärast kui näpud juba nii külmad, et ei olnud enam kindelgi, et nad mul üldse olemas on, tuleb meelde, et uuele rattale sai ka käepidemesoojendus külge pandud, Pärnu piiril termomeeter näitab +4 (ikkagi +), taevast tuleb lörtsi.
Aga ära tõin.
-
Teema algataja - Postitusi: 37
- Tsikkel: Honda Shadow VT600c
VäleKonn kirjutas:Aprilli lõpp, paras aeg uue ratta soetamiseks. Noh ja siis vaja see ka kohe koju tuua, Tartust Pärnusse. Kui me Tartusse autoga kohale jõudsime oli päike kenasti taevas ja soojakraadegi 13. See 13 ei olnud hea märk. Paberite ajamine ARK-s, number külge, baak täis, kindlustus ... aeg jookseb, tagasi Pärnusse sõitnud autost teade (Viljandist) vihma sajab. Kui ma siis lõpuks minema sain oli taevas pilve keeranud, 25 km pärast vihmakombe selga, 100 km pärast kui näpud juba nii külmad, et ei olnud enam kindelgi, et nad mul üldse olemas on, tuleb meelde, et uuele rattale sai ka käepidemesoojendus külge pandud, Pärnu piiril termomeeter näitab +4 (ikkagi +), taevast tuleb lörtsi.
Aga ära tõin.
voh..!!! õige tsiklimees
Sai eelime aasta aprilli keskel ratas ostetud ja siis oli vaja iga hinna eest sõita. Minul oli temperatuuridega märksa kehvemad lood. Mõtlesin siis nädalavahetusel Pärnust Saaremaale sõita ( väljas oli päike aga +7 kraadi). Siis veel korralikke pükse ei olnud ja lasin ringi teksades. Võtsin naise peale ja sõit algas. Algul ei olnud väga vigagi, sest ikkagi esimene pikem sõit ja adrenaliin vuhas veres. Praamilt maha tulles ja Saaremaa poole sõites oli asi natuke kehvem-- päike oli kadunud ja õhk tundus külmem.
Korra käis mõttest läbi- äkki keeraks tagasi, aga ei ikka Kuressaarde välja. Seal sai öö veedetud ja hakkasime sättima tagasisõidule. Aga oh häda.....väljas 2 kraadi sooja. Ja minul jalas teksad...mida teha? Sel hetkel oli vend ka parasjagu Kuressaares ja võtsin temalt teised teksad veel et kui 2 paari siis ikka parem. Hakkasime praamipeale kihutama kiirus nii 120 ja 2 kraadine jäine ja niiske tuul üritas meid murda. Kaasa taga istudes sai ennast minu taha varjuda, aga käed külmetasid nii hullult et ei suutnud ennast vajalikult kinni hoida. Soojendasin vahepeal oma käega tema käsi, kuid ega minulgi kiita olnud. Lõpuks taipasime et ta saab oma käet panna minu taskutesse et natukenegi külma eest varjuda.
Praamipeal sai ikka mitu kuuma teed ja kohvi joodud et eelolev lõik üle elada. Lasime endale sauna sooja panna et kohe sõidust tulles sauna sooja. Koju me jõutsime, täielikult läbi külmunud. Ratta seljast maha tulles olid põlved täiesti kanged ja oma osa saanud sellest tripist.
Tagant järele mõelda ajab ikka naerma kui rumal sa ikka oldud--uue rattaga sõiduisu oli niiiiiii suur et temperatuure ei valitud.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
jäise tuule vastu aitab väga lihtne nipp - ajalehed püksi (eriti põlvede ja munade ümber). Sõitsin ka mina eelnimetatud kohas eelnimetatud temperatuuriga eelnimetatud pükstega veebruaris ringi, kui meie pere esimene lääne tsikkel soetatud sai Ega siis ei olnud takistuseks ei lumi ega jää
Kuigi jah, paar korda sai töölt koju mindud 1. käiguga tühikäigul, mõlemad jalad maas, sest lumevall oli tee peal ees
-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Kontakt:
Kirjutan loo, mille tagajärjel jälgin nüüd ERITI hoolega, kuidas ma kraani keeran ja et bensiin otsa ei saaks.
Nimelt olin millegipärast unustanud kraani reservi peale, olin just teel tankla poole. Arvasin aga, et mul on kraan ON asendis ja varsti saab reservi peale keerata, et saab sõita veel küll.
Järsku suri ratas Sossi mäe all foori tagant ära minnes lihtsalt välja. Käima enam ei läinud. Selge, keeran reservi peale ja lasen aga edasi. Si*asti oli see, et kraan oli juba reservi peal
Minu sihtkoht oli Sikupilli parklas asuv Uno-X. Vammused olid kõik seljas pikema sõidu jaoks. Mis seal siis ikka, lükkan ratta tanklasse, köömes!
Kui teil on vaenlasi, siis soovitan just need vaenlased panna oma 300 kilost ratast täisvarustuses Sossi mäest üles lükkama. Mul oli peale seda selline dehüdratsioon, et suur pudel vett tundus kruusitäiena.
Jama oli see, et polnud isegi kellegi peale vihane olla, kuigi oleks väga tahtnud. Nii suur oma lollus, et tule taevas veelkord appi ja jäägi.
-
- Tsikkel: Viffer ja Kawa
- Tänatud: 8 korda
Täna 21.aug08 sõitsin kerge vihmaga Tallinnas mööda juhkentali tn bussijaama suunas parempoolses reas. Oli veel teetööd ja 30 märk. Ees sõitis uuem Audi A6 mis paigalt minnes hakkas ilgelt haisema, vaatasin et ei ole diisel ka aga hirmsasti tossas ka. Ei kannatanud seda paha haisu välja ja vahetasin rada ühe võrra vasakule, sõitsin audi kõrvale ja vaatasin tagaratta poole et mis seal haiseb- ilge suits oli üleval selline põleva asbesti hais oli. Tuli õnneks kohe punane foor ja koputasin audi aknale. Kohmetunud vanatädi ei saanudki moodsal autol esimese korraga autol akent alla. Tõstsin veel avaneva lõuaosa kiivril üles et tädi ära ei ehmataks. Siis ütlesin tädile et palun võta kässar maha. Ilmselt tädi oli kas omades mõtetes või miski muulane igatahes ei saanud ta mu eesti keelest aru. Näitasin siis et näe seal näpuga ja tegin veel kangi tõstmisliigutust, siis tädi naeratas ja sai aru et sellepärast auto ei liikunudki edasi. OK selline vaffa juhus siis täna.
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kõigile aevastus-spetsidele!
Tulge minuga koos Galvexi tolmuste lagede vahele kraana teid vahetama (No töö üks paljudest selline:) Seal lendleb ikka kõike, mida vähegi mustuseks võib pidada. Tehke seal üks päevake montaaži töid, nagu mina täna. Ja siis, sõites lausvihmas, nagu mina täna, aevastage endalegi ootamatult ja kogu südamest
PLÄRAKI!
Seda visiiri ilmselt ei saa taastada
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 78 korda
- Kontakt:
Täna, umbes kella kuue paiku õhtul, üheseõnaga suht tipptunni ajal, tahtsin Pärnus Riia maanteelt suundfoori alt kaubamajakasse(on siuke kaubakeskus) keerata.
Olen foori taga esimene ning ootan lubavat rohelist noolt. Möödub üks fooritsükkel, teine, kolmas, mul ikka punane nool ees. Juba viis minutit nii. Veits kahtlane aga kuna õppesõidul öeldi, et see on loll foor ja seal peabki jumala kaua ootama, siis ootasin edasi. Seljataga oli õnneks ainult üks auto, mingi tsikk roolis, see ei hakanud tuutuma kah.
Juba kümme minti kulunud ja ikka veel kestab see "jumala kaua". Sõiduauto taha oli seisma jäänud ka üks suur buss ja mine tea, mitu autot omakorda veel selle taga. Mina ootan foori-, kõik minu järgi. Endiselt rahulikult, ei mingit närvilist signaalitamist. Fooris ju punane tuli, mis sa ikka ära teed.
15 mintsa möödas juba. Mingi baigimees sõidab mu kõrvale. Peatub. Noogutame. Küsin, et kuule, peabki nii olema või, et ma siin juba veerand tundi passinud. Baigimees hammustas situatsiooni kohe lahti: see on ju anduriga foor kuid mootorratas on liialt väike, et see reageeriks. Muhe .
Panime siis mõlemad punasega ajama ning autod kah meie järgi.
Kummardus sellele tundmatule motoristile, kelle tõttu jälle natu targem
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Whoa On ikka närvid, et veerand tundi linnas foori all punase tule taga oodata...
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 78 korda
- Kontakt:
joel kirjutas:Whoa
On ikka närvid, et veerand tundi linnas foori all punase tule taga oodata...
Ei noh, mina eriti rahulik muidugi ei olnud. Vandusin kiivrisisse ja sirutasin käsi taeva poole ning suretasin tsiklit välja, käivitasin taas, pööritasin rutskat....lühidalt, üritasin tagaolijatele selgeks teha, et mina pole süüdi ja ei saa kah aru, mis toimub.
Nozzu kirjutas:joel kirjutas:Whoa
On ikka närvid, et veerand tundi linnas foori all punase tule taga oodata...
Ei noh, mina eriti rahulik muidugi ei olnud. Vandusin kiivrisisse ja sirutasin käsi taeva poole ning suretasin tsiklit välja, käivitasin taas, pööritasin rutskat....lühidalt, üritasin tagaolijatele selgeks teha, et mina pole süüdi ja ei saa kah aru, mis toimub.
Samasugune olukord on mul olnud Tartus Kaunase pst. ja Kalda tee ristmikul olnud. Autojuht muutus taga juba üsna kärsituks - ega minagi eriti vagur ei olnud kui mind suudeti kolmel korral (noo kaks korda ootad ära, ehk on miskit viga.. samas kolm on kohtu seadus) fooritsüklist välja jätta. Juhtunud on nii kaks korda - ühel korral sõitsin robustselt punasega üle (terve ristmik oli VABA! üsna pikalt) ning teine kord tegin kiire parem ja tagasipöörde. Kuigi suht naljakas on seista seal nagu tola ja miskit ei toimu

Mõni roller -> 125cc 4 taktiline Hiina roller -> Honda NSR 125cc -> Aprilia RS125 -> GSXR 600 -> GSF600S
Kõige tobedam asi oli mul eelmine nädalavahetus, kui sai tsikkel suvekodusse kaasa võetud haagisega, võtsin pilli käru pealt maha, et sõitma minna, varustus selga ja hakkan võtit otsima, otsisin kõik koha läbi, ei kusagil. tsikkel haagise peale tagasi ja Tallinnasse koju jõudes hakkasin otsima, et kuhu ma siis võtme jätsin, ikka ei leia, otsisin auto ka läbi ja ohoh, võti oli kinda laekas, ei kujuta ettegi kuidas see sinna sattus, aga võti oli mul siis terve aeg kaasas olnud, närvi ajas küll.
Olen foori taga esimene ning ootan lubavat rohelist noolt. Möödub üks fooritsükkel, teine, kolmas, mul ikka punane nool ees. Juba viis minutit nii. Veits kahtlane aga kuna õppesõidul öeldi, et see on loll foor ja seal peabki jumala kaua ootama, siis ootasin edasi. Seljataga oli õnneks ainult üks auto, mingi tsikk roolis, see ei hakanud tuutuma kah.
Seal on anduriga foor, Et roheline tuleks, peab end sättima sinna seisma, kuhu auto ratas peaks trehvama. Aga ega sellele anduri piirkonnale alati pihta ka ei saa.
On ka liikumisanduriga foorid (foori juures üleval on liikumisanduri kaamera). Tartus Luha-Kalda ristil oli see kaamera viltu ja vaatas parempöörde rea poole. Teinekord võis 4 tsüklit vasakpööret oodata ja roheline süttis kohe kui keegi paremast reast parempöörde tegi.
Sai soetatud endale juuli alguses esimeseks rattaks uus Suzuki GSR600. Eelnevad kogemused ratastega puudusid. Kuna kodukoht asub Keilas ning paagis polnud piisavalt kütet sai tangitud Ülemiste Statoilis. Tuju oli hea - siiski ratas lõpuks käes ning saab sõita. Autokoolis ma ei mäleta, et oleks räägitud midagi sellest, et kui käik sees siis tööle ratas ei lähe. Nii siis peale maksmist istusin ratta selga ning üritasin käima panna. Aga mis sa teed - ei lähe. Nii jamasin seal tankuri juuris minuti või kaks - ikka ei õnnestunud. Lükkasin ratta eemale ning kuidagi mingi valemiga sain lõpuks tööle.
Sama lugu kodukandis peale poes käiku. Tee mis tahad aga ratas ei lähe tööle. Häbi juba - inimesed kõrval kõik jälgivad ning loodavad ,et kohe läheb sõiduks. Peale 5 minutit jamamist laseb 1 härrasmees akna alla ning ütleb, et ise ka kunagi motikamees ning osadel ratastel pidi olema nii, et kui käik sees sis ei käivitu. Selle peale võtsin käigu välja ning sõit sai alata. Loomulikult naersin siis omaette ning tänasin abilist.
Sama lugu on välja suremisega. Ei jõudnud alguses kohale, et miks peale käigu sisse panemist ratas välja sureb - muidugi, jalg on ju all.
Nende anduritega fooride puhul on tõesti nii, et häbi küll tunnistada, aga lasen külmalt punasega üle...
Paar korda ootasin nagu tola mitmeid minuteid ja vaatasin ristmikul mööduvaid autosid. Ja natukese aja pärast vaatasin sama asja seisust, kus autod selja taga ka juba närviliselt kogunesid ja tuutlema hakkasid.
Rohkem enam oodata ei malda. On nagu on - reeglid ja eeskirjad on järgmiseks, aga vahel tuleb ka omaloomingut teha. Minu mõte siis asjast.
Eile õhtul kodupoole kulgedes Tallinna lennujaama juures, kus ikka Tartusse hääletajaid leidub seisis ka 1 neiu käsi püsti, mis iseenesest täitsa tavaline nähe on, aga kuna ma olin järgnevatest autodest oma pool kilomeetrit eespool, otsustasin teda pisut narrida. Jäin seisma ja ütlesin, et Jürini viskan ära. Üllatusin, kui ta küsis, kas teist kiivrit on, et nagu nõus...
Siis aga selgus, et tahab mõne kilomeetri edasi nimelt Patikale. Pole just suur ring ja kiiret polnud, nii et viskan ära, otsustasin.
Lasin siis hästi ettevaatlikult minna, nagu oleks veeklaas paagipeal, et tüdrukut ära ei kohutaks, jahedaks kiskus ka, suurt kiirust ei arendanud. Maja ees vaatasin,et tuleb teine kiivri ja peale-maha minemisega nii ludinal toime, et küsisin: oled varem ka rattaga sõitnud?
Oli ikka: ta Eesti meister ringrajasõidus!
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
Sukusuku kirjutas:.... põleva asbesti hais oli...
Teadmiseks, et asbest ei põle, miks seda muidu vanasti majade elektrijuhtmete ümber mässiti.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
tonytonn kirjutas:Eile õhtul kodupoole kulgedes Tallinna lennujaama juures, kus ikka Tartusse hääletajaid leidub seisis ka 1 neiu käsi püsti, mis iseenesest täitsa tavaline nähe on, aga kuna ma olin järgnevatest autodest oma pool kilomeetrit eespool, otsustasin teda pisut narrida. Jäin seisma ja ütlesin, et Jürini viskan ära. Üllatusin, kui ta küsis, kas teist kiivrit on, et nagu nõus...
Siis aga selgus, et tahab mõne kilomeetri edasi nimelt Patikale. Pole just suur ring ja kiiret polnud, nii et viskan ära, otsustasin.
Lasin siis hästi ettevaatlikult minna, nagu oleks veeklaas paagipeal, et tüdrukud ära ei kohutaks, jahedaks kiskus ka, suurt kiirust ei arendanud. Maja ees vaatasin,et tuleb teine kiivri ja peale-maha minemisega nii ludinal toime, et küsisin: oled varem ka rattaga sõitnud?
Oli ikka: ta Eesti meister ringrajasõidus!![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.