Huumorit
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Huumorit
Moded võiks teema ära parandada. Klikkan "huumor" ja satun VFR invasioonile Gruusiasse Ma mitte lambist ei võta sõna - Gruusia on mu noorema venna sünnimaa, kus ise ka aastaid elasin. Et te teaksite siis, Gruusia Eesti asundused rahvastati küüditatutega Siberist, tagasirände käigus. Üheksakümnendatel sattusid need ainsad 2 väikest Eesti küla (Salme ja Sulev) täpselt sõja epitsentrisse (piiriala). Vist oli 1990 või 92 kui Eesti evakueeris oma kodanikud sealt ära. Tahtsime veel alles hiljuti perega minna vanu kodupaiku külastama (selleks oli vaja vene viisat kusjuures).
Viisata saab sinna ilmselt juba lähemal ajal läbi värbamiskeskuse või läbi teiste "mitte nii legaalsete" võimaluste. Mulle isiklikult igasugunegi vägivald absoluutselt ei istu, aga no on asju mis motiveeriksid mind sellele... läbi ajaloo niikuinii on Venemaaga kõrvuti elada, on sama case kui ühika naaberkorteris elava Steven Seagal-iga, kes sööb suht tihti tareeni.... ja jääks vaid loota, et ta sinu juurde "korda looma" ei satu....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.