Õnnetused mootorratastega
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Re: Õnnetused mootorratastega
Heips, sain ka nii palju koivad alla, et korraks arvuti taha tulla. Paneks siis teistele teadmiseks neljapäeval juhtunud sündmuse kirja.
Tulin piki Riia tänavat 2. sõidureas, kiirus oli umbes 50-55 kmh, esimene rida oli puupüsti autosid täis aga teine praktiliselt tühi, seepärast seal sõitsingi. Kesk-kaare ja Lnini risti vahel vaatasin, et teine rida on kuni Soinaste ristini tühi, seega ei hakanud kuskile vahele ka trügima, et keeran Soinastest vasakule ja lähen väikese ringiga koju. Enne Lunini risti vahtisin esimese rea autode suunatulesid, et ega keegi mulle ette ei kavatse tulla, ei kavatsenud, mingi 30-40m enne foori vaatasin veel, et ees ikka roheline oleks, oli ja järgmisel hetkel tuli Lunini tänavast see auto mulle ette. Pidurdada jõudsin vist väga vähe ja kolaki autole esirattasse, seejärel salto auto kapotile ja mingil hetkel siis kapotilt asfaldile. Roomasin ratta juurde, vaatasin, et paagist niriseb bensiini asfaldile, keerasin süüte välja ja siis nägin paagi sees mõlki..... Kui ikka munadega paak päris korralikult mõlki lüüa, siis peavad ikka raudmunad olema.... Hargivahe oli igatahes sigavalus.... Ainuke normaalne asend olemiseks põlvili maas.... Nii ma siis seal põlvitasingi ja ootasin kiirabi, õnneks lähedalt tulla neil. Vaadati traumapunktis üle ja suunati kodusele ravile.
Nüüd siis kodus voodireziimil ja üritan võimalikult vähe kõndida. Õhtul kell 8 peaks politseist uurija mind ksitlema tulema, eks paistab, mis ta räägib.