Veebipood www.partsbaltic.ee - on keegi kasutanud?

sancho

Re: Veebipood www.partsbaltic.ee - on keegi kasutanud?

Lugemata postitus Postitas sancho »

allankynnap kirjutas:

Ise olen teinud suuremaid tellimusi otse ja ainult USAst, kuna mis seal salata Eestis tehtud hinnapäringutele saadud suhteliselt kallid vastused ja Euroopa poodides number sama või suurem aga arveldatakse eurodes :( . Kui tahad väikest asja, siis muidugi mõistlik kohalikelt tellida, sest nad saavad selle mõne suurema saadetise hulka panna ja seega transa ei lähe väga kalliks. See, et PartsBaltic annab transa ja muud maksud suhteliselt kallid on igati mõistetav, kuna nemad tahavad ka ära elada.
Järgmise tellimusega kavatsen kindlasti ka nende lehele kiigata, võibolla nende poolt pakutav mõnevõrra kõrgem hind on väärt minu närvirakkude kulutamata jätmist :D
Igastahes on hea näha, et konkurents turul tugevneb.

Siin on muidugi paar "aga" -- esiteks paljud poed ei müü üldse USA-st väljapoole, teiseks kui summa suurem, siis kuidas sa tolli ja KM-ga käitud -- idee järgi peaksid sa need tasuma pakki kätte saades koos transa hindadega.
Tõsi on muidugi see, et partsbalticul on aukartustäratav hulk katalooge ja sealt leiab iga huviline endale midagi, aga samas need hinnad arvutatakse kuidagi kummaliselt,st. ei ole aru saada mis millegi eest on -- selge on see, et kokkuvõttes tuleb summa päris krõbe. Minu arust see väga mõistetav ei ole kuna laoseise nad ei oma, kallist rendipinda kusagil poes ka mitte ja kogu äri käib tellimise peale, seega ei tohiks ka kate mingi meeletu olla, aga noh - teiste taskus sorida pole muidugi meie asi...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”