Õnnetused mootorratastega

Tony
Tsikkel: 2001 Yamaha Fazer 1000

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas Tony »

Istun siin ratastoolis ja kirjutan oma kurba lugu... 10. mail osalesin Tartus tsikliparaadil, peale seda otsustasime kahe sõbraga Otepää tiiru teha. Sõitsime esmalt Annimatsi teeotsa ja tagasi otsustasime tulla mööda Pühajärve tagust sporditeed. See on vägagi kurviline ja ülesalla tee ja see mulle saatuslikuks saigi... Õnnetusest ma mitte midagi ei mäleta aga lugu oli vist nii, et arvasin peale järgmist tõusu tulevat paremkurv... aga tuli vasakkurv... Pikk pidurdusjälg, ja siis juba libisemine. Ette ei olevat mulle jäänud midagi ohtlikku, vaid põnts asfaldile ja edasi mööda heinamaad, ei põõsaid, ei kive, ei puid, mitte midagi! Esimene hetk mida mäletan oli alles kahe päeva pärast, kui mind opilt palatisse sõidutati... Suured sisemised vigasused, kops, maks, 3 ribi, selgroomurd... Kriimustusi oli ainult üks, seda tänu suht normile nahast sõiduvarustusele, aga põrutuse vastu kahjuks varustusest erilist abi polnud. Nüüd olen siis "juba" koju jõudnud, ei läinud kolme kuudki:P Kogu elu on totaalselt pea peale pööratud... vaja uut eluaset ja sadat muud asja... Ratastooli jään eluks ajaks ja seda ei muuda enam miski... Vähemalt jäin ellu, kuigi see kummaline õnnetus kummitab kogu aeg peas.
Nii et ettevaatust tsiklisõbrad, elu on väga habras... arvasin minagi, et ega minuga küll midagi hullu ei juhtu... aga juhtus...

Mine “Vaba teema”