Mõte seoses lehvitamisega teistele ratturitele
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Lehvitan nii sõitvatele kui mittesõitvatele tsiklimeestele. Kui kiiver näpus võib ikka ju rääkima minna.
Ühel päeval jalutasin Tartus Lõunakeskuses, endal nahad seljas ja kiiver näpus. Ja siis riiulitele vahel jalutaid võhivõõrad tsiklimehed (täpsemalt 1 mees ja 1 naine). Mõlemapoolne viisakas peanoogutus ja "tere" ning tuju parem.
Ja kui ühes suunas liigun tsikliga võtan sappa või ootan järgi ning teise ratta või ise suunda muutes hüvastijätuks veel käeviibe.
Selline vaidlus, kas keegi on õige rattur või mitte, on see komme hea või halb, on suht mõttetu. Tsiklimehi ühendab siiski üks ühine huvi - tsiklid ning juba see tõsiasi võiks ühendada ja panna tervitama vastutulevat tsiklit. Ja kui keegi käppa ei tõsta - tühja kah, oma asi (oli ametis rattaga, või kohviaparaadis sai kohv vastu, ei pannud tähele või lihtsalt ei saanud aru).
Ja kui lapsed teekõrval lehvitavad - lehvitage vastu, proovige, teeb tuju paremaks nii lastel kui endal.
Ühel päeval jalutasin Tartus Lõunakeskuses, endal nahad seljas ja kiiver näpus. Ja siis riiulitele vahel jalutaid võhivõõrad tsiklimehed (täpsemalt 1 mees ja 1 naine). Mõlemapoolne viisakas peanoogutus ja "tere" ning tuju parem.
Ja kui ühes suunas liigun tsikliga võtan sappa või ootan järgi ning teise ratta või ise suunda muutes hüvastijätuks veel käeviibe.
Selline vaidlus, kas keegi on õige rattur või mitte, on see komme hea või halb, on suht mõttetu. Tsiklimehi ühendab siiski üks ühine huvi - tsiklid ning juba see tõsiasi võiks ühendada ja panna tervitama vastutulevat tsiklit. Ja kui keegi käppa ei tõsta - tühja kah, oma asi (oli ametis rattaga, või kohviaparaadis sai kohv vastu, ei pannud tähele või lihtsalt ei saanud aru).
Ja kui lapsed teekõrval lehvitavad - lehvitage vastu, proovige, teeb tuju paremaks nii lastel kui endal.

see oli armas postituspuhh kirjutas:Tsiklimehi ühendab siiski üks ühine huvi - tsiklid ning juba see tõsiasi võiks ühendada ja panna tervitama vastutulevat tsiklit. Ja kui keegi käppa ei tõsta - tühja kah, oma asi (oli ametis rattaga, või kohviaparaadis sai kohv vastu, ei pannud tähele või lihtsalt ei saanud aru).

[/quote]
see oli armas postitus
[/quote]
Mul tsikliga sõites endal nii hea tuju, et lehvitaks kõigile igas bussipeatuses, kuid siis vist hakataks tsikliste kummalisteks pidama.
Seega piirdun laste-noortejõukudest.
Koertele olen pidanud ka jalaga lehvitama
) ( see oli naljakas kui laup. öösel kell 04 kaks hundikoera Järvevana mingi 60nega mulle kallale tahtsid karata
)
Hea tuju teilegi!

see oli armas postitus

Mul tsikliga sõites endal nii hea tuju, et lehvitaks kõigile igas bussipeatuses, kuid siis vist hakataks tsikliste kummalisteks pidama.
Seega piirdun laste-noortejõukudest.
Koertele olen pidanud ka jalaga lehvitama

Hea tuju teilegi!
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Mina katsun ikka lehvitada ja võimaluse korral esimesena (üliagar Jawa-***e?). Teinekord olen siiski kuskil liiklussituatsioonis ja märkan teist lehvitajat liiga hilja. Paar korda on olnud isegi tahtmine tõesti ots ümber keerata ja õlale patsutada, aga seni olen ikka edasi sõitnud. Oops...
Üldiselt lehvitan ikka vastu kõigile, kes mulle lehvitavad, olgu nad rolleristid, õllepudeliga pässid külapoe ees või viieaastased. Täpselt samuti nagu vastan kuskil marketis suvalise poemüüja "terele", ütlen "aitäh", "palun" jms. Elementaarne viisakus.

Üldiselt lehvitan ikka vastu kõigile, kes mulle lehvitavad, olgu nad rolleristid, õllepudeliga pässid külapoe ees või viieaastased. Täpselt samuti nagu vastan kuskil marketis suvalise poemüüja "terele", ütlen "aitäh", "palun" jms. Elementaarne viisakus.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Nyyd võiksite arutada ....kui kõrgele ja kuidas on õige lehvitada
Mina ei mõista neid kes tõstavad käe yles ja hakkavad lehvitama :S'
Mina ntx tõstan vasaku käe näpud ja laba yles poole nii ,et veel ikka toetun lenksule .......
ajaa.....lehvan suht harva kuna ma ei jõllita pingeliselt vastutulevaid liikureid ning ei märka kui mõni lehvab või kui märkan siis liiga hilja =(

Mina ei mõista neid kes tõstavad käe yles ja hakkavad lehvitama :S'
Mina ntx tõstan vasaku käe näpud ja laba yles poole nii ,et veel ikka toetun lenksule .......
ajaa.....lehvan suht harva kuna ma ei jõllita pingeliselt vastutulevaid liikureid ning ei märka kui mõni lehvab või kui märkan siis liiga hilja =(
Viipamine mõistagi tore komme ja teeb südame soojaks kui maanteel rekkade vahel seikled ja mõni tsiklimees vastu tulles sõbraliku zestiga käe lenksult kergitab.
Huvitav on see, et kui ma varem eriline tsiklimees ei olnud, siis ei pannud isegi tähele seda et selline tore komme üldse olemas on.
Rõõmsat lehvamist!

Huvitav on see, et kui ma varem eriline tsiklimees ei olnud, siis ei pannud isegi tähele seda et selline tore komme üldse olemas on.
Rõõmsat lehvamist!

Lehvitamine on igati kena komme.
Ise käin tööl rolleriga ja olen isegi täheldanud, et tsiklimehed mulle lehvitavad.
Loomulikult lehvitan vastu. Ise esimesena tsiklimeestele lehvitama ei hakka, põhjuseks meedias avalikustatud arusaamad rollerimeestest.
Pole just kõige meeldivam lehvitada tsiklimehele kui see samaga ei vasta siis tead juba päris täpselt mis mõtted seal kiivrisees on (kuradi rollerijobu)
Ausõna ei meeldi ka mulle rollerdajad kes jämedalt eeskirju rikuvad aga kahjuks on nii, et niikaua kui neid aparatuure ilma loata võib sõita ei kao ajudetta rollikud ka kuhugi.
Kui juba kribamiseks läks siis panen ühe juhtumise kah kirja.
Mööda Liivalaia tänavat sõites tuiskab mulle vastu mööda kõnniteed
igavesti uhke roller(juhti polnud eriti nähagi) ja lehvitab, loomulikult lehvitasin vastu (keskmist sõrme).
Jutu mõte oli selles, et mina isiklikult seda nüüd küll ei võta kui tsiklimehed rollerdajatele ei lehva. Kord oma maine oled ära rikkunud siis on seda hiljem väga raske puhtaks pesta.
Õnneks ei ole kõik rollerdajad liiklishuligaanid.
Kuramuse pikk jutt tuli
Ise käin tööl rolleriga ja olen isegi täheldanud, et tsiklimehed mulle lehvitavad.
Loomulikult lehvitan vastu. Ise esimesena tsiklimeestele lehvitama ei hakka, põhjuseks meedias avalikustatud arusaamad rollerimeestest.
Pole just kõige meeldivam lehvitada tsiklimehele kui see samaga ei vasta siis tead juba päris täpselt mis mõtted seal kiivrisees on (kuradi rollerijobu)
Ausõna ei meeldi ka mulle rollerdajad kes jämedalt eeskirju rikuvad aga kahjuks on nii, et niikaua kui neid aparatuure ilma loata võib sõita ei kao ajudetta rollikud ka kuhugi.
Kui juba kribamiseks läks siis panen ühe juhtumise kah kirja.
Mööda Liivalaia tänavat sõites tuiskab mulle vastu mööda kõnniteed

Jutu mõte oli selles, et mina isiklikult seda nüüd küll ei võta kui tsiklimehed rollerdajatele ei lehva. Kord oma maine oled ära rikkunud siis on seda hiljem väga raske puhtaks pesta.
Õnneks ei ole kõik rollerdajad liiklishuligaanid.
Kuramuse pikk jutt tuli

-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
irw.... endalgi paar väga head tuttavat HD-de peal. Igati normaalsed inimesed ja viipavad vastu ka kui kuskil kokku juhtume. Nii ka teised HD mehed/naised. Nii, et mina probleemi ei näe.a siin foorumis tundub kyll nii, et kõiges koledas on syydi HD

lehvitagi üksteisele...
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Asi vist lihtsalt minus, aga kui tõstad käe ja teine mees kätt vastu ei tõsta siis jääb sisse veidi nigel tunne. Aga sellest tuleb üle saada 
Tundub, et on olemas siiski päris mitmeid, kes valivad keda tervitada, et kui shortsides ja t-särgis just ümbernurga poodi sõidan siis lehvitatakse vähem kui nahas sõites ....
(ümbernurga poodi ei sõida ma 200km/h kah 

Tundub, et on olemas siiski päris mitmeid, kes valivad keda tervitada, et kui shortsides ja t-särgis just ümbernurga poodi sõidan siis lehvitatakse vähem kui nahas sõites ....

-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Muljeid hiljutiselt Balti tuurilt:
Läti. Kõik lehvitavad - teised ratturid, inimesed teeääres...
Leedu - täielik kontrast Lätile, väga vähesed lehvitavad, veel vähem lehvitavad vastu. Customimehed siiski lehvitavad.
Eriti torkas silma tagasiteel - nagu üle Läti piirid sai, koha algas ühe käega sõit
Veel tähelepanekuid - Vilniuse linnas ei õnnestunud nähe MITTE ÜHTEGI customimeest kes kiivrit kandnuks ...
terv
kris
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Läti. Kõik lehvitavad - teised ratturid, inimesed teeääres...
Leedu - täielik kontrast Lätile, väga vähesed lehvitavad, veel vähem lehvitavad vastu. Customimehed siiski lehvitavad.
Eriti torkas silma tagasiteel - nagu üle Läti piirid sai, koha algas ühe käega sõit

Veel tähelepanekuid - Vilniuse linnas ei õnnestunud nähe MITTE ÜHTEGI customimeest kes kiivrit kandnuks ...
terv
kris
XVZ-13 TF - Big Blue Light
toni
Hiljutisel Poola-Saksa-Austria-Tšehhi tiirul panin tähele,et ega seal euroopas nüüd ka väga palju ei lehvitata,pigem siis kui tee tühi ja liiklus väike.Kiirteedel vastutulijat sa ei näegi eriti ja väikestel kitsastel mägiteedel ,kus 180 kraadised pöörded ja oled ametis kallutamisega jäetakse lehvitamata pigem ohutuse pärast mitte lugupidamatusest.