Raske endu metsaradadele(Harju)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
krt! mul ila tilgub suunurgast siin teie plaane lugedes! aga eile käisin jalgrattaga juba põlve painutamas...niet õige pea olen rivis. männikule küll mitte kohe aga metsa ja teedele tõenäoliselt
andke siis minna! minu eest ka!
Kui homme mustjõe rajale minek olen tulijaD.
Kui viitsid vii seltskond pärast Lehtse krossirajale....seal isegi mammutiga täitsa fun sõita Isegi Michelin Anakeega sai seal ühe tiiru tehtud....teine ring läks pagana raskeks kuna rehvi tõmbab liiva täis korralikult.
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Mis see summuti puudumine takistab
Meeter õhukese seinaga toru leegika külge ja on chopper-mammut-endu
Tafka vist üritab ka vaatama tulla kella 13-ks sinna Mustjõele. Kui uni magusam pole.
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
teeme siis 11.30 olenematta ilmast minu tlf-ni nr,all olemas,helistage kui ei leia pirosmanit
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
olen kehras tankinud,tänaseni pole teele jäänud(õnneks siis vist)ega vist muud võimalust läheduses rohkem pole ka,kui gps kellegil on,haarake kaasa,mul aint mingi kaart ka,
allar 56291000
umbe ull miis
Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
Tallinna mehed(v.a Tafka) ei jõudnudki täna kohale
Mis siis juhtus?
Tänane sõit oli päis hea mustjõelt tapale sealt jälle viitsnale seega oli hoopis tänane kilometraas 145km
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
RaPtile kirjutas:Tallinna mehed(v.a Tafka) ei jõudnudki täna kohale
Mis siis juhtus?
Mis seltskond oli siis? Batman pidi küll tulema läbi pohma-valude. Mina isiklikult olin purjus näiteks. Ei hakanud pressima
.
Ise ka ei käinud muidu.
Aga kohal olid olnud suzupoiss, XTZsupertenere vms:D, Tafka ja siis WarAngel.
jõudsime aga hiljem, miski kell 15 mustjõele, tlnst startisime 11.30
vahepeal jäi tee peale pehme mets ja soo, seal läks korraks punt kaheks.
meid oli koguni 11, kus 2 olid päris mammutid (suured GS-id), päris lahe rsk. kordame.
Krt oleks tsipa kauem pidanud siis ootama:P Me läksime u14.30 edasi Mustjõelt. Aga täitsa lahe koht oli see Mustjõe. Tafka sai Transalpiga isegi seal "suurest" mäest üles
sõit oli äge,samuti setskond,tänud kõigile,varsti ehk taas ja siis juba sügavamat soppa
allar 56291000
umbe ull miis
Elu näitab, et kokkulepitud ajad kehtivad ainult üldsõidetavaid teid pidi minnes.
Aga sõit oli täitsa mõnus, soppa oli poole mootorini, raskeid endukaid ilmselt kaevaks siiani välja. Sang jäigi vist peale tagasipöördumist kadunuks
Aga see maastikuala oli paras puhkekoht, sõitmiseks suht igav. Männikul saab ka sama tunde kätte
Sang jäigi vist peale tagasipöördumist kadunuks
Jah, ma kaotasin iseend ära Lugu oli siis selline, et jõudsime kogu karjaga soo serva, mis pidavat olema tee
, mille peale mammutid ümber pöördusid. Ma olin vapper ja otsustasin edasi minna, aga pärast 25 meetrit, milleks kulus mitte vähem kui 15min, mis sisaldas umbes seitset vändast käivitamist, mootori temperatuuri 110 (õhkjahutus), kolme korda esi- või taguratta Mella poolt väljasikutamist mudaaugust ja muidu kõva rahmeldamist, sai mulle selgeks, et ma olen tol päeval liiga pehme selle tee jaoks. Keerasin siis otsa ringi, et minna mööda tavamõistesse mahtuvat teed pidi edasi Kehrasse, kus pidime kokku saama. Kahjuks aga mul ei olnud kaarti ega ka täpset ettekujutust tolle piirkonna geograafiast. Mul oli vaid Mella juhis, et keera tagasi, siis tuleb kruusakas ja mööda seda oledki kohal. Paraku päris nii ei läinud, ühel hetkel jõudsin teede hargnemiskohta, kus valisin (hiljem selgus) vale teeotsa ja põrutasin hoopis muus suunas.
Aga sellest ei olnd midagi, ma lõpuks leidsin end üles ja lohutuseks seiklesin natuke Ülemiste lõunaservas ja sealt edasi Männiku eri nurkades.
minupärast kasvõi homme
allar 56291000
umbe ull miis
vahepeal jäi tee peale pehme mets ja soo, seal läks korraks punt kaheks....
Nii oli. Ja ega sellele takkajärgi muud põhjendust ei oskagi tuua, kui lodevus ja loomupärane laiskus. Saime siit ju "ilusti" läbi.
Põhimõtteliselt võib öelda, et rattale ei jäänud märkigi külge.
Tavaliselt sõidame vähe tahedamaid radasi, kuna raskekaalastel on loomupärane hoiak põhjavee pumpamise asemel endast nõrgemaid ümber sõita
Metsas elu keeb, see on kindel Ega särk seljas ju muidu märjaks läheks
Tänatud olgu kõik, kes vahel ette võtavad ja rahvast metsa kutsuvad.
Retsept

jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro
Põhimõtteliselt võiks see nädalavahetus korraldada sõidu kuskil nelijärve kandis seal ka head metsa teed kuus turvast palju ja rabasid kus on juba offrad jeepidega sõidetud
jUHO kirjutas:vahepeal jäi tee peale pehme mets ja soo..............
Pakun, et toimetasite siin, vaata kaarti : Seda sinist joont Regiol ei ole, aga vanal kindralstaabi omal on
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.