Originaal plokikaane mutrid liiga pehmed, kust saab tugevam

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
mina
Tsikkel: fighter VTR

Originaal plokikaane mutrid liiga pehmed, kust saab tugevam

Lugemata postitus Postitas mina »

Probleem siis selline, et originaal plokikaane mutrid on liiga pehmed, et siis kus oleks võimalik saada tugevamaid muttreid või siis keerme lõikurit.
Mutri mõõduks on 3/8 keerme samm 20
Tegemist on toll mõõtu mutritega, mida igas tavalises poes pole müügil ja originaal mida saab tellida on ka liialt pehmed!

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Mina lasin treialil vängemad valmis teha, siiamaani peavad, mina olen rahul.

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Inglaste tollkeere peaks olema. BB müüs vanasti küll ja üsna kõrge tugevusklassiga asju oli saada. Vähemalt polte. Küllap siis mutreid ka.
Praeguse hea juures nad ehk ei viitsi enam erijuhtudega tegeleda.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Teema algataja
mina
Tsikkel: fighter VTR

Lugemata postitus Postitas mina »

Plokikaane polte autodele on küll BB-s aga mutter on kahtlane, pean helistama neile!
Kui muttreid ei leia siis tuleb keermepuuri hakata otsima ja tuleb muttrid teha!

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Ja täpsustus : tegu peaks antud andmete põhjal olema inglise tollmõõdus peenkeermega. BSF

Nimimõõt 3/8" ( 9,525mm) harja nurk 55 kraadi ja 20keeret tolli kohta.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

BB-st leiab kuni 12.9 asju, kui kangemat tarvis, siis nende abi natuke kahtlane. Siiani pole old au kogeda, et 12.9 kuidagi nõrgaks jääks. Igatahes isegi 7mm mõõdus polte saab neilt. (maksmata reklaam :P, aga mulle meeldib suhtumine, et saan 8 polti osta, mitte ei pea tervet karpi või kasti ostma, siiani pole ka polti või mutrit olnud, mida nad mulle leidnud poleks)

Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”