abi vaja cpiga!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
abi vaja cpiga!
et sõitsin siis roller,olin sõitnud umbes 1km,lasin gaasi korra vähemaks ja siis suri roller välja-tegi pot-pot-pot ja siis jäingi seisma.Alguses arvasin,et küünla piibujuhe tuli lahti,kontrollisn aga selles ei olnud viga.Siis kontrollisin vaakumklappi töötavust,imesin vaakumvoolikust ja bensiini hakkas tulema bensiini voolikust,puhastasin ka karpa ning õhufiltri,proovisin ka teist küünalt.Probleem seisnebgi nagu selles,et kui proovin starteriga käivitada siis ei hakka bensiini jooksma karpase,toores on korralikult ühendatud,topakaga läheb masin käima,aga sureb kohe välja kui gaasi keerata.
Masinal on kompersioon täiesti normaalne,enne seda jama töötas ilusti,ei olnud vaja jamada ,et käima saada,masina lb on 6000km.Ise olen kõike proovinud,aga ikka ei tööta,lisaõhku ka kuskilt ei saa!Äkki oleks mõtekam parandusse viia ta,kuna endal mõistus otsas ja midagi rohkem ei oska küll temaga teha!!! Äkki kellegil on olnud taoline probleem ja oskaks aitada!
-
Teema algataja
Kas masin on sul 2T?
Ning kui sa pärast käivitamist küünla maha võtad, siis on see märg või kuiv?
http://www.janmartransport.ee/moto
-
Teema algataja
s3rza kirjutas:Kas masin on sul 2T?
Ning kui sa pärast käivitamist küünla maha võtad, siis on see märg või kuiv?
roller on 2t,küünal ei ole märg,sest bensiini ei hakka absoluutslelt vaakumkraanist jooksma kui käivitan,selles ongi viga,äkki peaks uue kolviga proovima,sest ma arvan,et enam ei tekita vanam kolv piisavalt hõredust ning ei jõua vaakumise imeda!
-
-
Teema algataja
raitonrait2 kirjutas:mul ka peale pikemat seimist ei l2he k2ima, aga siis v6tan vaakumi vooliku karpa kuljest 2ra, imen ise vaakumit ja samal ajal käia starterit ja nii on mul k2ima l2inud, kui k2ib juba, panen vooliku tagasi ja asi OK
seda olen proovinud juba,et imen vaakumvoolikust samalajal lasen starterit käiata....mitte midagi...
ärge arvake ,et karpa si*ane on...mitu korda puhastatud ja läbi puhtud...
topakaga läheb asi paugust käima,eks peab automaailma viima lase teevad seal korda ta...
-
Teema algataja
Re: abi vaja cpiga!
juhuu sain rolleri parandusest kätte,kõik töötas normaalest(pandi uus küünal,õhufilter puhastati,karpa puhastati,uus bensiini filter)
kokku läks siis 700krooni,200krooni jupid+500töö.
Sain sõita 3km kui roller suri välja,täpselt sama mis ennem remonti minekut juhtus...
Mina arvan,et mootor(kolb,silku)on pe*ses....aga 700eeku läks mul...
Re: abi vaja cpiga!
tallinnas selline firma nagu Salome Auto As. nad müüvad CPI-sid ja seal ka linna kõvem rollerimehhaanik. mine sinna, saad abi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.