abi vaja cpiga!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
aquacould

abi vaja cpiga!

Lugemata postitus Postitas aquacould »

et sõitsin siis roller,olin sõitnud umbes 1km,lasin gaasi korra vähemaks ja siis suri roller välja-tegi pot-pot-pot ja siis jäingi seisma.Alguses arvasin,et küünla piibujuhe tuli lahti,kontrollisn aga selles ei olnud viga.Siis kontrollisin vaakumklappi töötavust,imesin vaakumvoolikust ja bensiini hakkas tulema bensiini voolikust,puhastasin ka karpa ning õhufiltri,proovisin ka teist küünalt.Probleem seisnebgi nagu selles,et kui proovin starteriga käivitada siis ei hakka bensiini jooksma karpase,toores on korralikult ühendatud,topakaga läheb masin käima,aga sureb kohe välja kui gaasi keerata.
Masinal on kompersioon täiesti normaalne,enne seda jama töötas ilusti,ei olnud vaja jamada ,et käima saada,masina lb on 6000km.Ise olen kõike proovinud,aga ikka ei tööta,lisaõhku ka kuskilt ei saa!Äkki oleks mõtekam parandusse viia ta,kuna endal mõistus otsas ja midagi rohkem ei oska küll temaga teha!!! Äkki kellegil on olnud taoline probleem ja oskaks aitada!

Kasutaja avatar

kaabu6

Lugemata postitus Postitas kaabu6 »

Minu naise rolleril oli enam-vähem sama pull,proovisin erinevaid variante,aitas see ,et keerasin karpa juures gaasikruvi.tross oli sutsu veninud.

aeglaselt ja hästi madalalt...

Teema algataja
aquacould

kaabu6 kirjutas:

Minu naise rolleril oli enam-vähem sama pull,proovisin erinevaid variante,aitas see ,et keerasin karpa juures gaasikruvi.tross oli sutsu veninud.

kas sa mõtled gaasitrossi?Gaasitross on korralikult gaasisiibri küljes,nõel on ka korralikult kambris sees!

Kasutaja avatar

AbStra1t
Tsikkel: FC350 ; KX250F
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas AbStra1t »

pigem pidas ta silmas gaasitrossi pingutamist

s3rza

Lugemata postitus Postitas s3rza »

Kas masin on sul 2T?
Ning kui sa pärast käivitamist küünla maha võtad, siis on see märg või kuiv?

Kasutaja avatar

Tuhkur

Lugemata postitus Postitas Tuhkur »

Minuteada on CPI 2T

Teema algataja
aquacould

s3rza kirjutas:

Kas masin on sul 2T?
Ning kui sa pärast käivitamist küünla maha võtad, siis on see märg või kuiv?

roller on 2t,küünal ei ole märg,sest bensiini ei hakka absoluutslelt vaakumkraanist jooksma kui käivitan,selles ongi viga,äkki peaks uue kolviga proovima,sest ma arvan,et enam ei tekita vanam kolv piisavalt hõredust ning ei jõua vaakumise imeda!

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

mul ka peale pikemat seimist ei l2he k2ima, aga siis v6tan vaakumi vooliku karpa kuljest 2ra, imen ise vaakumit ja samal ajal käia starterit ja nii on mul k2ima l2inud, kui k2ib juba, panen vooliku tagasi ja asi OK

KOndimootor

Teema algataja
aquacould

raitonrait2 kirjutas:

mul ka peale pikemat seimist ei l2he k2ima, aga siis v6tan vaakumi vooliku karpa kuljest 2ra, imen ise vaakumit ja samal ajal käia starterit ja nii on mul k2ima l2inud, kui k2ib juba, panen vooliku tagasi ja asi OK

seda olen proovinud juba,et imen vaakumvoolikust samalajal lasen starterit käiata....mitte midagi...
ärge arvake ,et karpa si*ane on...mitu korda puhastatud ja läbi puhtud...
topakaga läheb asi paugust käima,eks peab automaailma viima lase teevad seal korda ta...

Ice

Lugemata postitus Postitas Ice »

aquacould kirjutas:

ei hakka absoluutslelt vaakumkraanist jooksma

Proovi enne kolvivahetust vaakumklapp ära vahetada ;)

Patsu kah! :)
Mõni roller -> 125cc 4 taktiline Hiina roller -> Honda NSR 125cc -> Aprilia RS125 -> GSXR 600 -> GSF600S

Teema algataja
aquacould

Re: abi vaja cpiga!

juhuu sain rolleri parandusest kätte,kõik töötas normaalest(pandi uus küünal,õhufilter puhastati,karpa puhastati,uus bensiini filter)
kokku läks siis 700krooni,200krooni jupid+500töö.
Sain sõita 3km kui roller suri välja,täpselt sama mis ennem remonti minekut juhtus...
Mina arvan,et mootor(kolb,silku)on pe*ses....aga 700eeku läks mul...

susla
Tsikkel: Back to Honda
Kontakt:

Re: abi vaja cpiga!

Lugemata postitus Postitas susla »

tallinnas selline firma nagu Salome Auto As. nad müüvad CPI-sid ja seal ka linna kõvem rollerimehhaanik. mine sinna, saad abi.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”