"Rollerihuligaan peatati hoiatuslasuga"

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

aerox-R kirjutas:
ishijupp kirjutas:

Oleksin nädal-paar tagasi ise kah heameelega ühe rolleritati peatanud käepäraste vahenditega- n. lõualuu murruga. See jobu võttis nõuks lükata oma tibukollast rollerit punase tulega ülekäigurajal jooksujalu mulle ette. Ootamatult selgus, et (vastupidiselt arvatule) olen võimeline ka pikemast kahe ratta lohisemisest kukkumata välja tulema... aga karistuseks ehmatamise eest oleks küll meelsasti talle paar luumurdu tekitanud.
Ei oma midagi rolleristide vastu, aga suunurgad võtab ülespoole kaardu küll, kui politsei neile eksimuste eest ilma vaseliinita penetratsiooni demonstreerib, ehk jäävad tänu sellele käesoleval hooajal mõned hundid rohkem elama...

Sina shunnik tuled kellegil luumurde tekitama... Luumurde proovi tekitada selle poisi isale näiteks... ei tea kas sa siis ka neid tekitada proovid või teed kiirelt minekut
Krdi poisikestega hüppama olete kõvad mehed... rsk ise kunagi kogenud sellist asja et keegi suurem tuleb möllama... ise olen nüüd juba vanust niipalju kogunud et kui keegi ebameeldivat jutu minuga ajama tuleb... saab igemesse laksu kirja kah... krdi f* t*** imeja :evil:

Ja poisikesed on kõvad kärbsed tuunitud rolleritega sõitma ja annab ikka nii lammas olla, et punase tulega üle ülekäiguraja roller käekõrval joosta teisele ette ja sellega tekitada ilmselge kukkumisoht ja üleüldse avarii.

Kõige ägedam on muidugi pärast pasaga hakkamasaamist isa selja taha pugeda ja karjuda "issiannalõuksiselleletondileä"

Challenge the Adventure.Ride The World

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”