"Rollerihuligaan peatati hoiatuslasuga"

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

IMHO väga õige käitumine politsei poolt. Kutt pääses ehk hullemast.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Huvitav, miks meie toredad, targad ja muidu ontlikud netikommentaatorid arvavad, et hoiatuslasuga sihitakse jälitatavat.Loogikaraasugi pole enam peas raisk.

Challenge the Adventure.Ride The World

KrossiHimuline
Tsikkel: -

Lugemata postitus Postitas KrossiHimuline »

Eile nägin ka ühte idiooti uue kerega Aprilia SR50-nega Pilt millel taga must kast. All oli ka Gianelli sportsummutaja.

Nimelt möödus Viljandi maanteel autost paremalt poolt. Punnitas ja punnitas lõpuks sai siis mööda.

Teema algataja
Jaanus966

Lugemata postitus Postitas Jaanus966 »

Primo kirjutas:

Huvitav, miks meie toredad, targad ja muidu ontlikud netikommentaatorid arvavad, et hoiatuslasuga sihitakse jälitatavat.Loogikaraasugi pole enam peas raisk.

Imestasin isegi, et kuidas saab nii loll olla, et hoiatuslasu loed kohe pihta tulistamiseks. :)

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Elva - Rollerihuntide paljunemiskoht.
Seal on varemgi nii tehtud, isegi tsiklitega.
Ainult et nüüd jõudis asi avalikkuse ette ...

siidimees

Lugemata postitus Postitas siidimees »

No, ma ei saa aru kui loll saab veel olla. Kellegi mõistus vist võttis kinni, et rolleriga eest ära saada.

Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

siidimees kirjutas:

No, ma ei saa aru kui loll saab veel olla. Kellegi mõistus vist võttis kinni, et rolleriga eest ära saada.

Teeme proovi, mina olen rolleriga ja sina autoga, poole kilomeetri jooksul olen su silme alt kadunud. Veame 4 packi peale kihla.
Jutt käib siis misiganes 50ccm stock rolleri kohta

Mudakoll

milko111

Lugemata postitus Postitas milko111 »

Karta on jah :P tõmbad kuskile kõnniteele või metsa või parki ja oledki läind ju :)

Honda CB600

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

KrossiHimuline kirjutas:

Eile nägin ka ühte idiooti uue kerega Aprilia SR50-nega Pilt millel taga must kast. All oli ka Gianelli sportsummutaja.

Nimelt möödus Viljandi maanteel autost paremalt poolt. Punnitas ja punnitas lõpuks sai siis mööda.

Tegemist luigelt Karl-iga, või siis ta õega kes selle masinaga sõidavad.

Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik :)

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Rollumeestel rasked ajad - küll tulistatakse, küll aetakse VAN´iga taga..

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818

Teema algataja
wddest

Lugemata postitus Postitas wddest »

Primo kirjutas:

nad arvavad, et meil siin käib asi vene moodi -- Hoiatuslask pähe

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Kasutaja avatar

kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

mca15 kirjutas:
siidimees kirjutas:

Teeme proovi, mina olen rolleriga ja sina autoga, poole kilomeetri jooksul olen su silme alt kadunud. Veame 4 packi peale kihla.
Jutt käib siis misiganes 50ccm stock rolleri kohta

Sittagi sa eest ära saad rolleriga.

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Oleksin nädal-paar tagasi ise kah heameelega ühe rolleritati peatanud käepäraste vahenditega- n. lõualuu murruga. See jobu võttis nõuks lükata oma tibukollast rollerit punase tulega ülekäigurajal jooksujalu mulle ette. Ootamatult selgus, et (vastupidiselt arvatule) olen võimeline ka pikemast kahe ratta lohisemisest kukkumata välja tulema... aga karistuseks ehmatamise eest oleks küll meelsasti talle paar luumurdu tekitanud.
Ei oma midagi rolleristide vastu, aga suunurgad võtab ülespoole kaardu küll, kui politsei neile eksimuste eest ilma vaseliinita penetratsiooni demonstreerib, ehk jäävad tänu sellele käesoleval hooajal mõned hundid rohkem elama...

Teema algataja
aerox-R

Lugemata postitus Postitas aerox-R »

Kõik on hästi

Viimati muutis aerox-R, 20 Juun 2008, 18:38, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

aerox-R kirjutas:
ishijupp kirjutas:

Oleksin nädal-paar tagasi ise kah heameelega ühe rolleritati peatanud käepäraste vahenditega- n. lõualuu murruga. See jobu võttis nõuks lükata oma tibukollast rollerit punase tulega ülekäigurajal jooksujalu mulle ette. Ootamatult selgus, et (vastupidiselt arvatule) olen võimeline ka pikemast kahe ratta lohisemisest kukkumata välja tulema... aga karistuseks ehmatamise eest oleks küll meelsasti talle paar luumurdu tekitanud.
Ei oma midagi rolleristide vastu, aga suunurgad võtab ülespoole kaardu küll, kui politsei neile eksimuste eest ilma vaseliinita penetratsiooni demonstreerib, ehk jäävad tänu sellele käesoleval hooajal mõned hundid rohkem elama...

Sina shunnik tuled kellegil luumurde tekitama... Luumurde proovi tekitada selle poisi isale näiteks... ei tea kas sa siis ka neid tekitada proovid või teed kiirelt minekut
Krdi poisikestega hüppama olete kõvad mehed... rsk ise kunagi kogenud sellist asja et keegi suurem tuleb möllama... ise olen nüüd juba vanust niipalju kogunud et kui keegi ebameeldivat jutu minuga ajama tuleb... saab igemesse laksu kirja kah... krdi f* t*** imeja :evil:

Ja poisikesed on kõvad kärbsed tuunitud rolleritega sõitma ja annab ikka nii lammas olla, et punase tulega üle ülekäiguraja roller käekõrval joosta teisele ette ja sellega tekitada ilmselge kukkumisoht ja üleüldse avarii.

Kõige ägedam on muidugi pärast pasaga hakkamasaamist isa selja taha pugeda ja karjuda "issiannalõuksiselleletondileä"

Challenge the Adventure.Ride The World

Teema algataja
aerox-R

Kõik on viimasepeal

Viimati muutis aerox-R, 20 Juun 2008, 18:38, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

ishijupp
Kontakt:

aerox-R kirjutas:
ishijupp kirjutas:

Sina shunnik tuled kellegil luumurde tekitama... Luumurde proovi tekitada selle poisi isale näiteks... ei tea kas sa siis ka neid tekitada proovid või teed kiirelt minekut
Krdi poisikestega hüppama olete kõvad mehed... rsk ise kunagi kogenud sellist asja et keegi suurem tuleb möllama... ise olen nüüd juba vanust niipalju kogunud et kui keegi ebameeldivat jutu minuga ajama tuleb... saab igemesse laksu kirja kah... krdi f* t*** imeja :evil:

Saa täiskasvanuks.

p.s. miks sa oma rate konto kinni panid, huvitav oleks suurelt pildilt näha seda härga täis venda :
http://209.85.135.104/search?q=cache:RF ... =firefox-a

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

aerox-R läheb nüüd ja loeb 10-ni.

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Teema algataja
aerox-R

Kõik on lahendatud, SUURED MEHED :lol: Ärge ainult ägestuge... bikerid 8)
Paljud inimesed kardavad nüüd... minu elu muutus :twisted:
Naljaninad, lõetaks nüüd selle OT ja keskenduks probleemidele :? Ehks siis mõni rollerihunt pääseb eluga tänu... jah LÕUALUUMURRUD JA IGASUGU VÄGIVALD :P
Minu reidi konto väljanuhkinud... urr, krdi hea nina teil... ärr, kui mu pilti tahate nooo... naera jama http://www.moonbattery.com/archives/arn ... negger.jpg

Viimati muutis aerox-R, 20 Juun 2008, 18:45, muudetud 1 kord kokku.

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Nii omavahel öeldes, et mine parem rolleriklub.pri.ee foorumisse. Seal on su mõttekaaslasi hordides rohkem,kui mitte tuhandetes. Peale selle ei anna sulle keegi seal lõuksi kui mingi "pirni" ütled või kui nende seltskonnas liiklusesse satud.

Teema algataja
aerox-R

Zidist kirjutas:

Nii omavahel öeldes, et mine parem rolleriklub.pri.ee foorumisse. Seal on su mõttekaaslasi hordides rohkem,kui mitte tuhandetes. Peale selle ei anna sulle keegi seal lõuksi kui mingi "pirni" ütled või kui nende seltskonnas liiklusesse satud.

Omavahel saab väga hästi öelda kui saadad näiteks erasõnumi :idea:

Rolleriklubisse ma ei kao sest bikerite seas meeldib mulle rohkem olla 8) BIKERS... ja palun ärge lõhkuge lihtinimese unistust saada Bikeriks :cry:

Teema algataja
Gaspar

Lugemata postitus Postitas Gaspar »

aerox-R kirjutas:
Zidist kirjutas:

Omavahel saab väga hästi öelda kui saadad näiteks erasõnumi :idea:

Rolleriklubisse ma ei kao sest bikerite seas meeldib mulle rohkem olla 8) BIKERS... ja palun ärge lõhkuge lihtinimese unistust saada Bikeriks :cry:

Ise pigem lõhud seda.

Kasutaja avatar

ishijupp
Kontakt:

aerox-R kirjutas:

Ehh, kuidas sulle nüüd seda asja nii seletada, et sa ka aru saaksid? Proovin. Kui keegi poolearuline liikleja, kel ei jätku tahtmist oodata rohelist tuld ja leiab, et tema kiirustamine on olulisem kui teiste ohutus, seab su situatsiooni, kus linnakiirusel külje maha panemine võib tähendada väga kulukat ratta remonti ja võimalikke vigastusi endale, siis hetkeemotsiooni ajel ei mõtle kas vastas on poisike, tema isa või vanaisa- pasunasse annaks võimalusel kindlasti (kui jänesena eest ei põgeneta). Ja tegelikult on see hoolimatu tüüp ka seda väärt. Tahad saada bikeriks ja olla vääriline liige siinses seltskonnas, aga reageerid solvangutega nagu poolearuline. Kui see on sinu vääramatu soov, siis võin kohtuda nii sinu, sinu isa või ka vanaisaga, aga sellega sinu reiting siin ei tõuse kindlasti- bikerite hulgas on komme vastutada ise oma sõnade ja tegude eest. Jahtu nüüd maha ja ära samasta ennast selle sigatsejaga pelgalt seetõttu, et mõlemad sõidate rolleritega. Oled teretulnud bikerite hulka siis, kui vastutad oma sõnade ja tegude eest ise ning käitud kui täiskasvanu, siis ei saa keegi sulle teed bikeriks takistada. Edu sulle selles!

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Rollerijahi hooaeg on tänavu alanud kärarikkalt :lol:

Suzuki GSX 750 Inazuma

Teema algataja
a501322914

Lugemata postitus Postitas a501322914 »

Hehe 1 ratturi suurim oht ongi teine rattur. Tegelikult ei tahaks mõeldagi kui see vend oleks sedasi näiteks mõne rekka või uljaspeast bemmimehele ette jooksnud.

Teema algataja
Päkapikk

Lugemata postitus Postitas Päkapikk »

ishijupp kirjutas:

Tegelikult ma ei mõista, mille poolest see surnud rolleriga tegelane erineb suvalisest jobust, kes vales kohas ja valel ajal üle tee läheb. Selliseid tegelasi on ja nendega tuleb paratamatult arvestada.
Mis nüüd puudutab lõualuude purustamist, siis ma arvan, et selline käitumine nüüd ka ehk täiskasvanud inimest ei kaunista.
Tegelikult oleks asja loogiline järg see, et poiss oleks jätnud tsikli numbri meelde ja järgnenud oleks väike asjakohane kriminaalkaristus kinnimajas.
Needsamused fooriga ülekäigurajad on muideks põhiliselt 50 alas, kus pidurdamine ei tuhiks olla üleliia keeruline :)

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Loen ja imestan.. :o

Keretööd
Kasutaja avatar

VincentX

Lugemata postitus Postitas VincentX »

Igasuguseid leidub...

Klassivend oli näinud kuidas üks rollunagi oligi molli saanud pärnus.
Tuigerdasid teistest autodest ette et eest kohe startida, aga noh kohapealt minek kõige parem kah ei olnud neil ja nii üks autojuhtidest väljus autost ja andis ühe laksu kirja.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”