Trahvid
Mul tekkisid seda teemat lugedes lihtsalt paar huvitavat küsimust.
Mitte et ma midagi sellist teeksin, vaid lihtsalt põhimõtte pärast tekkis mul paar küsimust.
Kas politsei saab mind trahvida, kui ma sõidan suure põllumaa peal, purupurjus, mis pole liikluseks avatud ning mul on voli seda maa seal kasutada?
Kui ma toon kedagi autoga peolt koju ja nad ikka natuke siidrit minu kõrval lonksavad, samas kõik vööd ja asjad on kõikidel peal, kas siis saavad mulle, kui juhile, trahvi teha, et minu autos juuakse? Või, et nii tohib, et autos joovad end täis ja minnakse välja ja siis saab alles trahvi teha, kui siidrit joovad, sest avalikus kohas ei tohi alkoholi tarbida?
3.Pmst kas siis saab trahvi teha, kui oled kuskilt baarist tulnud ja purupurjus ja lähed enda autosse magama juhikohale? Aga nt kõrvalistmele? Ja autot ei liiguta?
Ja ütleme, et on külm talv (sama juhus), tuled autosse, paned mootori sooja, et autosse sooja saada ja ise uinud? Autot ma ei liigutaks millimeetritki mitte miskis suunas. Ja ütleme ka seda, et auto mootori töötamine oleks lubatud, tähendab, et ei asuks õuealal.
Lihtsalt oleks igati huvitav teada.
Seda teist juhust tuleb ikka ette, kui viid sõprasid sinna tänna, olles ise kaine rool.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.