Ühissõidukirajal sõitmisest → Mnjaa
Mnjaa
Krt, kirjutage bussiradadele "Keskerakonna toetajatele" ja ei ole mingit probleemi selle kinnisõitmisega.
Mis puutub väitesse, et mootorratas ei takista ühistransporti, siis tuletaks meelde, et osasid neist radadest reguleerivad eraldi ühissõidukite foorid ja juba seetõttu ei saa seal lasta tavaliiklusel sõita. Samuti võiks sama loogika alusel väita, et kiire autoga ei jää ka bussile ette..
Parempöördest. Praeguse seaduse järgi reastud viimase bussirajal ootava auto sappa, kuigi ntx Pärnu-Liivalaia parempööret ootav rada ulatub suht tihti Vineerini välja, hoolimata vahepeal olevast Tatari ristist. Ma olen juba kuulnud variantidest eraldada nende jonnipunnidega rada alates Magdaleena haiglast ja lubada ümberreastumist parempöördeks 50m enne Vineeri ja 100m enne LL risti -- võite ette kujutada, mis see läbilaskevõimega teeb.
Ehk siis seadus on idiootne -- või ei ole selline rakendus sobiv suure liikluskoormusega tänava äärde. Mis puutub Estonia/Kaarli/Kentmanni lahendusse, siis oleks võinud hoopis ühistranspordi suunata Kentmanni-Rävala-Gonsiori ja jätta Estonial kaks rida autode jaoks, aga see on ainult minu arvamus ![]()
P.S. Miks peab trammiteega paralleelselt üleüldse ühissõidukirada ja bussiliinid olema, jääb mulle küll segaseks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.