Ühissõidukirajal sõitmisest
jup kirjutas:KAs kohas NR1 või NR2.
mõlemad kohad on tõenäoliselt valed!
Tegelt peaksid vist veel lähemale sõitma ära pööramis kohale arvestades et tegu on linna kiirustega ja kõik need auto kes ummistavad seda ühissõiduki rida tegelikult rikuvad eeskirja. SEE PUHTALT MINU ARVAMUS JA MA POLE ENAM PIKKAAEGA AUTOKOOLIS KÄINUD ja seega minu teadmised antud valdkonnas ehk ka kesised! sinu välja pakutud variantidest on õige seega pigem NR1. ega see kui teised on mölakad ja eeskirja rikuvad, ei tähenda ju veel seda, et sina seda tegema peaksid. kui kõik autojuhid käituksid õigesti, siis ei oleks ka seda saba seal "A" reas. lisaks veel ka see, et las nad passivad seal, sest sinul on õigus rida vahetada ning neil ei ole õigust sinu reavahetust takistada!
Pildile tuginedes:
No türi küll aga mida need seal parem pööret ootavad autojuhid siis tegema peavad? Jalakäiad alla ajama vä? Fakk küll mõtle vähe.... ![]()
Lisaks takistab veel Nr 1. üldist liiklust ja mis tulemuseks on?
Selline on elu ja by the book elades oleks meil liikluses kaos, see on rohkem kui kindel! Kas sa siis oleksid õnnelik???????
jup kirjutas:oodata võin kyll jah. aga reastuda võin alles vahetult enne pööre!!! aga mitte 200m enne pööret. selline massiline a reas passimine on ju sa mis seal pikalt sõitme. see ju ummistab rida ja takistab ühis sõidukit täpselt sama moodi.?
Nonii heaküll, geniaalne väide!!!!!! Sinu jutujärgi peaksid kõik parem pööret ootajad jääma vasakul real seisma ja ootama oma võimalust, takistades sellega ABSOLUUTSELT kogu tänava ulatuses liiklust sest need kes ei taha paremale pöörata peavad hakkama vasakule reastuma ja seal tekib suur segadus!
Äkki järgmiseks variandiks soovitad Nr 1-el edasi sõita, kuskil 500m pärast tagasi pöörata ja minna vaatama kas NÜÜD on temal võimalus sooritada seal by the book parem pööret?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.