Ühissõidukirajal sõitmisest
Miks neid seadusi ei võida nii teha, et mõeldakse nagu Reaalselt, mitte nii, et teeme ruttu mingi seaduse ära ja kõik on võrdsed jne. See kes mõtles välja sellise seaduse, et tsiklid ei tohi sõita kuskilt ridade vahelt, bussiridadel, autoteede peal olevatel jalgratta teedel vaikselt, jalgrattureid arvestades, sellelt tahaks küsida, et mis juhtub siis nende ühissõidukitega, kes on oma ühissõiduki rajal koos 1 pisikese tsikliga? Reaalselt mõeldes olen ma kindel, et kui tsiklid võiksid kasutada ühissõiduki radasi, siis põhimõtteliselt ei jääks see ühissõiduk oma graafikust tsikli pärast ühte sekundit ka maha, ja eriti veel vaadaku kui vähe neid tsikleid on ja kuidas nad foori tagant juba siis läinud on, kui buss ükskord üldse liikumagi jõuab hakata. Miks ei võiks just riik niiöelda propageerida mootorrattaid sellega, et anda neile erivõimalusi, eriõigusi ja erinevaid seadusi erinevalt autodest, sest tsikkel ei ole sama mis auto!! aga seadused võtavad tsiklit küll täpselt samamoodi nagu autot. See oleks ju Ainult hea kui liiklusseadus ja korraldus soosiks mootorrattaid, sest probleemiks on ju kohutav autouputus. Kogu see teema käib vist muidugi Tallinna kohta ja võib-olla Tartu ka, ei tea, pole üldse Tartus käinud.
Aga üldiselt siis jah, ega teie ei oskagi keegi öelda miks sellised seadused on, ma lihtsalt räägin ja unistan natuke, mis kõik võiks olla, aga vaevalt et kunagi Eesti liikluses hakatakse tundma sellist sõna nagu mootorratas, ikka ainult autod ja omakord on kõik "mootorsõidukid" ja mootorrattal pole mingeid eriseadusi. Politsei võiks mingile jalgratturile ka trahvi teha, kes BUS raja peal sõidab, samahästi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.