kui teel rehv katki läheb....
Yerba kirjutas:Toimib jah. Ma lasin seda ka rõemsasti rehvile sisse. Pidama sai igatahes küll. Ning järgmised 3000km pidas ka kenasti edasi, kuni rehv kulus sootuks ära.
Hitchiker kirjutas:noh enamikes bentsukates on olemas aerosoolne vaht, millega koju ära saab. Minu kogemuse järgi toimib...loomulikult tuleb leppida parandustöökoja sõimuga, aga see on ikka parem kui miski 50 kilti ratast lükata
Need vahud toimivad ainult mikroskoopiliste aukude puhul. Kui naela või kruvi rehvist leiad, siis see plöga tuleb esimeste poolt tehtud avaustest sama suure hooga välja kui sissegi läheb. Järele proovitud. Vahuga oli mul veel see probleem, et offroadi sõites kippusid nad lekkima ja määrisid kõik ülejäänud asjad ära.
Nende kaasaskantavate suruõhuballonide nõrk külg on, et suruõhu reserv on piiratud; mis siis kui lappimine esimese hooga ei õnnestu, torkad heebliga lohvi kogemata uue augu või satud uuesti naela otsa?
PS. Rääkisin siselohvidega rehvidest ja teema pealkiri oli ka enne "kui teel kumm katki läheb...."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.