kui teel rehv katki läheb....

Kogu tõde mootorratta rehvidest, nende rõhust, tootjatest ja kulumisest. Kui mootorrattur tunneb huvi mootorratta rehvide vastu siis vastus tuleb siit. Ja küsimused samal teemal elik mootorratta rehvide kohta ka ikka siia.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
ozzy007
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 12 korda

kui teel rehv katki läheb....

Lugemata postitus Postitas ozzy007 »

http://www.instructables.com/id/ECFUTKS5NREPORTJH9/

tegelikkuses peaks selline "nipp" ju tsikli puhul ka toimima -- kummis nael vmt. -- vaenlane väljatõmmata ja siis alternatiiv-õhukummile rõhk sisse ja maanteed neelama....

Oz
Elus ei pea oluline olema lõppeesmärk, vaid ikka teekond...

grazyid

Lugemata postitus Postitas grazyid »

kui ma nuud ikka õieti mäletan siis on kõige trgem osta Bmw esindusest (vist olid seal müügil) kummi parandus komplekt, kuhu siis kuuluvad see nööri nõel, nöör ise ning suruõhu baloonid, et saaks kummi lasta piisavalt täis, et sõita lähimasse bensukasse/ kummiparandus kohta.

minu arvates parim lahendus, väiksed asjad, aga teevad suure ning hädavajaliku töö ;)

terv.

K
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

No kui kumm katki läheb, siis ligidal ikka peaks mõni pood olema, kus kummi müügil. Aga miks teel kumm katki läheb? Mis seal sadulas teed? :twisted:

Igipõline norimisasi siin foorumis ja ikka jätkub jaksu :D
Kasutaja avatar

Karupoiss
Tsikkel: Z750

Lugemata postitus Postitas Karupoiss »

Ronk kirjutas:
No kui kumm katki läheb, siis ligidal ikka peaks mõni pood olema, kus kummi müügil. Aga miks teel kumm katki läheb? Mis seal sadulas teed? :twisted:

Igipõline norimisasi siin foorumis ja ikka jätkub jaksu :D
Just! :twisted:
Kui kumm puruks, siis tõmba aga ruttu-ruttu apteeki ja SOS tablett sisse. Mitte endale muidugi.

Teine variant on rutska põhja keerata ja sajaga Läti poole panna! Noh, et siis katkise kummi tulemus sind ei kotiks! :twisted:
Kawasaki Z-fighter

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 692 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Ah mis te norite! Muuseas ametlikult myyb ka Dukati Eestis oma tsikleid "kummidega"! Kui ei usu siis www.ducati.ee ja vaadake, mis masina varustuses on.
Saadetud kettaga lauatelefonist!

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Aga ongi ju sisekumm, Jutt käib ju kummist mitte rehvist :roll:

kristerk

Lugemata postitus Postitas kristerk »

Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

janis kirjutas:
Aga kui tegu valuvelgedega? :roll:
Kasutaja avatar

avenger

Lugemata postitus Postitas avenger »

krossikatele,krossi atv-dele leiutati paarpäeva tagasi sellised ˇtugevast plastikust kuulikesed et topid terve ratta neid täis ja kui kummi auk tuleb ei pane tähelegi sõiduajal :) peab varsti tellima . otsin homseks lehe ka.
derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane :D/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi

rolero

Lugemata postitus Postitas rolero »

Seda süsteemi ei leiutatud paarpäeva tagasi, see juba mitmeid kuud tagasi kui sellest mingis saates rääkis :)

andrusl
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas andrusl »

avenger kirjutas:
krossikatele,krossi atv-dele leiutati paarpäeva tagasi sellised ˇtugevast plastikust kuulikesed et topid terve ratta neid täis ja kui kummi auk tuleb ei pane tähelegi sõiduajal :) peab varsti tellima . otsin homseks lehe ka.
ja paar postitust enne sind on juba viide sellele lehele antud.
Võiks ikka teema läbi lugeda enne postituse teele läkitamist. :evil:
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

kui teel löheb kumm katki... siis vaja ainult loota,et naine sööb tablette.
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

grazyid kirjutas:
kui ma nuud ikka õieti mäletan siis on kõige trgem osta Bmw esindusest (vist olid seal müügil) kummi parandus komplekt, kuhu siis kuuluvad see nööri nõel, nöör ise ning suruõhu baloonid, et saaks kummi lasta piisavalt täis, et sõita lähimasse bensukasse/ kummiparandus kohta.

minu arvates parim lahendus, väiksed asjad, aga teevad suure ning hädavajaliku töö ;)
Ja millega pole sisekummiga ratta puhul midagi teha... :roll:

Ja "kumminaljameestele" - teie poolt vihjatud tooteid ei tehta üldiselt kummist vaid lateksist! :D
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Ronk kirjutas:
janis kirjutas:
Aga kui tegu valuvelgedega? :roll:
Kui sa mõtled valuvelje all ilma siselohvita rehvi siis ei ole neil selle lingiga midagi teha :twisted:
Kasutaja avatar

Gotham
Tsikkel: Trophy, 6days

Lugemata postitus Postitas Gotham »

creativ kirjutas:

oskab keegi head idee soovitada mida metsikule tripile kummi pumpamiseks kaasa võtta? et oleks väike, kerge lahendus.
olen vaadanud suruõhuballoone. maksvad sigapalju krt! kolm ballooni 5 sotti...
On kusagilt võimalik odavamalt hankida? või väike kompressor? liiga kobakad tunduvad. tõenäosus et kumm katki läheb on 10/90
on keegi väikese käsipumbaga kummi pumbanud? endal on väga korralik rattapump ca 30 cm pikk. peaks testima kaua aega, palju energiat võtab et sõrmejämeduse pumbaga kumm täis lüüa.
tänan ette heade praktiliste nõuannete eest! :)

Ise kasutasin ka varemalt 30cm pikkust voolikuta pumpa (maksis ca 300 kr), tagarehvi oli päris väsitav täis pumbata, eriti metsatripil ja palava ilmaga. Kõrbekuumuses ei tahtnud see hästi ventiili otsa sobida ja pool pumbatavat õhku läks mööda. Õnneks varastati see mul seal ära.
Nüüd kasutan kuskilt marketsit ostetud Hiinas valmistatud minikompressorit, millelt korpus ruumi kokkuhoiu mõttes eemaldatud, maksis 50kr. Siiamaani on töötanud laitmatult. Istme all on veel 2 40cm-ist heeblit ja augu parandamise lapid koos liimi ja ventiilivõtmega. Lappimiskomplekt, mis pildil ei ole hea, suuremaid auke need lapid ei pea ja komplekti parim osa on see karp (Võib-olla ei oska lihtsalt kasutada, aga siiamaani olen pidama saanud ühe väikese augu, mille oleks ilmselt ka vahuga pidama saanud). Head lapid, millega olen siiamaani kõik augud kinni saanud on REMA TIPTOP.
PiltPilt
Pilt

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

Gotham kirjutas:
creativ kirjutas:

oskab keegi head idee soovitada mida metsikule tripile kummi pumpamiseks kaasa võtta? et oleks väike, kerge lahendus.
olen vaadanud suruõhuballoone. maksvad sigapalju krt! kolm ballooni 5 sotti...
On kusagilt võimalik odavamalt hankida? või väike kompressor? liiga kobakad tunduvad. tõenäosus et kumm katki läheb on 10/90
on keegi väikese käsipumbaga kummi pumbanud? endal on väga korralik rattapump ca 30 cm pikk. peaks testima kaua aega, palju energiat võtab et sõrmejämeduse pumbaga kumm täis lüüa.
tänan ette heade praktiliste nõuannete eest! :)

Ise kasutasin ka varemalt 30cm pikkust voolikuta pumpa (maksis ca 300 kr), tagarehvi oli päris väsitav täis pumbata, eriti metsatripil ja palava ilmaga. Kõrbekuumuses ei tahtnud see hästi ventiili otsa sobida ja pool pumbatavat õhku läks mööda. Õnneks varastati see mul seal ära.
Nüüd kasutan kuskilt marketsit ostetud Hiinas valmistatud minikompressorit, millelt korpus ruumi kokkuhoiu mõttes eemaldatud, maksis 50kr. Siiamaani on töötanud laitmatult. Istme all on veel 2 40cm-ist heeblit ja augu parandamise lapid koos liimi ja ventiilivõtmega. Lappimiskomplekt, mis pildil ei ole hea, suuremaid auke need lapid ei pea ja komplekti parim osa on see karp (Võib-olla ei oska lihtsalt kasutada, aga siiamaani olen pidama saanud ühe väikese augu, mille oleks ilmselt ka vahuga pidama saanud). Head lapid, millega olen siiamaani kõik augud kinni saanud on REMA TIPTOP.

see kompresssor on tõesti väike seal kesta sees. sel moel ta palju ruumi küll ei võta. käsipump on ka selline pikk junn ju tegelt.
niet kummivahetust on ette tulnud küll? kas isegi uue rehviga või pigem õhukeseks kulunud?

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

Gotham

creativ kirjutas:

... niet kummivahetust on ette tulnud küll? kas isegi uue rehviga või pigem õhukeseks kulunud?

Hooaja jooksul mõni nael, kruvi, klaasikild vms ese ikka mõne augu kummi torkab - ei ole eriti vahet, kas rehv uus või kulunud. Suurim leid on 5 tolline nael, mis tegi 2 auku - ühe sisse minnes ja teise küljepealt väljudes.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Kui teel katki läheb siis aitab rehvitäitmisballoon.

http://www.gasgas.ee/index.php?resource ... tooteId=34

Nagunii tuleb katkine rehv maha võtta ja ära lappida, täispumpamine ei anna eriti efekti vist.

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Jalgratastele mõeldud pisikesed suruõhuballoonid toimivad ka päris hästi ja ruumi võtavad ka vähe. 2-3 ballooniga saab KUMMI uuesti sõidetavaks.

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

noh enamikes bentsukates on olemas aerosoolne vaht, millega koju ära saab. Minu kogemuse järgi toimib...loomulikult tuleb leppida parandustöökoja sõimuga, aga see on ikka parem kui miski 50 kilti ratast lükata :D

Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600
Kasutaja avatar

creativ

davidsoniharald kirjutas:

Kui teel katki läheb siis aitab rehvitäitmisballoon.

http://www.gasgas.ee/index.php?resource ... tooteId=34

Nagunii tuleb katkine rehv maha võtta ja ära lappida, täispumpamine ei anna eriti efekti vist.

kas siserehviga versioonil see balloon toimib? kui sa mõtlesid seda vahtu?

täna avastasin suruõhuballoonid 5 tk 150.- Hawaii Expressis. Täitesüsteem + 1 balloon 350.-
seda kindlasti et rehv tuleb maha võtta, siselohv parandada või vahetada ja uuesti täis pumbata.

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Toimib jah. Ma lasin seda ka rõemsasti rehvile sisse. Pidama sai igatahes küll. Ning järgmised 3000km pidas ka kenasti edasi, kuni rehv kulus sootuks ära.

Hitchiker kirjutas:

noh enamikes bentsukates on olemas aerosoolne vaht, millega koju ära saab. Minu kogemuse järgi toimib...loomulikult tuleb leppida parandustöökoja sõimuga, aga see on ikka parem kui miski 50 kilti ratast lükata :D

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

Gotham

Yerba kirjutas:

Toimib jah. Ma lasin seda ka rõemsasti rehvile sisse. Pidama sai igatahes küll. Ning järgmised 3000km pidas ka kenasti edasi, kuni rehv kulus sootuks ära.

Hitchiker kirjutas:

Need vahud toimivad ainult mikroskoopiliste aukude puhul. Kui naela või kruvi rehvist leiad, siis see plöga tuleb esimeste poolt tehtud avaustest sama suure hooga välja kui sissegi läheb. Järele proovitud. Vahuga oli mul veel see probleem, et offroadi sõites kippusid nad lekkima ja määrisid kõik ülejäänud asjad ära.
Nende kaasaskantavate suruõhuballonide nõrk külg on, et suruõhu reserv on piiratud; mis siis kui lappimine esimese hooga ei õnnestu, torkad heebliga lohvi kogemata uue augu või satud uuesti naela otsa?
PS. Rääkisin siselohvidega rehvidest ja teema pealkiri oli ka enne "kui teel kumm katki läheb...."

Kasutaja avatar

Gotham

Suzumen kirjutas:

Pange esirehvi "vorst" sisse ja kogu muusika

Sa vist mõtlesid ikka kummi, mitte rehvi, see peaks aitama küll :)

Kasutaja avatar

creativ

mitte midagi ei saa enam aru!!! rehv ja kumm ja lohv....üks räägib aiast , teine aiaaugust!! :lol:
tuleks kehtestada eeskiri ja sõnad ritta panna ja kes valesti ütleb see saab väärteoprotokolli! vt. teist, täna väga aktuaalset teemat!

CasparT3

cmoon

Lugemata postitus Postitas CasparT3 »

Olen siit välja lugenud siis ühe konkreetse vastuse, et osta bensujaamast rehvitäitmis ballooni. Ülejäänud jutt on vaid kummist ja rehvist. Kumm on materjal millest on enamjaolt rehvid tehtud. Ja kumm kui (vihjatu) on ju samuti kõne(släng). Saate aru küll millest jutt ja tahaks ise ka teada mida sellises olukorras oleks kõige parem teha.
Ise soovitaks siis endapoolt ka seda rehvitäitmis ballooni aga pole just kõige paremad kogemused sellega.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”