Spirit Series SP50Q-2

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

firehennu007 kirjutas:

Ma arvan et sul see masin. ... kui sul see nii palju välja läheb.

Millest selline arvamus, et spirit "lahjem" on?

hälvik

firehennu007

Lugemata postitus Postitas firehennu007 »

eii :D:D mitte lahjem! :D lihtsalt see jawa läheb natukene rohkem! :D

hilton

Lugemata postitus Postitas hilton »

Pole see mul mingi Jawa, see on ju Spirit teema. Raamatu peal on kirjas mingi SP36 mudeli nimeks.

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

tulin eile maalt linna. minu üle 100kg-st keha veab üsna nobedasti edasi. Tegin sõidu ajal telefoniga trikke kah.

Pilt

p.s. disclaimer kah alla, et ärge niiviisi telefoniga filmige, võib ohtlik olla :P

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere

Lugemata postitus Postitas petz »

:lol:

Viimati muutis petz, 16 Okt 2009, 23:46, muudetud 1 kord kokku.

tazavi
Kontakt:

no need polnud hargi peal tehtud, nii suudab igaüks teha :P eks neist pooletoobistest videodest ole nats näha ka pärissõit.

Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

Suurel hulgal mopeedidel saab spidomeetritross omad pöörded esirattalt ja sealtkaudu on hargipeal üsna keeruline spidokat põhja ajada. Mina ei viitsiks. Kui surmaähvardusel oleks vaja kiiresti pilti teha põhjas spidomeetriseierist, siis topiks ennem tolle trossiotsa akutrelli otsa. :roll: :)
Aga 60+ kiirused ilma piiramata viiekümnekuubikulistel on igati standard ja sellise pildi tegemiseks ei pea mingi hiromantiaga tegelema.

petz

krt. ongi sõidupealt tehtud video. sorry, et korralikult videot lõpuni ei vaadanud. tubli saavutus igastahes. ja veel sellisel kiirusel moblaga videot teha. :lol:
50 ccm ja kiirus 60 ja üle polnud ka järeleaidatud vene mopeedile ja säärekale mingi probleem. iseasi kui suur oli kiirust mõõtva sõiduki spidoka viga.

tazavi
Kontakt:

mul vend (mopi omanik, märksa kergem kui mina :P) sai autoga mõõtes 75 kätte. Arvan et spido näitab üsnagi täpselt. Mingid standardid ju peaks kehtima spido nõuetele, mida euroopas müüakse..

hilton

Lugemata postitus Postitas hilton »

Panin ratta spido ka peale ja erinevuseks sain +- 3km/h

petz

:wack:

Viimati muutis petz, 16 Okt 2009, 23:47, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Tundub, et näiteks Aprilia rollerid on laste lemmikud just spidokate pärast - saab sõprade ees uhkeldada, et ta masin 90kmh liigub... kuigi reaalne kiirus on samal ajal 65-70vahel.

:D

Kasutaja avatar

Teema algataja
Romka
Tsikkel: MT-09
Tänanud: 18 korda
Tänatud: 7 korda

Re: Spirit Series SP50Q-2

Lugemata postitus Postitas Romka »

Täna nägin Jõgeval tehnikapoes müügil järjekordset samalaadset sõidukit. Vägagi sarnane Spiritile aga loen ette esmapilgul silma jäänud erinevused:
*Porilauad (nii esi- kui tagaporilaud) värvitud ehk põhivärviga samad
*Armatuurlaual käikude näidik üksik ühekohaline numbrinäit
*Leegitorust väljavõte, millest läks kummivoolik mootorikatte alla
*Paagil kleepsud kirjadega "Velimotor"

Hind oli 11,9K

K-175>Voshod>Pannonia>Jawa-350/360>IZ Planeta-5>Jawa-250>K-750>Dnerp-650>Ural-650>Honda CX500>Suzuki LS650>IZ Jupiter-1>Honda CN250> Honda CH250>Suzuki Burgman 400>Royal Enfielt-500>Suzuki VX800>Yamaha FZS-1000>Honda ANF-125>Honda Hornet-900>Yamaha MT09 gen2>Yamaha Mt-09 gen4

firehennu007

Lugemata postitus Postitas firehennu007 »

Nii mul jäi see Spiriti ost ära sest kaugele jäi masin ja ostsin hoopis siis selle VL50-B külgedele kirjutatud velimotor nagu romka ütles!!! müüja ütles et ega spiritiga jahh vahet ei ole!!! mina sain selle 9.6k piirajatega läheb 50+ välja!!! ja kui piirajad ärr võtta siis pidi minema 75-80+... Mis mulle ei meeldi on see et enamus poldid on mingi 5 pool suurusega, et ei lähe viiene ega kuuene :D hääled on mõnusad, nagu ikka mootorrattal. Nokka tõmbab ketsi annab, aga see pole kõige tähtsam. :D Poes käib ärr! Tegin just proovi palju bensiini võtab, panin paagi täis 2.8 liitrit ja sõitsin 120 km ok tglt peaks võtma 1.8 sajale. Hea omadus on see et reservi on 0.8 liitrit! Müüjale sai kogemata mainitud ,et ma kõva kalamees, siis selguski et enamus kes seda masinat ostavad on kalamehed. õngi on lausa lust sinna kinnitada. :D 48cc ,4 käiku, 4 takti. nohh mis veel :D aa spidokal on 60 km. aga muidu oli 120 aga mingi euro nõuded käskisid ärr vahetada 60 peale ja hiinlased leidsid lahenduse niimoodi et vahetasid ainult tabloo ära :lol: nii et nüüd näitab kahekümnega võssa!!! ketikaitset pole sellest halb. suunakad põlevad aint siis kui mootor käib, süütest ei piisa. käima läheb sidurit pääl hoides ja ilma külje jalata. armatuuril siis näitab, käike (ühekohaliselt) mitte nagu spiritil oli. suunda, kiirust, kaugtuld ja läbisõitu. Nohh see siis kõik! Hea masin muidu. Neid vigu pole juhtund mis spiritil pidi juhtuma :D , Mitte et spirit nüüd halb masin oleks! :) vot sääne mu lugu :D

Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

Tollmõõdus poldid siis! Küll leiad tollmõõdus võtmed või padrunikomplekti ka :) .

erikk

Lugemata postitus Postitas erikk »

Mina olen ka peaaegu sarnase masina omanik (http://www.motoonline.ee/index.php?id=1 ... uct_id=146). Käsil on praegu sissesõit. Sõita on ikka palju parem kui Deltaga jõudu on palju rohkem ja ei lagune nii meeletult, ainuke asi mis minu masinat piinab on väga kergesti tekkiv rooste. Huvitav palju selliseid masinaid juba eestis liigub?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”